Çok güzel giden bir hamileliğim vardı. 32. Haftada bebek hareketlerini hissedememe sebebi ile endişe ettim ve acile gittim. Dopler iyi çıkmasına rağmen nst ler istenen seviyede değildi. Hastaneye yatışım yapıldı. 2 ser doz 12 saate 1 ciğer geliştirici iğne yapıldı ve 1 gün sonra nstler iyice kötüleşince acil sezeryana alındım. Biraz daha geciksek bebek anne karnında ölebilirmiş.. bebek çıktığında ağlamadı hemen yenidoğan yoğun bakıma alındı bugün 8. Gün…beyin emarı çekildi evre 1 kanama olmuş ve geçmiş tekrarlamadı. Ciğerler ve kalp makinalara bağlı entübe… bugün ilk defa hareket etti. Dokunmama izin verdiler ama hala entübe. Böbrekler diyalizle çalışıyor. Yani prematüre olmasının dışında başka sorunlarla da ugrasıyoruz. Ama direniyor. Solunum ve ciğerlere verdikleri destek minimum seviyede..böbrekler diyalizle de olsa çalışmaya başladı ve kanama yok çok şükür. Var mı başınıza gelen benzer bir durum? Bşran önce yanıma gelsin istiyorum ancak bu süreç uzun ve yavaş.. hayati tehlikesi devam ediyor..haftanın 3 günü görebiliyoruz