32.hafta gebelik

benim de yarın kontrolüm Allah nasip ederse...
doğumuma çok az kaldı bi stresliyim ki sormayın..
anne penguen ve yavrusu yok anne ayı ve yavrusu anne yavru görünce burnum sızlıyor ha ağlayacağım da eşimden utanıyorum zaten ağlaktım iyice zıvanadan çıktım...
birde burada ana sağlıkta hemşirem beni hiç çağırmıyor :27:
kendimi ihmal edilmiş hissediyorum :50:
neden beni hiç çağırmıyor kilo tansiyon vs için :50:

Kiz yasak degilmi ben normalde alergodil kullaniyodm hamile klnca biraktrdi doktr..benim oglm 37haftalk dogdu kalp atislari yavasladi sezeryana aldilar simdi buda sezeryan mecbur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben geçen hafta daha çok duygusaldım her adımda ağlayasım geliyordu şimdi de çok farklı değil den nerdesin ki, benim dr um ayrı ama kayıtlı olduğum aile hekimliği de beni hiç çağırmıyor

Allah bağışlasın,Yasak değil canım kılak burun boğazcı kullanabilirsin dedi kendi dr uma sordum o da öyld dedi valla nefessizlikten ölüyodum ertesi gün normale çevirdi

Kiz bende doguma giderkn oglumdan nasil ayrilcam diye agliyorum simdiden yavrum babannesinde yada halasnda kalck birgece 3yasnda bana cok duskun

kendinden daha evvel düşünmen gereken biri var :16:
küçük oğlunu düşünürken hoooop diğer bebişini kucağına alırsın :16:

kendinden daha evvel düşünmen gereken biri var :16:
küçük oğlunu düşünürken hoooop diğer bebişini kucağına alırsın :16:
hayirlisi olsn cnm ya

göğüs ucu ile problemi olan var mı
bir de benim birkaç gündür bacaklarımda iyice varis oldu

Gogus ucu problemi derkn gogsunun ucumu yok cnm benimde pek yok oglm emmedi insallah kizim emer

hayirlisi olsn cnm ya

Gogus ucu problemi derkn gogsunun ucumu yok cnm benimde pek yok oglm emmedi insallah kizim emer

Uç var da öyle çok belirgin değil b
Benim çatlak yarık gibiydi uc kısmı şimdi garmastan sürüyorum yarık olan ucu parça parça döküldü onarıyor galiba anlamadım

göğüs ucu ile problemi olan var mı
bir de benim birkaç gündür bacaklarımda iyice varis oldu

lanolinli bi krem var daha gebeyken kullanmaya başlamalısın demiştiler bana...
birde göğüsünüzün koyu kısmını bebeğin ağzına bolca sokun ucunu değil memeyi emsin

34+0 haftalıgım. gece yatakta saga sole dönemıyorum kasıklar catı bölgesı artık neresı oluyosa acayıp acı hıssedıorum:50:
15kılo aldım. 33 haftalıkken kontrolde bebegım 2000grdı. bıraz dusuk.doktorum toplu bı bebek olmıcak dedı ama bellı olmaz dedı son ay hersey degısebılır. dogumunda daha kolay olur dedı. bende uzerınde durmadım saglıklı oldugu ıcın. cokta dıkkat edıyrum beslenmeme dedım doktrumda onla alakası yok tamamen genetık dedı. ılerde 80-90 kılo olacak adam 4 kıloya yakın dogar dedı..

ruhsal durumuma gelnce alısverıslerı tamamlamaya calısıyoruz kafam dolu streslıyım. duygusallık zaten var.:18: oğluma kavusmak ıstyorum bı an önce ama dogumdanda korkuyorum..pfff bı garip hallerdeyımm:17:

lanolinli bi krem var daha gebeyken kullanmaya başlamalısın demiştiler bana...
birde göğüsünüzün koyu kısmını bebeğin ağzına bolca sokun ucunu değil memeyi emsin
Lansinoh da da var bepanthenede de var lanolin onları da denedim garmastan iyi geldi bir de canım benim daha ilk hamilelik emzirmeden dolayı değil yani

34+0 haftalıgım. gece yatakta saga sole dönemıyorum kasıklar catı bölgesı artık neresı oluyosa acayıp acı hıssedıorum:50:
15kılo aldım. 33 haftalıkken kontrolde bebegım 2000grdı. bıraz dusuk.doktorum toplu bı bebek olmıcak dedı ama bellı olmaz dedı son ay hersey degısebılır. dogumunda daha kolay olur dedı. bende uzerınde durmadım saglıklı oldugu ıcın. cokta dıkkat edıyrum beslenmeme dedım doktrumda onla alakası yok tamamen genetık dedı. ılerde 80-90 kılo olacak adam 4 kıloya yakın dogar dedı..

ruhsal durumuma gelnce alısverıslerı tamamlamaya calısıyoruz kafam dolu streslıyım. duygusallık zaten var.:18: oğluma kavusmak ıstyorum bı an önce ama dogumdanda korkuyorum..pfff bı garip hallerdeyımm:17:

Ya ben doğumla ilgili çok rahatım hiç düşünmüyorum normal mi acaba

Ya ben doğumla ilgili çok rahatım hiç düşünmüyorum normal mi acaba

ben epidural normal dusunuyorum. sen? agrısız dogum ama genede korku oluyo ya can verıosun sonucta , bıde insallah bı aksılık fln olmaz. o da tedırgın edıyo heralde benı..ya yeterınce ıkınamassam ya şöyle olursa böyle olursa fln.. epiduralde sancıları kuvvetlı hıssetmedıgın ıcın ıkınma hissi fazla gelmıyomus. ya belli olmaz 5dkda doguranda var. basımıza gelmeden bilemicez:18:

ben epidural normal dusunuyorum. sen? agrısız dogum ama genede korku oluyo ya can verıosun sonucta , bıde insallah bı aksılık fln olmaz. o da tedırgın edıyo heralde benı..ya yeterınce ıkınamassam ya şöyle olursa böyle olursa fln.. epiduralde sancıları kuvvetlı hıssetmedıgın ıcın ıkınma hissi fazla gelmıyomus. ya belli olmaz 5dkda doguranda var. basımıza gelmeden bilemicez:18:
Şartlar uyarsa normal istiyorum
Dr um normal olursa epidural yapıcam dedi zaten
Nedense doğuma dair hiç endişem yok belki dr uma çok güvendiğim içindir kontrole gittiğimde sırucam

Dün kontrolüm vardı 2150 kg nst aldı ona göre çalışır raporu verdi, sağ kalçamdaki ağrıdan yürürken zorluk çekiyorum sürekli kilo alıyorum bir de tam 20 kg olmuş

Back
X