- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.077
- 133
- 34
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
Merhaba hanımlar, iki çocuk sahibi bı anneyim.Küçük oğlum 32 aylık.Anne baba dede gel mama elma park dışında henüz cümle kuramıyor ve ben bunu artık baya dert edinmeye başladım.Kucuk oğlum 27 aylıkken abi olmustu anne kardeşim doğacak abi olucam diye çok güzel konuşuyordu.Yani evet her çocuğun gelişimi konuşması kendine özel ama anne olarak üzülüyor insan.Cocuk doktorumuz bı sorun olmadığını her çocuğun konusma yaşının farklı olduğunu söylese de ne biliyim artık baya canım sıkılıyor bu duruma.Buyuk oğlumdan kapısını ortmesini söylesem diğeri örter hemen algısı çok iyi çok zeki bı çocuk ama ben yinede çok takmaya basladim bunu.Nesneleri karttan gösterdiğim de adını söyleyemiyor ama şunu bul desem bulur mesela.Bide ağzının suyu sürekli akıyor.Cocuk doktoru da baktı gastroenteroloji de ama yok bı sonuç.Bagirsak paraziti mi diye bakıldı yok birşeyi de.Bebekken süt alerjisi sorunumuz vardı geçti.Normal kabul ediyor doktorlar bu durumu da.Ama baya üstünü 4 kez falan değiştiriyorum günde.Acaba diyorum konuşamamasida bununla ilgili olabilir mi.Tekrar doktora götürmeyi düşünüyorum Başına gelen anneler fikir istiyorum sizden normal mi bu süreç
Son düzenleme: