32+0 bebeğin kilosu

Nonipo

sonunda kavuştuk biz kızımla❤
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.549
1.235
63
Kızlar bugün doktora gittim ve 32+0 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 1738. Sizce normal mi yoksa biraz az mı ? Doktor çok değil az da değil ortada dedi ..

Canım bende bugün gittim Dr a 32+3 1990 gr dedi. Normal sıkıntı Yok dedi .

Evet canım bende öyle düşünüyorum :)
Benim o hafta 1400 du 38+ 0 da 2950 oldu canım şimdi 39. Haftaya gitcem yarın 3150 falan olur yeter iri bebek bu kez nasıl doğacak endişe si oluyor sonda ya kilo alırsa 4 kiloyu geçerse falan diye

Benim o hafta 1400 du 38+ 0 da 2950 oldu canım şimdi 39. Haftaya gitcem yarın 3150 falan olur yeter iri bebek bu kez nasıl doğacak endişe si oluyor sonda ya kilo alırsa 4 kiloyu geçerse falan diye
Çok kilo almasını bende istemem zaten canım 3300 3400 yeterli zaten sezeryan olucak benimki

Kaşar muz maden suyu ananas bunlar aldırıyor canım dene bı
Muz ve ananas dışındakileri sürekli tüketiyorum canım kaşar peyniri , süt , köy yumurtası , meyve , badem, fındık falan bol bol bakalım hayırlısı artık

Muz ve ananas dışındakileri sürekli tüketiyorum canım kaşar peyniri , süt , köy yumurtası , meyve , badem, fındık falan bol bol bakalım hayırlısı artık
Bana doktorum hergun 1 muz ve ananas dedi canım dene canım bı onuda

Ay ben hayatımda ağzıma muz loymadım yiyemem çocukluğumdan beri hep tiksinmişimdir muzdan :63:
Bende muzdan nefret ediyorum ilk gebeliğimde kusa kusa yedim sırf kilo alsın diye bebeğim 2820 doğdu. Nereye gitti yendiğim muzlar:duduk:

Bende muzdan nefret ediyorum ilk gebeliğimde kusa kusa yedim sırf kilo alsın diye bebeğim 2820 doğdu. Nereye gitti yendiğim muzlar:duduk:
Aynen canım mide almayınca almıyor işte çocuğada yaramamış başka şeylerden de alabileceğini düşünüyorum kiloyu

Aynen canım mide almayınca almıyor işte çocuğada yaramamış başka şeylerden de alabileceğini düşünüyorum kiloyu
Bencede tahin pekmez kaşar iyi geliyor diyorlar. Ben bu gebeliğimde muzu hiç yemiyorum. Gerçekten için almıyor

Back
X