Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bebişin kilosu iyiymiş canım yaCanım bende bugün gittim Dr a 32+3 1990 gr dedi. Normal sıkıntı Yok dedi .
Çok bi fark Yok ki kuzum ya. Normal o civarda oluyor zatenSenin bebişin kilosu iyiymiş canım ya
Ay canım sevindim ya bebeğime iyi bakamıyorum diye üzülmüştüm keçiboynuzu ve tahin karışımını duydum onu deniycem bakalımÇok bi fark Yok ki kuzum ya. Normal o civarda oluyor zaten
Teşekkür ederim canım için rahatlıyo yaa böyşr duydukçaBenim 38+ 0 da 2950 ydi 32 de de 1400 du merak etmeyin gayet iyi
Maşallah tosuna :)Geçen hafta gittik kontrole 31+1 de 1986 gramdı oğlum
Dene canım çokta kilo almasın 3 olsa yeter kolay Doğum olurAy canım sevindim ya bebeğime iyi bakamıyorum diye üzülmüştüm keçiboynuzu ve tahin karışımını duydum onu deniycem bakalım
Evet canım bende öyle düşünüyorum :)Dene canım çokta kilo almasın 3 olsa yeter kolay Doğum olur
Benim o hafta 1400 du 38+ 0 da 2950 oldu canım şimdi 39. Haftaya gitcem yarın 3150 falan olur yeter iri bebek bu kez nasıl doğacak endişe si oluyor sonda ya kilo alırsa 4 kiloyu geçerse falan diyeEvet canım bende öyle düşünüyorum :)
Çok kilo almasını bende istemem zaten canım 3300 3400 yeterli zaten sezeryan olucak benimkiBenim o hafta 1400 du 38+ 0 da 2950 oldu canım şimdi 39. Haftaya gitcem yarın 3150 falan olur yeter iri bebek bu kez nasıl doğacak endişe si oluyor sonda ya kilo alırsa 4 kiloyu geçerse falan diye
Kaşar muz maden suyu ananas bunlar aldırıyor canım dene bıÇok kilo almasını bende istemem zaten canım 3300 3400 yeterli zaten sezeryan olucak benimki
Muz ve ananas dışındakileri sürekli tüketiyorum canım kaşar peyniri , süt , köy yumurtası , meyve , badem, fındık falan bol bol bakalım hayırlısı artıkKaşar muz maden suyu ananas bunlar aldırıyor canım dene bı
Bana doktorum hergun 1 muz ve ananas dedi canım dene canım bı onudaMuz ve ananas dışındakileri sürekli tüketiyorum canım kaşar peyniri , süt , köy yumurtası , meyve , badem, fındık falan bol bol bakalım hayırlısı artık
Ay ben hayatımda ağzıma muz loymadım yiyemem çocukluğumdan beri hep tiksinmişimdir muzdanBana doktorum hergun 1 muz ve ananas dedi canım dene canım bı onuda
Bende muzdan nefret ediyorum ilk gebeliğimde kusa kusa yedim sırf kilo alsın diye bebeğim 2820 doğdu. Nereye gitti yendiğim muzlarAy ben hayatımda ağzıma muz loymadım yiyemem çocukluğumdan beri hep tiksinmişimdir muzdan![]()
Aynen canım mide almayınca almıyor işte çocuğada yaramamış başka şeylerden de alabileceğini düşünüyorum kiloyuBende muzdan nefret ediyorum ilk gebeliğimde kusa kusa yedim sırf kilo alsın diye bebeğim 2820 doğdu. Nereye gitti yendiğim muzlar![]()
Bencede tahin pekmez kaşar iyi geliyor diyorlar. Ben bu gebeliğimde muzu hiç yemiyorum. Gerçekten için almıyorAynen canım mide almayınca almıyor işte çocuğada yaramamış başka şeylerden de alabileceğini düşünüyorum kiloyu