Merhaba arkadaşlarUzun uğraşlar sonucu mucizem benimle çok şükür haftaya detaylı ultrasonum var, şuana kadar bir sorun çıkmadı ama yine de içimde bir korku, bir endişe var. İçimin ferahlaması, bebeğimin sağlıklı olması için hep beraber 313 Ayetel Kürsi okuyabilir miyiz? Ne kadar çok ağızdan okunursa okadar iyi olur. Allah hepinizden razı olsun.
13 tane alıyorum, kalan 300 Ayetel Kürsi
MssPARE penyez83 etiket listesi paylaşabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlarUzun uğraşlar sonucu mucizem benimle çok şükür haftaya detaylı ultrasonum var, şuana kadar bir sorun çıkmadı ama yine de içimde bir korku, bir endişe var. İçimin ferahlaması, bebeğimin sağlıklı olması için hep beraber 313 Ayetel Kürsi okuyabilir miyiz? Ne kadar çok ağızdan okunursa okadar iyi olur. Allah hepinizden razı olsun.
10 tanede ben aldim kalan 22010 okurum İnşallah
Kalan 230
10 tane aldım kalan 21010 tanede ben aldim kalan 220
Allahım hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :)) Kalbine ferahlık versin:) evladına da sana da saglık sıhhat versin amin :)20 tane alıyorumMerhaba arkadaşlarUzun uğraşlar sonucu mucizem benimle çok şükür haftaya detaylı ultrasonum var, şuana kadar bir sorun çıkmadı ama yine de içimde bir korku, bir endişe var. İçimin ferahlaması, bebeğimin sağlıklı olması için hep beraber 313 Ayetel Kürsi okuyabilir miyiz? Ne kadar çok ağızdan okunursa okadar iyi olur. Allah hepinizden razı olsun.
Çok sevindirici bir haber rabbim sağlıkla sıhhate kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlarUzun uğraşlar sonucu mucizem benimle çok şükür haftaya detaylı ultrasonum var, şuana kadar bir sorun çıkmadı ama yine de içimde bir korku, bir endişe var. İçimin ferahlaması, bebeğimin sağlıklı olması için hep beraber 313 Ayetel Kürsi okuyabilir miyiz? Ne kadar çok ağızdan okunursa okadar iyi olur. Allah hepinizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?