:)))

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi EU2
ayyy asom ilk hayırlıı olsunu ben diyim bi de bende ekliyimm durrrr hahah çok komiklerii var içinde:)ben burdn seçip seçip flash haber yaparımm:)

• Konu Sahibi EU2
çoğu şaka gibi ...ebenin yeri....:lepi::roflol:

• Konu Sahibi EU2
hehehe şu eşşeklee ilişkiye giriyoum karımla giremiyorum diyen adama çok güldümm o salak bi tv programında ağlıoduu ilşkiye giremiorum die hatrlıom ben onu:):)kaydirigubbakcemile3

• Konu Sahibi EU2
teyzemm iftarlık tavuk almış ama oruç başına vurmuş demekki ya da tavuğunla gezmeye çıkmış herhaldee:)

• Konu Sahibi EU2
hehehe şu eşşeklee ilişkiye giriyoum karımla giremiyorum diyen adama çok güldümm o salak bi tv programında ağlıoduu ilşkiye giremiorum die hatrlıom ben onu:):)kaydirigubbakcemile3

meraklım zaten o yalçın abi denen herifin programı başlıca bir makara:roflol::roflol:izlerken yarılıyorum resmen ya

saka gibi ya süpersin asom formundasin dvminida beklerim:roflol:

ben bayılırım biliyomusun knka türkiyenn hallerini gösteren komik resimlere :roflol::roflol::roflol::roflol:
ebenin yeri delikafadulden
burdur hikmeti durdur :dance:
kutsal damacana hihoyyyt
en çok bunlara koptum :))

kanka kutsal damacana çok iyidi harbiden:))))

kaydirigubbakcemile3 çok komikk
ben ebenin yerinde bişey yemem yav girmem oraya utanırım delikafadulden
ötekide eşeklemi giriyomuş ayy nasıl oluyor o ay asıl tam tersi olması lazımken hay allahım yaa adamın marifetine bak tövbee akannehir

tam tersi derken eşşeğinmi yapması gerekiyodudelikafaduldenakannehir:roflol::roflol:

hahaha eşşeğimi yapması gerekiodu demiş yaaaakaydirigubbakcemile3manakk karıı

kızlarr lostun yeni sezonunda emrah oynuomuş charlie ölünce onu almışlarrr hahahaha

:roflol::roflol::roflol:cuk die oturmuş diziye:lepi:

hee yaaa afişş pek bi afilli olmuş herkesss yine kendi kafasına göre takılmışşş:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…