31.Sayfa güncellendi/satılmıştır..

Sattigin matmazel canta bugun geldi. sifirdan farksiz dedin, bir kac tane fotograf attin. fakat nasil oluyorsa fotograflar sorunsuzdu. cantayi birkac kez kullandim dedin. oysa cantanin nerdeyse her yeri defolu. ben sifirdan farksiz dedigin icin, defosu yok dedigin icin almistim oysa ki. para iadesi istiyorum hem de kargo bedeliyle birlikte. eşim dolandirilmissin resmen diyor. cantanin kullanilacak hali yok. tokasi da çıkık.bir iki resim ekliyorum buraya da, herkes gorsun. boyle insanlar bu paralari nasil kullaniyor aklim almiyor. bu dunyanin bir de obur tarafi var. ben isin 30 lirasinda degilim ama kullanilmak istemiyorum. ha parami iade etmezsen, ahirette daha karli cikarim.

ayrica lekeleri de var. bunlari fotograflayip soylemen gerekirdi. burada sistem boyle isliyor cunku. defosu soyleniyor. benj cok hayal kirikligina ugrattin.

konu sahibi buraya cevap yazamıyor, ozelden "bu mümkün degil, o soyulmusluklara anlam veremedim" diyor. sanirim beni yalancilikla sucluyor. ikili laflar etmesinden az buçuk anlamistim kakalamaya çalıştığını ama degildir diye düşünmüştüm. gorunen o ki parami da iade etmek istemiyor. kac lira olursa olsun ona para yedirmek istemiyorum. Ama herkes biliyor ki o para fazlasiyla cikacak ondan.

hatayi siz yapiyorsunuz daha konuyu benimle paylasmadan buraya destan yazmissiniz nerden biliyorsunuz niyetimi parayi yatirmayacagimi cok yanlissiniz benim kanitim var cantada bu soyulmusluk asla yoktu kargo tasimada olmus olabilir dedim bu tavriniz cok cirkin

paylasmadan buraya yazmazdim ama SIFIRDAN FARKSIZ dedigin canta o kadar kotu ki.. cok kotu hissettim kendimi esimin de dolandirilmissin lafiyla. tasima hatasi bu derece olamaz herkes bilir. top oynamiyorlar kargo paketiyle. canta cok fazla kullanilmis. bu da mi dogru degil? birjac kez kullandigini soylemistin. demin ozelden de dedigim gibi para da istemiyorum vazgectim. sadece kendimi cok kotu hissediyorum.

gecelik takımı hediye edilebilir durumdamı

kişiden kişiye değişir ama ben etmem canım çünkü set halinde olmasına rağmen ben şortlu takımı kullandığım için onu çıkarıyorum içinden kutusuyla versen 6 lı diyor olmaz yani ama tek tek veririm diyorsan diğerleri kullanılmamış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…