- 18 Ağustos 2014
- 427
- 69
- 38
- Konu Sahibi susamlisimit
toplu alımda kargo bedava yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 22 numaradakı tayt satıldı22 ve 52 satildi mi. Fiyatlari nedir birde 52nin daha net bi fotosu var mi
Canim nevresteye yoneticiye yaziyorsun o degistiriyorMUTLU AKŞAMLAR KONU BAŞLIĞI NASIL DEĞİŞİYOR CANIM BİLİYORMUSUNUZ
Cok tesekkurler canim :)Cok tesekkur ederim canim tayti cok begenmistim nyse kismet hayirli satiskar dilerim
40 tl lik gri olan ceket mi kaban mı? ,Bir de bedenini öğrenebilir miyimDevami geliyor
Ceket gibi de kullanilabilir kaban gibi de ben kisin triko tuniklerin ustune kaban gibi giyiyorum cok sik deri detaylari mevcut kollarda ve yakada beden 38 vcanim40 tl lik gri olan ceket mi kaban mı? ,Bir de bedenini öğrenebilir miyim
canim 7 numara elbise duruyor sayili giydim 32 no satildi ama. elimde elbise var ama hep dizustu sen diz alti ariyorsun 7 numara uygunMerhabalar ben de tayti begenmistim ama satılmış, 7ve 32 numaralar elbise tarzi mi tunik mi ben dizalti elbise ariyrm o sekilde kullanilabilir mi,ya da elinizde 38~40bedene uygun bu tarz elbise var mi
canim 7 numara elbise duruyor sayili giydim 32 no satildi ama. elimde elbise var ama hep dizustu sen diz alti ariyorsun 7 numara uygun
Beden 38 canim olcerim tabi 10 tlBeden fiyat nasıl canım o elbisede bir de kolaltindan boyunu ölçülebilir misin
Olctum 82 canimBeden fiyat nasıl canım o elbisede bir de kolaltindan boyunu ölçülebilir misin