Ben de senin gibi düşünüyorum ama eşime söylesem sen iyice delirdin artık deyip beni tımarhaneye kapattırır bu sefer sanırım. Biz doğunun küçük bir ilindeyiz. Geçenlerde çözüm süreci yüzünden sansür getirilip yayınlanmayan bir cinayet vakası yaşandı burada. Biz o sırada hastanede olduğumuz için olayın gerçeğini öğrendik ve şok olduk. Ceset hastaneye getirildi çünkü. Çok korktum ve eşime eve ruhsatlı bir silah alalım dedim. O da iyice şaşırdın. Vademiz yettiyse ölürüz ne yapalım silah mı alalım eve dedi. Burada bir gün birileri gelip bizi de vuracak ve intihar diye yazılıp çizilecek diye çok korkuyorum. Ama gidişat iyi yönde değil. Allah hepimizin yardımcısı olsunBöyle bir konu açmak istiyordum. Hem coğrafi olarak, hem siyasi olarak hareketli bir ülkede yaşıyoruz. Mümkün olduğunca önlem almaya çalışalım hepimiz. En basitinden acil durum çantalarımızı güncelleyelim. İçlerinde su geçirmez bir dosyada kimlik, pasaport, tapu, sağlık karnesi, diploma gibi belgelerin notere onaylatılmış kopyalarının, ilk yardım kitinin, temel ilaçların, eski tip şarjlı telefonun, yedek araba anahtarlarının, gıda, barınma ve su ihtiyacınızı ilk 48 saat karşılayacak kadar malzemenin bulunduğuna emin olalım. Olağanüstü bir durumda ailemizin biraraya geleceği bir güzergah belirleyelim. Aile üyelerinin buraya nasıl ulaşabileceği hakkında bir plan oluşturalım. Temel ilk yardım hakkında kendimizi geliştirelim. Bunlar çok temel tedbirler ama çoğu zaman hayat kurtarıcı olabilirler.
Geçmiş olsun nasıl düşmüş arabaVallahi ben de ayni durumdaydim. Kabus gibiydi. Esimin 9 10 yaslarindaki kuzeni kaldirimda arkadaslariyla yururken ustune araba dusuyor. ikisi de yogun bakimda. Aile perişan, herkes perisan..
Derken savci vuruluyor saka gibi Allahim ya.
Dün cok kotu bir gündü. Sanki birileri 1 nisan sakasi yapmis gibi.. keske her
şey saka olsa..
Geçmiş olsun nasıl düşmüş araba
Sansa yaşıyoruz inanın
Sonumuz iyi olur insallah
Savcı içinde çok üzüldüm yüzü gözümün önünden gitmiyor ailesininde hep aklında o kalacak nasıl içleri yanıyordur
Trafoya kediler girmiş...Sebebi neymiş sahi? Elektrik kesintisinin