• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 31 haftalik dogan bebegin beyin kanamasi gecirdi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

aylinhanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
65
2
86
Aydın
slm arkadaslar bebegim 31 haftalik erken dogdu. dogduktan sonra gece beyin kanamasi gecirdi. simdi durumu her gecen gün iyiye gidiyor. bütün uzuvlarini oynatiyor simdilik hic bir problemi yok gibi gözüküyor, beynindeki kan gitmeye basladi ama doktorlar sürekli bizi korkutuyor. büyüdükce sakat olabilir zekasinda problem cikabilir diye...
arkadaslar cok üzülüyorum...
aranizda böyle bir problemle karsilasan varmi?
lütfen beni bilgilendirin....

canım öncelikle geçmiş olsun...benim bebeğimde 31 hafalık doğdu.oğluşumda1ci derece beyin kanaması geçirdi takip edildi yavaş yavaş yok oldu...şimdi 14 aylık oldu çok şükür şu an bir sıkıntımız yok inşallahda bişey olmazzz.beyin kanamasının dereceleri var 1ve 2 de bir problem yaşanmıyor bildiğim kadarıyla küçük oldukları için damarlar çatlıyormuş.bizde çok korkular yaşadık doktorlar net bişey konuşmuyordu...çok şükür geçti. tekrar geçmiş olsun

cnm benim babam beyin kanaması geçirdi 3 ay önce..doktorlar ölür dedilerrr yaşasada komada duru dediler..şimdiii eski haline döndüüü işe bile gidiyorr...doktorlar herzaman en kötü olanı söylerlerki sonradan hasta yakınlarından şikayet almamak için..içini ferah tut...

slm arkadaslar bebegim 31 haftalik erken dogdu. dogduktan sonra gece beyin kanamasi gecirdi. simdi durumu her gecen gün iyiye gidiyor. bütün uzuvlarini oynatiyor simdilik hic bir problemi yok gibi gözüküyor, beynindeki kan gitmeye basladi ama doktorlar sürekli bizi korkutuyor. büyüdükce sakat olabilir zekasinda problem cikabilir diye...
arkadaslar cok üzülüyorum...
aranizda böyle bir problemle karsilasan varmi?
lütfen beni bilgilendirin....

allah geçmiş olsun canım minik meleklerimiz güçlüler allah onada dayanma gücü verir.

Çok geçmiş olsun, inşallah Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz, sağlıklı kucağına alırsın.

cok uzuldum canim Allahim acil sifalar versin bebisine insallah hemencecik iyilesir buyur..kac kilo dogdu bebegin??

Canım bence korkma onlar çok güçlü oluyorlar ve vücutlaru hemen yenilenebiliyor. Bizimde bebeğin ne beynine ne vücuduna hiçbiryerine oksijen gitmedi ama şimdi maşallah 7 inci ayına girdi motor gelişimi olarak yaşıt bebekleri yakaladı diyebilirim. Allah şifa versin cnm benim.

Geçmiş olsun.. acil şifalar.. Sen yüreğini ferah tut, düzeleceğine inan! O tahmin ettiğinden çok daha güçlü! Düzeleceğne yürekten inanıyorum..

çok geçmiş olsun canım,kıyamam ben ona,sen moralini yüksek tut,Allah'ın izniyle hiçbişey olmaz,doktorların bu tür konularda korkutmakta üstlerine yoktur,herzaman en kötüyü söylerler,ama bu düşünceyle ömür geçmez,önce sağlıkla bebeğini kucağına al,sonra birlikte hayatın keyfini çıkarın inşallah canım...

aylin hanım geçmiş olsun allah şifa versin.benim bebegimde 31 hafta 2 gün dogdu.şimdi 71 günlük.beyin kanaması geçirdi bebegim.ek anomaliside sadece beyin kanaması degildi bizim problemimiz.sorunlarımı ben yazdım.bizimde şuanda ne olacagı belli degil.8 ay sonra ancak belli olur diyorlar.ben hikayemi yazdım bebegimle ilgili eger okuyabilirseniz belki benim durumum size biraz teselli verebilir.geçmiş olsun tekrar. acil şifalar..

Back