Tuvalet Eğitimi 31 aylık wc alıskanlıgı basım dertte

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

simgesimgee

doruk:))
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
5
0
86
Muğla
merhaba arkadaslar benım oglum 31 aylık .gecenlerde banyoda oyuncakları ıle oynarken kakasını yaptı banyoya ve ogunden sonra banyo yapmak ıstemıyor kuvete gırmek ıstemıyor eeg oldu dıe oysa o yaptıktan sonra temızledıgımı gordu ama genede korkuyor.wc egıtımıne baslamak ıstıyorum ama kesınlıkle aldıgım klozete oturmuyor bıle korktu galıba ne yapmalıyım sızce .çiş varmı kaka varmı deyınce hep yok dıyor destegınıze ıhtıyacım var

merhaba bende aynı dertten muzdaribim 2.5 yaşında oğlum tuvaletten korkuyor 1 hafta denedik lazımlık aldık ama tuvalete yapmıyor bezinide istemiyor herhangi bi yere yapıp yaptım diye gösteriyo 1 hafta çok stres olduk ailecek 1 gece sabaha kadar kıvrandı yapmadı çişini çok ağladı kendimi suçladım ve bıraktım beze geri döndük acaba hazır değil mi düşüncesindeyim kakasını hep gizli saklı yapıyor ve temizletmek istemiyor nasıl alışacak diye kara kara düşünüp araştırırken gördüm mesajınızı yalnız değilmişim inşallah tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar allah kolaylık versin..

Back