31.03.2002 7yl nce bugn evlenmitik :)

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
ya kizlar mutlulukdan ucuyorum inanin ve sizlerle fotolarimizi paylasmak istedim
sacima basima makyajima bakmayin icime sinmemisdi ama o günün heycaniyla aldirmamisdim cünkü sonunda esime kavusmak vardiya:utangac:
bugün cok kafama takiyorum ama saglik olsun
herseye ragmen cok mutluyum
allahim bozmasin:Saruboceq:
allahim herkezein gönlüne göre versin insallah

cok gzel olmussun canimn niye bakmayalim ki masallah, bende kiziyorum kendimi cok makyaj yapmislardi bana hehhe, ama saglik olsun Allah bozmasin canim omrunuz boyunca mesut olun insallah hepimizde oyle olsun Aminnnnnnnnnnnnnnn

cnm simdi olduğu gibi 7 yıl öncede çok tatlıymısınız bir ömür boyu mutluluklar dilerim bi tanem a.s.

maşallah:nazar:Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.ayrıca çok güzel bi gelin olmuşşun canım,birbirinize çok yakışmışsınıza.s.

vovvvvvvvvv süper yaa demek uçakta tanıştınız:):):):)bi ömür mutlulugunuz devam etsin inş:)

allah mutluluğunuzu hiçç bozmasınn...
çok yakışmışsınız birbirnizeee:):)
saçın başında çok hoşmuşşş sen beyenmiyosun ama:):)

cok gzel olmussun canimn niye bakmayalim ki masallah, bende kiziyorum kendimi cok makyaj yapmislardi bana hehhe, ama saglik olsun Allah bozmasin canim omrunuz boyunca mesut olun insallah hepimizde oyle olsun Aminnnnnnnnnnnnnnn

amin canim yüregine saglik rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:

Back