- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Siyahi AMA mıAynen aynen . Siyahi ama oldukça cekici , şimdi bi okadar daha cekici göründü gözüme
Ben de öyle diyodum, dış görünüş önemli değil vs. Kel, göbekli, kilolu birinden hoşlandım yeter ki huyu güzel olsun diye adam sonra bir şey oldu ne oldu ben de anlamadım sanırım ego yaptı. Bir şeyler oldu ama
Evet eskiden ön yargılarım vardı . Yabancılara karşı . Ama zamanla değiştiğini farkettim . Hangi kökenden olursa olsun insan olsun , benim için önem taşıyan bu şuan ....Siyahi AMA mı
Dogru yazmayi üniversite okumus ben şu meslekte çalışıyorum diyenler bile yapıyorO uygulamalara girmişliğim vardır. Şöyle yazanları direkt elerdim mesela;
Vatsap, watsap, wassap , whatsat
Beyendim, yiğenim var, facebork, aylen nerde
O uygulamalara girmişliğim vardır. Şöyle yazanları direkt elerdim mesela;
Dogru yazmayi üniversite okumus ben şu meslekte çalışıyorum diyenler bile yapıyorama ben de katılıyorum duzgun yazamayanlar direkt elenir :)
Okurken atletli, biyikli dayılar gozumde canlandi bir anyiğenim dese iyi "yiyenim" var mesela...
Slm nerden?:)O uygulamalara girmişliğim vardır. Şöyle yazanları direkt elerdim mesela;
Slm nerden?:)
Okurken atletli, biyikli dayılar gozumde canlandi bir anyiğenim dese iyi "yiyenim" var mesela...
Ekseriyetle seri közcü oluyorlarDayı mayı diil ya baya da genç
Laptop'u lettap diye yazanı da gördü bu gözler
Dayı mayı diil ya baya da genç
Laptop'u lettap diye yazanı da gördü bu gözler
Valla facebookta bazi komik paylaşım olan gruplara giriyordum gülme amacli, gurup yazan, yegenini paylasip yiyenim diyen neler neler bunlar da benle yasit ya da benden kucukler ustelik yani şu an en fazla 34 35 falan.Hele facebork yazana inanamamıştım...yılların facebook'u yani..Hiç mi görmedin biyerlerde yazılışını....ne kafalar ya..
Zaten o uygulamada whatsapp'ı düzgün yazan adam nerdeyse yok ya inanılmaz..watsata geçelim mi diyor adam, sen geç watsata deyip engelliyordum of
Asl? (2000lerin başı)Slm nerden?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?