300cc-Dual Plan-Damla

sizce protezlerim nasıl olacak?

• daha ne istiyorsun-büyük

• ideal

• ne yalan söyleyim baya küçük

• küçük

• çok küçük

• boşuna kuruntu yapıyorsun-orta

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
meme protezlerim çok küçük gibi geliyor ,benim gibi protezleri 300cc-Dual Plan-Damla kullanılanlar özelden ulaşabilir mi acaba ya??

Bir de gün geçtikçe küçülür mü yoksa ölçü aynı kalıp şekil mi değiştirir??

Sırt ağrımdan uyuyamadım bugün,bunun için ne yapabilirim?

:cry::cry::KK61::KK61:o_Oo_O
Tam seklinin oturmasini beklemek lazim.300 cc buyuk bir protez degil ama damlanin projeksiyon yani yukseklik farki var.tatmin edici olur diye dusunuyorum.ödemler gecip de kaslar da salinca tam sekli ortaya cikar.en az 4-5 ay beklemeniz lazim sonucu gormek icin.yine de sonuctan memnun olmazsaniz daha buyuk bir protezle degistirebilirsiniz.sonucta caresi olan seyler bunlar.sirt agrisi icin kas gevsetici kullanip sirtiniza masaj yaptirirsaniz agrilariniz hafifliycektir.hareketsiz kalmayin mumkun oldukca

Tam seklinin oturmasini beklemek lazim.300 cc buyuk bir protez degil ama damlanin projeksiyon yani yukseklik farki var.tatmin edici olur diye dusunuyorum.ödemler gecip de kaslar da salinca tam sekli ortaya cikar.en az 4-5 ay beklemeniz lazim sonucu gormek icin.yine de sonuctan memnun olmazsaniz daha buyuk bir protezle degistirebilirsiniz.sonucta caresi olan seyler bunlar.sirt agrisi icin kas gevsetici kullanip sirtiniza masaj yaptirirsaniz agrilariniz hafifliycektir.hareketsiz kalmayin mumkun oldukca

o_OYani yeni yetme göğüsleri gibi duruyorlar sanki ya bilmiyorum..
Teşekkürler cevap verdiğiniz için

damlayı dual plan yapmasa iyiymiş. orta profil kas üstü çok güzel doğal duruyor. ama seninkini bilmiyorum muhtemelen yüksek profildir sonuçta kasın altında. olmuşsun bi kere ameliyat sonucunun oturmasını bekle mutlu olmaya bak bence geçmiş olsun

Sırt ağrısına iyi gelen şey, çok yatmamak :KK66: gündüz evde gezin veya otur. Sadece gece uykusunda yat. Ben ilk hafta gecenin birinci yarısını 120 derecelik bi açıyla yatarak geçiriyordum. Sırt ağrısı başlayınca , gecenin ikinci yarısında 90 derecelik açıyla oturarak uyuyordum. Bu sefer de pöçük denen yer yani kuyruk sokumu ağrıyordu. Tekrar ilk pozisyona dönüyordum. Bu döngü 2 hafta kadar sürdü. Sırt ağrısı- pöçük ağrısı- sırt ağrısı- pöçük ağrısı ...... :KK70: sabırlı ol :KK66:

Sırt ağrısına iyi gelen şey, çok yatmamak :KK66: gündüz evde gezin veya otur. Sadece gece uykusunda yat. Ben ilk hafta gecenin birinci yarısını 120 derecelik bi açıyla yatarak geçiriyordum. Sırt ağrısı başlayınca , gecenin ikinci yarısında 90 derecelik açıyla oturarak uyuyordum. Bu sefer de pöçük denen yer yani kuyruk sokumu ağrıyordu. Tekrar ilk pozisyona dönüyordum. Bu döngü 2 hafta kadar sürdü. Sırt ağrısı- pöçük ağrısı- sırt ağrısı- pöçük ağrısı ...... :KK70: sabırlı ol :KK66:

of çok zor ya gerçekten boynum sırtım öyle sertleşmişki :KK53::KK53: bende kendime göre bi açı ayarladım biraz önce umarım uyuyabilirim biraz bu gece..
zaten çok yatmayı geçtim hiç yatamıyorum ki 3-4 saat en fazla uyuyorum sonra bir ağrıyla uyanıyorum ağrı kesici içip tekrar uyumaya çalışıyorum o da olmuyo zaten.
minicik şeyler nasıl da acı çektiriyor ya .........katlanacağım artık:cry:

of çok zor ya gerçekten boynum sırtım öyle sertleşmişki :KK53::KK53: bende kendime göre bi açı ayarladım biraz önce umarım uyuyabilirim biraz bu gece..
zaten çok yatmayı geçtim hiç yatamıyorum ki 3-4 saat en fazla uyuyorum sonra bir ağrıyla uyanıyorum ağrı kesici içip tekrar uyumaya çalışıyorum o da olmuyo zaten.
minicik şeyler nasıl da acı çektiriyor ya .........katlanacağım artık:cry:
İyi akşamlar canım ben de perşembe günü 300cc damla yaptırdım doktoruma küçük değil mi dedim göğüs kafesine en uygunu buydu dedi senin zamanla şekli nasıl oldu?

Görmeden birşey diyemeyiz ki büyük mü olmuş küçük mü olmuş, İnan bedenden bedene o kadar fark ediyo ki. Benim de 300 cc damla ve midium high profil. 26 gün oldu, ilk haline göre baya indiler ama hala vakti var henüz doğal durmuyo. Ve ben hep büyük istemiyorum diyip diyip dururdum üstüm çok zayıf çünkü. Ve şu an 300 cc tam benim bedenime göreymiş gerçekten bunu gördüm. Bir sürü doktorla görüşmüştüm sana 200 takarım maksimum 250 zorlarım diyen de vardı, 300 mü mümkün değil diyen de. Doktorum 300 cc altı takarsak yaptığımıza değmez demişti. Hakkaten sonucu gördükten sonra diyorum ki daha küçük takılsa gerçekten mutsuz olurmuşum.

görmeden bişey demek zor ama banada damlayı dual yapması ilginç geldi. damlanın zaten üstleri boş hanı bıde kas altına gırdımı ustten iyice basık olmustur dıye düşünüyorum.

görmeden bişey demek zor ama banada damlayı dual yapması ilginç geldi. damlanın zaten üstleri boş hanı bıde kas altına gırdımı ustten iyice basık olmustur dıye düşünüyorum.
Evet canım, pzrts bi arkadaş için benim dr a gitmiştik. Orada birkez daha anlattı. 4 parmağı ile damla protezin üstüne bastırdı. Protezin üst lopunun kasın altında kaybolduğunu gösterdi. Sonra yuvarlak proteze aynısını yaptı. Üst lopunu 4 parmağı ile bastırdı. Al sana damla dedi :KK66: tabi bunları niye yaptı?!?! Bizim arkadaş dekolte istiyorum, üst lop dolu dolu olsun demişti de ondan :KK66: ama üst lop çok belli olmasın doluluk altta olsun diyenler için damla tercih ediyordur :KK66:

Benim de damla 300 dual plan. Üstlerim hala çok dolgun yuvarlak protez gibi, ben daha belirsiz olmasını istiyordum ama hala inecek diye umuyorum daha 45 gün oldu. Miraculous un da aynı protez ve yöntem o da mesela dolu dolu. Acaba bu yöntemler protezler sandığımız gibi çok da farketmiyor mu yoksa tamamen vücutta nasıl duracağı denemeden anlaşılmıyor mu

Benim de damla 300 dual plan. Üstlerim hala çok dolgun yuvarlak protez gibi, ben daha belirsiz olmasını istiyordum ama hala inecek diye umuyorum daha 45 gün oldu. Miraculous un da aynı protez ve yöntem o da mesela dolu dolu. Acaba bu yöntemler protezler sandığımız gibi çok da farketmiyor mu yoksa tamamen vücutta nasıl duracağı denemeden anlaşılmıyor mu
Cnm senin de üstleri doluymuş sanırım ben üstleri boş olduğu için yuvarlak istiyorum dr um damla diyor miraculous un ameliyattan önce üstleri de baya dolgunmuş seninde öylemiydi

Xyz123xyz Xyz123xyz yok canım ben direk tahtaydım, sıfır göğüs, ekliyorum görürsün, aslında geçiş gayet doğallaştı ama sorun benim meme başım çok yukarıdaydı o yüzden göğüslerim çok dik. haliyle istediğimden daha dolgun duruyo. inecek işallah.

Canım ama atladığın birşey var miraculusun dokusu vardı ve dokuyla birlikte protezin duruşu farklı oluyor , senin dokun yoktu bu görüntü direkt protez görüntüsü oluyor benimki gibi :) ama arkadaşın protezleri gerçekten ufak ve aşağıda duruyorlar keşke yuvarlak olsaydı kesin fark ettirirdi.

Xyz123xyz Xyz123xyz yok canım ben direk tahtaydım, sıfır göğüs, ekliyorum görürsün, aslında geçiş gayet doğallaştı ama sorun benim meme başım çok yukarıdaydı o yüzden göğüslerim çok dik. haliyle istediğimden daha dolgun duruyo. inecek işallah.
Cnm dolgun dursun işte daha ne bnm üstler boş altlar var göğüs altım 75 üstü 85 ama üst tarafım boş işte damla plursa üstler yine boş kalır diye korkuyorum senin ölçülerin nasıldı öncesinde

Tiramisu35 Tiramisu35 ya ben denizill'in görüntüsünü gerçekten çok beğendim biliyor musun:) memenin duruşu harika tamamen vücut yapısından, meme uçlarının biraz aşağıda olmasından öyle duruyor. boyutu da bence küçük değil ama bu kısmı herkese göre çok değişken:) açıkçası çoğu doktor zaten yuvarlak taraftarı, hem yerleştirmesi daha kolay hem dönme riski yok vs vs, daha az baş ağrıtıyor yani onlar için, doktor yuvarlağı deneyip de olmadı diyorsa bence gerçekten olmamıştır ama protezler de boyut olarak değişiyor, low, midium, tall olarak. Midium damla kullanmış doktor o kadar araştırdığımdan gördüğümden anladığım kadarıyla tall kullansa belki daha iyi olabilirdi.

Tiramisu35 Tiramisu35 ya ben denizill'in görüntüsünü gerçekten çok beğendim biliyor musun:) memenin duruşu harika tamamen vücut yapısından, meme uçlarının biraz aşağıda olmasından öyle duruyor. boyutu da bence küçük değil ama bu kısmı herkese göre çok değişken:) açıkçası çoğu doktor zaten yuvarlak taraftarı, hem yerleştirmesi daha kolay hem dönme riski yok vs vs, daha az baş ağrıtıyor yani onlar için, doktor yuvarlağı deneyip de olmadı diyorsa bence gerçekten olmamıştır ama protezler de boyut olarak değişiyor, low, midium, tall olarak. Midium damla kullanmış doktor o kadar araştırdığımdan gördüğümden anladığım kadarıyla tall kullansa belki daha iyi olabilirdi.

Ben göğüslerini görünce hiç ameliyat olmamış bi göğüs sandım bi an :olamaz: gerçek "doğal " göğüs gibi :) ben Damla'dan pek anlamıyorum ama belki damla olup daha büyük bir cc takılabilirdi diye düşündüm görünce.

teşekkür ederim ..gerçekten rahatladım biraz..Ama evet ilerde belki daha uzun bi protezle değiştirebilirim ya da yağ enjeksiyonu düşünebilirim.evet medium benimki.

Ben göğüslerini görünce hiç ameliyat olmamış bi göğüs sandım bi an :olamaz: gerçek "doğal " göğüs gibi :) ben Damla'dan pek anlamıyorum ama belki damla olup daha büyük bir cc takılabilirdi diye düşündüm görünce.

çok teşekkür ederim hepinize.:KK16:Ama işte derin yakalı şeylerde bir sorun yok büyüklükleri de güzel ama sıfır yaka bir şey giyeyim çok aşağıda görünüyorlar. Askılıda meme çatalı yok mesela altta kalıyor köprücük kemikliklerimin orada pek et yok benim :KK48: belki de o yüzden boş kaldı.. Bir de bu dönme filan çok zor gibi duruyor arkadaşlar yani çok çok ters bir hareket filan yapmak lazım galiba öyle olması için.Ben mesela plank gibi egzersiz hareketleri kaç kez yaptım(tabiki sporcu sütyeniyle) yani dönmesi imkansız gibi .

X