3000-4000 TL ISTANBUL BURUN ESTETIGI

Ozgetoprak

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
68
5
31
Arkadaslar merhaba. Burun estetigi yaptirmak istiyorum ancak butcem kisitli. Bogazicinin fiyatlari uygundu ama kotu yorumlar oldugunu gorunce vazgectim. Okulumu yeni bitirdim ve is hayatina baslamadan once yaptirmak istiyorum lutfen yardimci olun. 3000-4000 arasi yapabilecek iyi bir doktor ariyorum. Yaptiran varsa veya doktor bulan varsa lutfen burdan yazsin yardimci olalim birbirimize. Simdiden tesekkurler

istanbul tuzla da gispir hastanesini arastırmanı onerırırım canım

Kendi doktorumu öneririm ozel baTı bahat hastanesinde op dr nihat kaya resimlerimede bkabilirsin

Merhabalar ben de ayni sekilde kisitli bir butceye sahibim ve yarin randevum var. Ucret alinmayacagini soyledi doktor. Koc universite hastanesinde ilker kocak. Hastane yeni acildigi icin fiyatlar uygunmus. Daha once ameliyat olan bir arkadasim tavsiye etti. Bakalim kendisi bana neler diyecek.

merhaba. bende burun ameliyati olmayi dusunuyorum sadece gorunum olarak burun ucumdan dolayi estetik dusunuyorum. yas ilerledikce burunda buyuyor malesef biliyorsunuz. tavsiyeleriniz ne olur ? ve ozellikle hangi doktor olur? tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…