300 cc hıght profil silikon taktıranlar

Adanac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
61
43
34
Kızlar 300 cc hıght profil kas altı yuvarlak silikon taktırdım. Meme dokum yoktu. 4 gün oldu amalyat olalı. Ama bunlar gercekten cok kucuk. Ben cok buyuk olmasını istemiyodum ama bu kadar kucuk olacagını düşünmedim. Doktor kaslarımın cok güçlü oldugunu ve baskı yaptıgını söyledi. Danscıyım kaslarım gevseyince silikon kendini belli edermi acaba. Asırı endişeliyim. Bu sekılde kalırsa yaptırdıgıma değmicek cok üzülüyorum. Büyürler mi. Benim durumumda olan varsa lütfen yazsın cok korkuyorum:KK43:

Boyun ve kilon kaç ? Daha çok yeni. 4 gün oldu diyorsun. Ben bile 450 cc taktırdığımda şoka girmiştim ilk uyandığımda bu nasıl küçük olabilir bukadar diye. İlk günler üçgen şeklindeydi resmen. Başlarda boyut seni tatmin etmez çünkü şeklen oturmamıştır ve asıl duruşu göremiyorsundur. Biraz beklemelisin. Protez şekillendikce güzelleşecek. Çok dert etme olmasaydı eski hali gibi daha mı iyiydi ? 300 cc gayet güzel bi protez bence..

Ben de başlangıçta çok küçük diyordum da zamanla alışıyorsun, aslında küçük değilmiş demeye başlıyorsun canım.:KK51:

ben keşke hiç yaptırmasaydım diyorum kas altında zor beni rahatsız ediyor.

Acaba cebinmi yeterli büyüklükte açılmadı canım?benimkiler 325 kas altı.hiç rahatsız değilim.

omuzlarımda dar ve ince bana ağır geliyo mentor protezler ağır oluyo gerçekten sürekli kasılıyor çok taktım kafama kendimi çok hantal hissediyorum kadınsı bir görüntü oluşuyo keşke hiç yaptırmasaydım çok rahattı ah kafam ah işte bi hevesle onca para harcadım ve hayatımın acıları yaşadım. Bekar bayanlar içn bence gereksiz ya da uygun hafif protezler yeterli

omuzlarımda dar ve ince bana ağır geliyo mentor protezler ağır oluyo gerçekten sürekli kasılıyor çok taktım kafama kendimi çok hantal hissediyorum kadınsı bir görüntü oluşuyo keşke hiç yaptırmasaydım çok rahattı ah kafam ah işte bi hevesle onca para harcadım ve hayatımın acıları yaşadım. Bekar bayanlar içn bence gereksiz ya da uygun hafif protezler yeterli
Ben seninkileri çok beğenmiştim canım.çok şeker,tam genç kız memesi gibiydi.hiç öyle kadınsı,hantal bir havası yoktu inan.

Adanac Adanac Violetta72 Violetta72 M masal diyar benide takibe alırmısınız , c.tesı günü giriyorum ameliyata 325 high profil yuvarlak kas altı yapıcak şimdi okuyunca 350 mi olsun demeliyim sizlerin sonuçlarını görmek istiyprum mümkünse
Meme dokuna göre değişir canım benim hiç dokum yoktu 300 cc takıldı büyük olcak diye korkuyodum ama kas altına koyulunca boyut küçülüyormuş. Silikon taktırdıktan sonra insan daha büyüğünü istiyormuş hiç böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi. Şimdiki aklım olsa 325 taktırırdım hatta 350 bile olabilir. Bence doktorun denesin ikisinide hangisi iyi durursa o olsun

benimki de 300 cc agirlik olarak bise hissetmiyorum var mi yok mu unutuyorum. görüntü olarak yeterli daha büyüğü bana olmazdı.
Canım senin fotolarını görebilirmiyim sakıncası yoksa ve amalyat olalı ne kadar oldu. Aynı cc lerimiz merak ettim nasıl duruyor bana küçük geldide

Adanac Adanac Violetta72 Violetta72 M masal diyar benide takibe alırmısınız , c.tesı günü giriyorum ameliyata 325 high profil yuvarlak kas altı yapıcak şimdi okuyunca 350 mi olsun demeliyim sizlerin sonuçlarını görmek istiyprum mümkünse
Canım benimkiler 325 mod plus ve tam orta boy duruyor benim vücudumda.öncelikle biraz iri,dikkat çeken bir göğüsmü istiyorsun,doğal orta boy bir göğüsmü istiyorsun ona karar ver.senin vücudunda o etkiyi kaç cc verir onu doktorunla konuşup öyle karar ver:KK66:

Bana 300 cc takıldı 325 yayvan durmuş olmadı güzel dedi , 350 bile istesemde ona güveniyorum inşaallah bandajlar açılınca tatmin olutum

Canım senin fotolarını görebilirmiyim sakıncası yoksa ve amalyat olalı ne kadar oldu. Aynı cc lerimiz merak ettim nasıl duruyor bana küçük geldide
canım ben foto yuklemedim ama ben memnunum 300 cc yeterli geldi vucuduma daha buyugu yapay olurdu bana. bayadir girmiyorum foruma da kusura bakma gec oldu biraz cevap.

Ameliyat oncesi kataloglara ve resimlere bakmismiydin?
Simdi nasil hisediyorsun canim ,daha iyi sin umarim...

Adanac Adanac 'cım ben de hep küçük olsun hantal durmasın diyodum hatta 300 bile büyük olur diye korkuyodum, ameliyat sırasında derim ince olduğu için ancak 265cc almış benimkiler şimdi de küçük geliyo gözüme benim de :KK51: Duruşu sargısızken aynı seninkiler gibi ama üstleri biraz daha şiş.. Bakalım ne olacak.. Seninkiler gittikçe büyümüşlerdi belki biraz daha salar kaslar kendini kasların güçlüymüşHoppa

Merhaba ben yeni katildim araniza.. 28 agustosta slikon ameliyati oldum. 300 cc takildi mentor kas alti. boyum 1.70 kilo 70 Galiba genel bir sorun ama ben de simdi keske daha buyuk taktirsaydim diyorum. Suan nerdeyse iki ay oldu sertlik gecti dr. um da kalca olcusu ile uyumlu taktim dedi 300 den fazlasi kotu durur dedi ameliyat sonrasinda. Ama sislikler gecince keske dedim daha buyuk yaptirsaydim. He birde sag soldan daha kucuk. Bi 50 cc. daha buyuk olup esitlenebilirmis. BUnlari neden yazdim ben yaptirmadan once kisa bir arastirdim ancak cok yeterli bilgilere rastlamamistim. Yaptiracak olanlara tavsiye olsun boyut onemli gercekten onca aci cekilecekse degmesi lazim tatmin edici buyukluk lazim. Sislikler inince kuculuyor cunku.. Iyi dusunmek gerek olcu konusunu..

Kızlar 300 cc hıght profil kas altı yuvarlak silikon taktırdım. Meme dokum yoktu. 4 gün oldu amalyat olalı. Ama bunlar gercekten cok kucuk. Ben cok buyuk olmasını istemiyodum ama bu kadar kucuk olacagını düşünmedim. Doktor kaslarımın cok güçlü oldugunu ve baskı yaptıgını söyledi. Danscıyım kaslarım gevseyince silikon kendini belli edermi acaba. Asırı endişeliyim. Bu sekılde kalırsa yaptırdıgıma değmicek cok üzülüyorum. Büyürler mi. Benim durumumda olan varsa lütfen yazsın cok korkuyorum:KK43:

canım onların büyüme gibi bir durumları söz konusu degil. hatta suan ameliyat cok yeni oldugu için ödem vardır ve şiştir bile. zamanla inecek şişlikler. ama sana şunu söyleyebilirimki bence gayet ideal bir protez tercih etmişsin bende 300cc taktırmıştım ve 85C , 90B kalıptaki iç çamasırlarını kullanabiliyorum. biraz daha büyük olsaydı da 350cc isterdim ama daha fazlasını yaptırmak bana cok mantıklı gelmemişti. ve dr umda önermemişti protez ne kadar büyürse kapsül oluşma riski, sarkma durumu, bel boyun sırt agrısı gibi olumsuz durumları yaşama ihtimalin artar demişti. tabii bunlar herkeste olacak ya da büyük protezlerde kesin olacak gibi bir düşüncede dogru olmaz..hepsi birer ihtimal dahilinde.uzun vadede önemli şeyler bence. cünkü sürekli bu ameliyatlarla ugrasmak hem yıpratıcı hem maliyetli. bence için rahat olsun gayet ideal bir protez 300cc :KK66: yani ne küçük ne büyük ideal boyut gibi bisey aslında.

Benim 3 yıl oldu kızlar. 350 cc mentor. bende aynı dertten muzdaribim, keşke daha buyuk olsaydı diyorumm. boyum 1 70 kilom 55 ama daha zayıf duruyorum. ust bedenim 34 geniş omuzluyum ama. Büyüğü cok cirkin durucaktı belki ama kafama cok takıyorumm.su an 34 c cup sutyen takıyorum.d cup olmasını cok isterdim. Ameliyat olmadan buyutme yontemleri varmıdır acaba. Regli dönemlerimde şiş olduğunda benim için cok güzel

X