30 yaşından sonra Hukuk Fakültesi

gulecdizayn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
67
5
13
merhaba arkadaşlar...benim bir hayalim var yıllardır üzerini örtemediğim dur diyemediğim ve artık harakete geçmek istediğim bir hayal... iki tane çocuğum var 31 yaşındayım ve hukuk okumak istiyorum kendime defalarca dur ne yapıyorsun artık olmaz dedim ama anladım ki benim hayatta en çok istediğim şeylerden bir bu ygs ve lys sınavlarına hazırlanmaya başladım aranızda benim gibi olan varsa birbirimize yardımcı olalım hayallerimize giden bu yolda beraber yürüyelim istiyorum....

Hukuk değil ama benimde en büyük hayalim öğretmen olmaktı ,çok zor şartlar altında çalıştım ve bu sene kazandım çok şükür.İnsanın hayallerine ulaşması çok güzel bir duygu .İnan isteyince imkansız değil hiç bir şey bence hayalinin peşinden koş.Bu arada ben 35 yaşındayım.

Bazen bende sizin gibi düşünmüyor değilim. Çocuğum olmadığı halde gözümde pek almıyor.

31 yaş geç bir yaş değil 37 yaşında sınıf arkadaşlarım var arkadaşlarım diyorum gayet fazlalar. hukukta okuyanların yaşı fazla oluyor genelde.bir de 45 yaşında bir bayan gelmiş sınıfa ilk baş hocalar şaşırmış öğrenci sanmamış ama gayet normal şeyler bunlar.35 yaşında bir avukat olacaksınız ne kadar güzel

bende hukuk okumak istiyorum. lisans mezunuyum ve çalılıyorum. 32 yaşındayım. işi bırakmam mumkun degıldı ve bende acıktan adalet okuyarak hukuk okuyan bır cok kısı oldugunu duyunca bu sekılde ılerlemeye karar verdım. suan ıkıncı sınıftayım devamı gelıcek ınsallah. hiçbirşey için geç kalmış değiliz.

Aöf adalet bölümü var 2 yıl okuyup dikey geçişle hukuk fakültesine geçiş yapabilirsiniz.

hayallerinden hiçbir zaman vazgeçme . 30 yaş nedir ki. okumanın yaşı olmaz.

kimse yokmu benim gibi hayalleri olan :)
bu arada ben de ikinci üniversiteyi okuyorum. çok yoğun olmama rağmen. benimde evim. çocuğum var. çalışıyorum da. zor oluyor .ama birgün biter elbet.

merhaba bende 32 yaşındayım.istediklerime kavuşmak istiyorum bende.2 yıllık iletişim bitirdim.sonra aöfden 4 yıllık işletme okudum.4 yıllık iletişim okumak istiyorum.aynı zamanda iletişim yüksek lisansı yapacağım.

özür dilerim mesajlarınızı yeni gördüm kendimi derslere adadım kafamı kaldırmıyorum çünkü :) ilk başta hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Adalet bölümünden hukuk a geçiş olduğunu biliyorum aöf iktisat okuyorum bu yıl adalete de ikinci üniversite olarak kayıt yaptırdım ama sabrım yok iki yıl daha beklemeye şuan ygs-lys sınavlarına hazırlanıyorum.çok zor biliyorum ama vazgeçemiyorum da Rabbim herkese hayalinin peşinden koşup onu yakalayabilecek güç versin

tebrik ediyorum ne mutlu sana inşallah bende senin gibi bir gün kazandım yazabilirim bir yerlere :)

Bazen bende sizin gibi düşünmüyor değilim. Çocuğum olmadığı halde gözümde pek almıyor.
vazgeçiyorum bazen öyle çok yoruluyorum ki ev eş çocuklar okulları ....web tasarım yapıyorum ara sıra iş çıktıkca tıkanıyorum bi yerde tamam diyorum olmıycak ama sonra bir saniye bile hukuk fakultesini kazandığımı aklımdan geçirince bütün yorgunluğum enerjiye dönüşüyor :) senin hayalin nedir ?

içime su serptin teşekkür ediyorum benim hala zamanım varmış :)

inşallah gelir yapmayı gerçekten istedikten sonra geç diye bir şey yok elbette

inşallah ne güzel durmak yok :)

Benim halamda 43 yaşında mali müşavir oldu ve kendisine büro açtı ve şu an çok memnun.Sizde hiç yılmayın Allah her zaman emeklerin karşılığını veriyor.Başarılar dilerimm.

gel ber
inşallah gelir yapmayı gerçekten istedikten sonra geç diye bir şey yok elbette
gel beraber çalışalım

hangi kitapları almak lazım? öss (adı mı değişti ) ne zaman? başvuruları ne zaman yapıcaz?

hemen başlayalım ben de konu açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…