- 23 Ağustos 2012
- 50.927
- En iyi cevaplar
- 1
- 236.999
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
30 yaş güncellemesi bana da bu alanda geldiBu kadını daha çok sevdim ama. ☺ eskiden hep başkaları için yaşarmışım şimdi kendime yatırım yapıyorum.![]()
30 harika bir yaştır ; ne istediğini anladığın, kişiliğin oturduğu, cinselliğin en verimli olduğu, fiziksel aktivilerin en sağlam olduğu yaşlar. Zevkler biraz sadeleşir fazla gürültüyü, fazla kalabalığı elemeye başlarsın, daha sade ve seçkin zevklerin olur bu yaşlanmak değildir. Ha şu an toplum genelinde bir mutsuzluk var bizim 30 yaşında sahip olduğumuz imkanlar çok geride kaldı bu da genel bir umutsuzluk oluşturuyor. Benim 30 lu yaşlarımda ortalama maaşlı insanlar yurt dışı tatili yapabiliyordu ayda bir kaç kez akşam dışarıda istediği mekanlarda vakit geçirebiliyordu şimdi şartlar çok ağır. Bir güne sayısız aktivite sığdırabilir insan 20 li yaşlarda ama bunların kalitesi önemlidir. Hayatımın en hızlı dönemi 28-38 yaş aralığıydı. Umutsuz olma, yaşlandım dersen yaşlanırsın şimdi 47 yaşındayım hala almıyorum yaşlılığı üzerime yorgunda olsam hasta da olsam daha değil diyorum, bence senin yorgunlukların duygusal bağlanma, güvenme yanın eksik kalmış biraz, dostlarına ağırlık ver, kaliteli zaman geçirmeyi dene birazda spor yap enerjin artar o zamanMerhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
30 yaş güncellemesi bana da bu alanda geldi
günde 4 erkek devirdinya ondan erken göçtün demekMerhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
Ben yolun yarısını gittim sayılırAhhhh aramıza hoşgeldin beybibu yaşın verdiği olgunluğu seviyorum.
![]()
Ben yolun yarısını gittim sayılırgüncellemeyi bir kaç yıl geç aldım. Şimdide etrafındakiler içime şeytan kaçmış gibi bakıyor
önceden nasıl vericiysem artık millet afalladı
4 değil 3 erkek demiştigünde 4 erkek devirdinya ondan erken göçtün demek![]()
Desene gençlik sadece beş yıl sürüyormuşEvet.
Gençlik 25 yaşında biter.
Yapacak bir şey yok, doğanın kanunu bu.
2 ye indirdimgünde 4 erkek devirdinya ondan erken göçtün demek![]()
Şahane anlatmışsın.47 yaşında olmak nasıl bir duygu merak ediyorum.o istediklerini yaşamış olduğun için gelen tatmin hissi mi oluyor yaşlanma korkusu mu?30 harika bir yaştır ; ne istediğini anladığın, kişiliğin oturduğu, cinselliğin en verimli olduğu, fiziksel aktivilerin en sağlam olduğu yaşlar. Zevkler biraz sadeleşir fazla gürültüyü, fazla kalabalığı elemeye başlarsın, daha sade ve seçkin zevklerin olur bu yaşlanmak değildir. Ha şu an toplum genelinde bir mutsuzluk var bizim 30 yaşında sahip olduğumuz imkanlar çok geride kaldı bu da genel bir umutsuzluk oluşturuyor. Benim 30 lu yaşlarımda ortalama maaşlı insanlar yurt dışı tatili yapabiliyordu ayda bir kaç kez akşam dışarıda istediği mekanlarda vakit geçirebiliyordu şimdi şartlar çok ağır. Bir güne sayısız aktivite sığdırabilir insan 20 li yaşlarda ama bunların kalitesi önemlidir. Hayatımın en hızlı dönemi 28-38 yaş aralığıydı. Umutsuz olma, yaşlandım dersen yaşlanırsın şimdi 47 yaşındayım hala almıyorum yaşlılığı üzerime yorgunda olsam hasta da olsam daha değil diyorum, bence senin yorgunlukların duygusal bağlanma, güvenme yanın eksik kalmış biraz, dostlarına ağırlık ver, kaliteli zaman geçirmeyi dene birazda spor yap enerjin artar o zaman
Aaa en sevdiğim sözü profiline yazmışsın.Yaşlanma demeyelim de kafa kaldırmıyor diyelim :) Bence normal bir süreç canınızı sıkmayın. Yeni hobiler edinmeyi deneyebilirsiniz, otuzdan sonra ben öyle yaptım çok iyi geliyor![]()
Birde birşey oldu da değiştin sebepsiz olamaz’ ithemi var yaaaa ayyy delirmelik.Ahahahah bana da aynısını diyorlar. Ana Vanga sana nooldu diyorlar. Hep işleri düşünce ya da burunları b*ka girince arıyorlardı. Ne boş kalabalık varmış etrafımda. Şimdi bu halimi sanıyor ki herkes depresyon stayla olmuşum.![]()
Birde birşey oldu da değiştin sebepsiz olamaz’ ithemi var yaaaa ayyy delirmelik.
Yaşlandık mı acaba kdkdkdk
Bende geç uyandım diyorumAslında yaşlanan beden, ruh hep genç kalıyor. Ben kendim için şey diyebilirim akıllandım![]()
Tövbeler olsunEvet.
Gençlik 25 yaşında biter.
Yapacak bir şey yok, doğanın kanunu bu.
Geç kalmışlık hissi malesef bende de var. Bunun hakkında konu bile açtım. Umarım geçici bir duygudur.26 dan sesleniyorum 25 e kadar hep kendimi çok küçük hissederdim. Çocuk ev araba mal mülk siyaset her konuda neredeyse çok küçükmüşüm ve daha zamanı varmış gibi gelirdi. Şimdi de bir anda geç kalmış gibi hissediyorum her konuda(çocuk hariç) :') Sanki son 5 seneyi yaşamamış gibi hissediyorum. 21 de kalmış gibiyim bir yandan bir yandan da her şeye geç kalmış gibi. Tuhaf bir his.