- 17 Şubat 2015
- 8.427
- 22.848
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçicek bunalıma girmiş ola bilirsin ara sıra her insana oluyor böyle bir anda her şeyden soğuyorusun sıkılıyorsun sonra yine kendine geliyorsun yaşam enerjini geri döndürecek bir şeyler olacak illa ki.Aynen güzel anlattın.şimdi böyleyse ileride nasıl olur bilmem.yadırgıyorum bu halimi.
Demek ki normal yaşadıklarım.
Aynıysan olur.27 yaş olur mu ?![]()
Ergenlik 25 yasinda biter, o da belkiEvet.
Gençlik 25 yaşında biter.
Yapacak bir şey yok, doğanın kanunu bu.
Yaş ilerledikçe insan içinde, ruhunda, eğitiminde, kariyerinde.. yapmadığı şeyleri farkedip rahatsız olmaya başlıyor bence. Enerjiden ziyade isteğiniz yok gibi ki artık. 20 li yaşlarda üstte bahsettiğim şeylere yatırım yapmadıysanız, ki çoğumuz bu bilinçte olmuyoruz, bunlar rahatsız ediyor bizi. Hani az çok psikoloji ile ilgilenenler bilin; üretkenlik evresine giriyoruz 30 lar ile birlikte. Buna uygun yatırımlar (eğitim, terapi, kültürel geziler, konfor alanından çıkaracak her türlü tecrübe..) yapabilirsiniz benceMerhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
30 yasima 25 gün kaldi ama ben simdiden yorgunum zaten suanda uykum var yorgunum halsizim.Merhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
Bende 35 yaşındayım ama çok iyi hatırlıyorum 30 lu yaşlara girdiğim de bi tuhaf hissetmiştim yaşlanıyor muyum falan bi süre sonra alışıyorsun 20 li yaşlar gibi olmuyor fakatMerhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
Hiç alakası yok. 45 yaşında tanıdığım var 15 yaşında ergen gibi yaşayan. Tamamen kişilik ve ruh ile alakalı.Evet.
Pipili birey detoksupipili birey detoksu yap biraz ciddiyim. Kafanı topla, istediklerinde yaşadığın şeyler paralel mi değil mi bak. Paralel değillerse çatışma insanı yorar.
bence genel bi yorulmuşluk hani toplumsal bi bezme var.
Hatta 25 yaşına kadar evlendik evlendik, sonra evde de kaliyoruzEvet.
Merhaba hanımlar merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.30 yaşına gireli 6 ay olacak.genç bir yaş olduğunu düşünüyorum ama benim neredeyse hiçbir şeye hevesim kalmadı.mutsuz muyum desem mutsuz da değilim.işe falan gidiyorum.onun haricinde genelde evdeyim.çok çağıran eden oluyor ama içimden gelmiyor.istiyorum ki evde çay falan içeyim, televizyon izleyeyim.yatayım.ne olduysa 30 yaşına girince oldu.eski hâlimden resmen eser yok.bazı duygularımı tamamen kaybetmiş gibiyim.nerede 25 yaşında enerjisi bitmek bilmeyen, koca güne dünyaları sığdıran kadın nerede şimdiki enerjisiz kadin.sanki erkenden de uykum gelmeye başladı.resmen yaşalanmiş gibiyim.30 yaşında enerjisi ve yaşam hevesi azalan var mı benim gibi merak ediyorum.
Doğru.eskiden işim gücüm erkeklerdi.öyle ki başka hiçbir şey düşünemiyordum bile.varsa yoksa erkek, seks.şimdi aklıma bile gelmiyor.hatta yazan eden oldu mu rahatsız oluyorum artık.resmen bambaşka bir insana dönüştüm bir anda.bu kadari şaşırttı doğrusu.sadece enerji meselesi de değil.nedeni ne bu radikal değişimin? Yaşla ilgili olduğunu düşündüm ben de.Ilgi alaniniz değişiyordur.
37ye girdim. Para verseler sabahlara kadar icip Disco/ Bar gezmem.
Sabaha kadar güzel bir Şarap barinda oturup sohbet ederim ama tavşan gibi ordan oraya ziplamam.