- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- Konu Sahibi AngelHeart
- #47.041
Tüm bekarlara selam olsun. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bu kadar dert etmeyin insan herşeye alışıyor yeter ki sağlık olsun hayırlısı olsun30'a şunun şurasında ne kaldı, yaş kompleksim olmadı şimdiye kadar her gelen yaşı güzelliklerle karşılıyorum ama yaş 30 olunca sanki ağır depresyona girecekmişim gibi geliyor Şimdiden hazırlığımı yapayım ben
Beni de alın aranıza kızlar
çok doğru canım insan yaşamayınca güzel bişey zannediyor ama hergün evli arkadaşlarımdan dert dinliyorum sonra da diyorum ki hayırlısı lilruba:) Evlinin skntisi ayri bekarin skntisi ayri hepimiz dertliyiz bir sekilde Mutluluklar bizim olsun herseyin hayirlisi olsun ☝
bende 2 yıldır aynı bu moddayım canım daha önce işim vardı ve kafam rahattı son zamanlarda hayatında değişim oldu muUmutlarımı yitireli çok oldu çok şanssızım kısmetsizim nereye iş başvurusu yapsam deneyim istiyolar sanki deneyim bakkalda satılıyo ( bi işe girsem sosyal bi çevrem olur kendimi meşgul edicek bişeyler olur kendimi daha iyi hissederim diye düşünüyorum ewde hergünü aynı a sosyallikle geçirince umut falan kalmadı bende. Ewde olunca kimseyle tanışmıyosun böylece aşkıda bulamıyosun yıllar böyle geçip gidiyor (
çok doğru bir tesbit insan mutluluğu sahip olamadıklarında zannediyor oysa mutluluk için anın değerini bilmek yeterliAma şimdi düşündüm de herşey evlilik değil artık benim için.
Evlenince mutlu olunucak diye bir kural da yok.
İnsan her şarttan mutlu olabilmeli.
Ben bunu öğrendim.
Çünkü hayatta hiçbirşeyin garantisi yok.
Evliliklerdede öyle...
çok üzücü yaşadığınız ama her erkek güvenilir olmayacak diye bişey yok diye düşünüyorum bende benzer bir durum yaşadım ama genellemiyorum sizde daha temkinli olun ama güvenin yeni ilişkilere adım atın@Stairway
daha önceki sayfalarda yazmıştım uzun uzun şimdi kısaca yazayım ki bu topiği takip eden arkadaşları tekrar aynı hikayeyle sıkmayım
bir buçuk yıla yakın bir ilişkim vardı evlenme yolunda ilerliyorduk ki evlenme fikrine o alıştırmıştı beni. kendisini ilişkimiz önceden taniyordum yada ben öyle zannediyordum.
aileler tanıştı sürpriz yapıp tek taş yüzük verdi çok iyiz mutluyuz derken yüzük verdikten 2 ay sonra ilişkiyi bitirdi emin değilim korkuyorum diye. ben ayrılık acısı özlem kırgınlık böyle bi ilişki bitmez tekrar bir araya gelicez derken bi öğrendim ki benden ayrıldıktan 1 ay sonra başka birisiyle ilişki yaşamaya başlamış bile.
yani ben bu insani yıllardır tanıyorum, biliyorum bir buçuk yıl ilişki yaşamışım güvenmişim öyle bir insan bile beni bukadar yanıltırken, bir daha birine güvenip hayatıma girmesine izin vermek çok zor gibi geliyor.
Uzun zaman oldu,siteye girmedim. Girdim,topigimize baktim yoksun aslican. Nerelerdesin,evlendin mi yoksamMasumiyet müzesini satın aldım zaten, sırça köşkü de satın alayım o zaman. Peki Orhan pamuk'un hangi kitabını önerirsin ya da çok beğendiğin önereceğin kitap var mı?
Uzun zaman oldu,siteye girmedim. Girdim,topigimize baktim yoksun aslican. Nerelerdesin,evlendin mi yoksam
Hosbuldum cnm. Ben de is guc ve 1 aydir da evliyim. Alismak zor. Birsuru seyle ugrasiyorum. Sorunlarimin cozumunu arastirirken kendimi yine kk'da buldum ve topigimize de bir ugrayayim dedim. Ruhum halen bekar galibaSelam hoşgeldin canım. Hayır hala bekarım:)
İyiyim iş güç uğraşıyorum. Sen nasılsın ne yapıyorsun?
Zor gercekten. Calisiyor musunuzKızlar ben de evlendim yaş 33 18 günlük evliyim.Aslında evlilikte de bişey yokmuş bolca temizlik sorumluluk anamın evini özlüyorum alışma evresindeyim daha aileden uzak olmak zor bir de ben çok düşkündüm inşallah çabuk alışırım bazen ağlama tutuyor
Ben 37 yasinda evlendim. Umutsuz vakaydim. Aslinda halen daha toplum baskisi olmasa evlenir miydim acaba diyorum. Bence cogu insan evlenmez toplum.baskisi olmasa ve evlenenelrin de cogu bosanirdi bagimsizlik guzel sey yaAy şükürler olsun yazan olmuş ya artık 30 yaş üstü tek bekar ben kaldım kulübde diye karalar bağlıyordum