- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #46.561
Hangi ildesiniz. Birden daldım konuya amane kadar çok istiyorum.yıllarca anlatsam ifade edemem.doğru düzgün kıyafetim bile kalmadı.köpeğim kedim var .aşılarını yaptıramıyorum.aşıyı geçtim mama alamıyorum.
Ay kıyamam ya istanbulda yaşıyksunuz dimi birde ne tarafta ona göre iş olanaklarını sorgulim
Hangi ildesiniz. Birden daldım konuya ama
Hım istanbul sandım bi an
kesinlikle canım bundan sonra kendin için bişeyler yapman lazım güzel bi şekilde hazırlan eylül ekim gibide tüm iş olanaklarına saldırmaya başla .. bak iş kurun kurslarınıda deniyebilirsin üstelik ücretsiz üzerine günlük 50 tl para veriyorlar ve iş garantili bilgin olsun.tabii öyledir.yalnız bursa da köy değil ki.ondan kendime kızıyorum.
şöyle düşündüm: ingilizcemi geliştireceğim.tablette photoshop falan indirdim.onu öğreneceğim.
daha önce görüştüğüm ;ama son anda olmayan yerlere kendim dosya hazırlayıp gideceğim.(burada çok yönlü bir şirket vardı.yönetici asistanı arıyorlardı.hatta yöneticiyle konuştum.belki ilerde halkla ilişkilerimizi de yaparsınız demişti.)iş bulamasam bile kendimi ispatlama fırsatı olur diye düşünüyorum.bir de bir yerde okumuştum.frmaların logosunu falan değiştirin.pratik olur diye.hem böyle pratik yaparım hem de kendi tanıtım dosyamı oluşturacağım.sonuçta iş verene kendimi ispatlamam gerek di mi?
kesinlikle canım bundan sonra kendin için bişeyler yapman lazım güzel bi şekilde hazırlan eylül ekim gibide tüm iş olanaklarına saldırmaya başla .. bak iş kurun kurslarınıda deniyebilirsin üstelik ücretsiz üzerine günlük 50 tl para veriyorlar ve iş garantili bilgin olsun.
benim arkadaşımda o kadar çaresizdi anne babası ayrı hiç bi şekilde geliri yok lise mezunuydu 2 sene önce sosyal medya uzmanlığı eğitimine katıldı işkurun 1 sene staj yaptı şimdi çok güzel bi yerde 3500 tl maaşla çalışıyo üstelik freelance işde alıyo geliri 5000 tl ye gelio .. öğrenmenin yaşı yok hiç bişey için geç değil.. ayrıca bende katılmıştım işkurun kurslarına cidden sürekli desteklerini arkalarında hissediosun her yere referans oluyorlar işede sokuyorlar bilgin olsun..
Yorgunum kızlar.
benim için yorgunluk alıcı en zevkli şey kedilerim ve köpeğim.duş almak ve bir şeyler izlemekte iyi oluyor
Benim yok malesef. Hayvanları çok severim ama. Her gün duş alırım. Yorgun yatıp yorgun kalkıyorum, yılların yorgunluğunu saymıyorum bile
bahçede baktığım dişi bir kedim vardı.bu doğum yaptı.4 tane bebeşimiz oldu.ne yazık ki biri öldü.sanırım diğer kedi fare falan sandı.kısırlaştıralım seneye tekrardan doğurmasın.bakabilir miyiz iyi şekilde bilemiyorum diyordum.sonra daha emzirirken baktım.bunun karnı şişti.gene hamile.sonra bir daha baktım.karnı inmiş.ölü doğum yaptı her halde dedim.çünkü bahçeden ayrılmıyor.bu gün bir baktım.çuval var sandığım yerlerde 4 tane bebek var.meğersem 2-3 haftadır o bebekler oradaymış.valla bende tık yok.kızımın maşallah ı var.
Valla kızlar bende aynen sizin gibiyim 34 yaşındayım inanılmaz bi takıntınoluştu bende herkes evlendi ben kaldım diye bi yerden sonra kız arkadaşlarında azalıo sonuç olarak evleniolar kendi hayatları oluo .. Bende 3 ay önce ayrıldım ve cidden çok yoruldum bi daha sevebilceğimide pek düşünmüorum .. Hayatımda beni seven 2 kişi var ama hiç sevmiorum sonunda mantık evliliği yapcam ama mutlu olmicam biliorum aklımda eskisinde halen her yerden takip ediorum kabbullenemiorum okadar bi mutsuzumki insanlarla konuşmak bile istemiorum hiç konuşmadan öylece duruorum noldu bana bilmiorum .. Keşke benimde bahçem olsada kedi köpek beslesem yemin ediorum en büyük terapi burda en azından sizleri görünce yalnız hissetmiorum of ya çok karmakarışığımilkbahar1982 ben aşk evliliği istiyorum. 31 yaşındayım. Çevremde doğrudan kimse bana evlilik konusunu sormuyor şükür. Bu sene çok uzaktan bir erkek akraba sordu sadece, şaşırdım. Kısmet bu işler dedim geçtim.
Sen de net duruş sergile, sözde takılma cesareti gösteremesinler bir daha.
sergiliyorum.belli art niyhetleri yok;ama üzülüyorum işte.en son hııı hıı deyip gitmeye karar verdim.ilkbahar1982 ben aşk evliliği istiyorum. 31 yaşındayım. Çevremde doğrudan kimse bana evlilik konusunu sormuyor şükür. Bu sene çok uzaktan bir erkek akraba sordu sadece, şaşırdım. Kısmet bu işler dedim geçtim.
Sen de net duruş sergile, sözde takılma cesareti gösteremesinler bir daha.
mantık evliliği yapsak dahi o kişiyle ilişkimize heyecan katacak ilişki ve yaşam tecrübemiz olduğuna inanıyorum.aşk sonradan da oluşabiliyor.amaValla kızlar bende aynen sizin gibiyim 34 yaşındayım inanılmaz bi takıntınoluştu bende herkes evlendi ben kaldım diye bi yerden sonra kız arkadaşlarında azalıo sonuç olarak evleniolar kendi hayatları oluo .. Bende 3 ay önce ayrıldım ve cidden çok yoruldum bi daha sevebilceğimide pek düşünmüorum .. Hayatımda beni seven 2 kişi var ama hiç sevmiorum sonunda mantık evliliği yapcam ama mutlu olmicam biliorum aklımda eskisinde halen her yerden takip ediorum kabbullenemiorum okadar bi mutsuzumki insanlarla konuşmak bile istemiorum hiç konuşmadan öylece duruorum noldu bana bilmiorum .. Keşke benimde bahçem olsada kedi köpek beslesem yemin ediorum en büyük terapi burda en azından sizleri görünce yalnız hissetmiorum of ya çok karmakarışığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?