- 2 Ağustos 2013
- 4.103
- 3.874
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #46.281
Ankaraya yarın gelecekmiş kariyi seneler kızlar isgtnabulda kar aldı başını gitti :)
daha çok doğa, hayvanlar, gün batımı manzaraları... portre pek ilgimi çekmiyor, o yüzden portre çekmiyorumMerhaba evet amatör olarak uğraşıyorum. ama bu aralar pek fırsatım olmadı siz ne tarz çalışıyorsunuz?
Henüz alınmış bir eşya yok canım bu aralar fotoğrafçı, otel ve gelinlik olayını aldım hedefime inşallah onları halledersem eşya eksiklerini çıkaracağım.Hayat telaşındayız hepimiz ceren. Filo bir süre yazmama kararı aldı malesef. Bende bir değişiklik yok. Senin nasıl gidiyor hazırlıklar.
hoşgeldin seni tanıyabiliriz tanıtmadıysan henüz:)Merhaba bu başlığın adı çok hoşuma gitti ben de katılayım dedim. ☺
Bir ara makroya sardırdım sonra doğa ve içanadoluya gelince belgesele kaydı çeşitli çalışmayı seviyorum şimdilik...daha çok doğa, hayvanlar, gün batımı manzaraları... portre pek ilgimi çekmiyor, o yüzden portre çekmiyorum
bu arada yağlı boya tablo yapmaya başladım, fena sardı, fotoğrafın önüne geçecek gibi :) sen ne tarz çalışıyorsun?
ben de hayvanların değişik hallerini çekmeyi seviyorum, makro zevkli oluyor, iyi netleme yapınca da gerçekten çok güzel görüntüler elde edilebiliyor da hepsinin ayrı ayrı lensleri filan var, teferruatlı iş :) makinen ne?Bir ara makroya sardırdım sonra doğa ve içanadoluya gelince belgesele kaydı çeşitli çalışmayı seviyorum şimdilik...
nikon d90 sen ne kullanıyorsunben de hayvanların değişik hallerini çekmeyi seviyorum, makro zevkli oluyor, iyi netleme yapınca da gerçekten çok güzel görüntüler elde edilebiliyor da hepsinin ayrı ayrı lensleri filan var, teferruatlı iş :) makinen ne?
nikon D5100. canon d600 alıcaktım ama teknoloji marketteki çocuk caydırdı beni, bunu aldırdı, fena da değil gibinikon d90 sen ne kullanıyorsun
Günaydın mino yakaladım seni:) nasılsın.günaydınlar hanımlar
iyim kuzum çok şükür sen napıyosun :)Günaydın mino yakaladım seni:) nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?