- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 34
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #46.081
Travian gibi bir şey oynamıstım yıllar önce benziyor sanırımcerenkar , Köy kuruyorsun. Savaş ve savunma askeri üretiyorsun. Sonra köy yağmalıyorsun. Köylerine köy katıyorsun. Birliğe üye olmazsan olmuyor. Bir birlik beni kabul etti. Ben onlara yardım ediyorum onlarda bana yardım ediyor. Whattss grubu bile var. Çok eski bir savaş oyunu-strateji oyunu.. Güzel ve düzgün insanlar ile oyun amaçlı vakit geçirmece..
Günaydın kızlar.benim için dua edebilir misiniz, pek iyi değilim bugün. Bir an önce geçsin.
Nasılım?İyi haftasonları kızlar, hava soğuk ama güneşli burada.
Gececi filo nasılsın:)
minooooo
Allah yardımcın olsun.Günaydın kızlar.benim için dua edebilir misiniz, pek iyi değilim bugün. Bir an önce geçsin.
günaydın NeverOne, büyük bşy değildir umarım. inşallah çabucak akşam olsun, yorgunum bugün beni daha fazla yormasın.
Nasılım?
Migrenli.
Allah yardımcın olsun.
İnşallah büyük bir sorun yoktur.
Nasılım?
Migrenli.
Allah yardımcın olsun.
İnşallah büyük bir sorun yoktur.
sabahtan kötüydüm gene, ilaç içtim (efervesan) şu anda Allah'a şükür daha iyi gibiyim.Geçmiş olsun filo, bugün daha iyi olursun inş.
Hoş geldin. Kaç yaşındasın? Kendinden bahseder misin?30 yaşında değilim ama sohbete geldim. ^o^
Allah iyilik versin canım.Sagolun kızlar teşekkür ederim. Daha iyiyim çok şükür.
Hoş geldin. Kaç yaşındasın? Kendinden bahseder misin?
Allah iyilik versin canım.
sabahtan kötüydüm gene, ilaç içtim (efervesan) şu anda Allah'a şükür daha iyi gibiyim.
Travian gibi bir şey oynamıstım yıllar önce benziyor sanırım
Dikkat et mavili. Zumbayı ihmal etme aman:)) yorulmayacağımı bilsem ben de yaparım da üşeniyorum iştegerçi geçen evde biraz denedim, yalan olmasın
günaydın NeverOne, büyük bşy değildir umarım. inşallah çabucak akşam olsun, yorgunum bugün beni daha fazla yormasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?