- 9 Eylül 2014
- 384
- 305
- 303
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.861
Ben de iyiyim Allah'a şükür.Günaydın Filo'cum, iyiym teşekkürler, sen nasılsın?
Ben de iyiyim Allah'a şükür.Çalışıyorum.
Aramıza hoş geldin. Kendinden bahseder misin?28 gün sonra 29 yaşıma giriyorum.
ay ben 29 yaşındayım işte memurum hiç evlenmedim evlenmeyide düşünmüyodum ama arkadaşlarım çoluğa çocuğa karışınca bi panik oldum bu aralar yoksa ev işleri o sorumluluk çekemem diye düşünüyodum hep konuyla ilgili piskoloğa gidiyorum. evliliği istiyebileyim diye.. 10 seans gittim be değişiklik yok..Aramıza hoş geldin. Kendinden bahseder misin?
aynı şeyleriay ben 29 yaşındayım işte memurum hiç evlenmedim evlenmeyide düşünmüyodum ama arkadaşlarım çoluğa çocuğa karışınca bi panik oldum bu aralar yoksa ev işleri o sorumluluk çekemem diye düşünüyodum hep konuyla ilgili piskoloğa gidiyorum. evliliği istiyebileyim diye.. 10 seans gittim be değişiklik yok..
kör kütük aşık olmak istiyom ama evlilikten korkuyorum. hazır değilmişim gibi sanki. ama re zamana kadar beklicem ki
siz ne düşünüyosunuz
Petunya, inanmazsın belki sabah seni etiketleyecektim.selam kızlar
nasılsınız
ben iyiyim çok şükür.
yeni gelen arkadaşımız D dayanamicam konuscam hoşgeldin. hayırlısı herşeyin. bu zamanda evlilik yürütmek gerçekten kolay değil. Rabbim zorlaştırmasın.
Petunya, inanmazsın belki sabah seni etiketleyecektim.
"Bebek nasıl sen nasılsın? pek sesin çıkmıyor" diyecektim.
hamile kıyafetin mavi olmuş. fark ettim.:)
NE güzel. :)iyiyim prenses, düşünceli arkadaşım sağolsen nasılsın. bu ara gözlerim mavilerde. evtt. bebek içi alışverişe başladık artık. onlarla uğraşıyorum. iş güç zaman hızlı geçmeye başladı.
sen nasılsın ? görüşmeyeli.
MavilimSelam Aslı...
İş durumları ne olsun. İyidir güzellik seni sormalı..
ay ben 29 yaşındayım işte memurum hiç evlenmedim evlenmeyide düşünmüyodum ama arkadaşlarım çoluğa çocuğa karışınca bi panik oldum bu aralar yoksa ev işleri o sorumluluk çekemem diye düşünüyodum hep konuyla ilgili piskoloğa gidiyorum. evliliği istiyebileyim diye.. 10 seans gittim be değişiklik yok..
kör kütük aşık olmak istiyom ama evlilikten korkuyorum. hazır değilmişim gibi sanki. ama re zamana kadar beklicem ki
siz ne düşünüyosunuz
Aslı, bugün karşılaşamadık.
İyi akşamlar diliyorum.
Sevcan_34 günaydın nasılsın?
al benden de o kadar.
ha bu arada ben de anlasam bile bozuntuya vermem.
Evet öyle oldu, iyi akşamlar filoAslı, bugün karşılaşamadık.
İyi akşamlar diliyorum.
Selam Aslı...
İş durumları ne olsun. İyidir güzellik seni sormalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?