- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.701
iyi aksamlar canım:)İyi aksamlar
Hee :) sözlüklerle aran nasil genç, aktif okuyucuysan bilirsin. Ekşi, uludağ, instela vs.valla ders çalısmaya baslıcam birazdan ama yeni rollukler pesindeyim
ayyy troldu dimi o :)
evet usta:)Hee :) sözlüklerle aran nasil genç, aktif okuyucuysan bilirsin. Ekşi, uludağ, instela vs.
Efferim sana :)evet usta:)
Öğretmen olmayı çok önceleri isterdim ama burada bahsetmedim galiba, çok eskidendi o :)Merhaba filo, bilmiyordum, ben seni edebiyat okumak istiyordun, öğretmen olmak isterdin diye hatırlıyorum nedense... Kısmet hayırlısı diyelim filo.
Keşke ben de senin gibi akıllı , başarılı bir insan olsam.Olsun ben yine de önlemimi alayım dedim
Keşke ben de sizler gibi çok okuyabilsem.
Haydi öyle olsun.Kitap hakkında konuşuyoruz
günaydın peri nasılsın?Günaydınlar efendimm :)
Ben internetten alışverişe pek güvenemiyorum, hele kıyafet falan hiç alamam, bedeni olmazsa bir de değişim işleriyle uğraşamam. Bugün alışverişe gittim bu arada:)
Günaydın Petunya,bende almıyorum aslı, gerçi alışveriş için pek zaman yaratamıyorum, int.daha kolay ama kumaşa dokunmam lazım. bence kıyafeti gösteren kumaştır. beden ölçüleri, yakası çok açık eteği çok uzun olmamalı. ben minyon olduğum için pek standarda uymuyor. hele hamileyken hiç
ama züccaciye, temizlik amway ev tekstili bebek tekstil ürünleri alıyorum.
Amway in birkaç ürününü kullanıyorum bu arada kızlar. çok memnunum. hafif kokulu ve temizliği güzel.
özellikle diş macunu ve fırçalarını tavsiye ederim.
günaydın bu arada
İyiym Petunya çok şükür, sen nasılsın ? Oğluşun nasıl ?günaydındelim_perim nasılsın?
Günaydın Petunya,
Ben de klasik şeyleri internetten de alırım ama kıyafet ayakkabı vs pek olmuyor.
Ayakkabı bile numarası belli olduğu halde geçen bir tanıdığım aldı. Olmadı. İade etti.
Nasılsın?
Oğluş nasıl?
İyiym Petunya çok şükür, sen nasılsın ? Oğluşun nasıl ?
Aaa! Şaşırdım. Marka bir de...aynen öyle oluyor, filozof. geçen yaz bikaç parça bşy aldım hemde marka diye. sevmedim. evde giyiyorum.
oğluş iyi ya hareketi yok bugün, uyuyor sanırım. 3 aydan geriye saymaya başladık. zaman çabuk ilerliyor bu ara
Aaa! Şaşırdım. Marka bir de...
Oğluşuna maşallah. Allah tamamına erdirsin sağlıkla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?