- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
- #45.521
K
KenyaliZehra
çok sevindim... Şifa olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görmemişim evet, sağ ol iyiyiz işte... ben de özlüyorum. burası çok boş kaldı.hemen yazmışsın :)
eklediğimi göremedin :)
sağ ol canım, amin!K KenyaliZehra çok sevindim... Şifa olsun :)
Az önce aklımdan geçtin, girmiyor ne zamandır dedim, bir baktım yazmışsın, hoşgeldin:)ne olsun Prenses.
Öyle işde bir şey yaptığım yok. İş güç :)
Sen nasılsın...
Özledim sizleri ...
:)
Geldim.
Cumhuriyet bayramında burada çok güzel bir güneş açtı hava sıcacıktı. Dedim ki; Allah bize çok güzel bir hediye verdi işaret verdi sahip çık Cumhuriyetine. Işığını Kaybetme :)
Güzel günler canlar..
temiz kalpli insan.Az önce aklımdan geçtin, girmiyor ne zamandır dedim, bir baktım yazmışsın, hoşgeldin:)
bugün mü dördüncü?Az önce 4. Aşuremi yedim sanırım bu arada:) hoşgeldin.
temiz kalpli insan.
demek ki içinden geçen gerçek oluyor, içinden bana dua da eder misin?
Her zaman olmuyor deme, kalbini tam tutHer zaman olmuyor tabi, senin kalbin benden temiz ayrıca tamam dua ederim canım, o kişi işyerine gelsin diye mi dua edeyim
dipnot: kimin kalbinin daha temiz olduğunu Allah bilir, belki de seninki benimkinden temizdir.Her zaman olmuyor tabi, senin kalbin benden temiz ayrıca tamam dua ederim canım, o kişi işyerine gelsin diye mi dua edeyim
Her zaman olmuyor deme, kalbini tam tut
Gönlümün muradı için edebilirsin.
evet, onun için de edebilirsin ama o kişi benim için hayırlı mı ki? benim kısmetim mi ki? onu bilmiyorum ki
dipnot: kimin kalbinin daha temiz olduğunu Allah bilir, belki de seninki benimkinden temizdir.
Haklısın Aslı, inşallah... Allah büyük, bana ara ara dua eder misin?Ama bir kalp atması var bu sefer belli ki bu da önemli. Hayırlıysa o kişi, inşallah tez zamanda geri gelsin ve tanışmadıysanız tanışın ve olaylar gelişsin hayırlı bir şekilde:)
Sen de öylesin, samimiyim!Kimse bilemez tabi ama ben yine de böyle düşünüyorum seninle ilgili
Haklısın Aslı, inşallah... Allah büyük, bana ara ara dua eder misin?
Sen de öylesin, samimiyim!
Yanlış topiğe mi yazdın yoksa bizle mi paylaştın:)Bu hafta sonu şu elimdeki kitabı bitirsem , bir tane daha ince var onu okusam!
Programım da var ama sanki gayret edersem en azından elimdeki kitap biter gibi...
aaa, nerede? neyse açıklamak zorunda değilsin.Tamam filo geçen yine dua ettim hepimize, ara ara ediyorum zaten
Teşekkür ederim güzel düşüncen için, gerçi bugün elimde olmayan nedenlerle gerildim, laf yarıştırmak zorunda kaldım ama bir daha olmayacak inş.:)
dedim ki yazarken; kızlar yanlış konuya yazdım zannedecekYanlış topiğe mi yazdın yoksa bizle mi paylaştın:)
aaa, nerede? neyse açıklamak zorunda değilsin.
dedim ki yazarken; kızlar yanlış konuya yazdım zannedecek
yok bile isteye buraya yazdım. buraya yazarsam belki gayret eder bitiririm diye :))
iyi akşamlar ve iyi hafta sonları dilerim. ben de sizleri seviyorum.Rahatlamak için dua topiğine girmiştim, gerginlikle çıktım malesef.
İyi yapmışsın canım, bizlerin yerine de oku, seni seviyoruz, çıkma saatin geldi sanırım, iyi haftasonları şimdiden.