- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.401
bir de bunu okuyun kızlar; karşılaştırmadım ama farklı maddeler var gibi...
http://www.hayatkolay.com/hayat/30-yasina-geldiginizde-birakmaniz-gereken-25-aliskanlik/
Ben duymuştum daha önce...Selam filo. Ben de yeni buldum bu şarkıyı , üst üste çok dinliyorum, güzel ama acıklı bir şarkı.
itiraf ediyorum; ben çok detaylı okumadım.Okudum daha farklı ama yine hoşlanmadım:)
sürekli ders ve sınavlara çalış, gençliğimi çok yaşayamadım gibi, şimdi onların acısını çıkarmak istiyorum bir yandan ama hayat telaşı yine bir şey yapamıyorum:)
Ben duymuştum daha önce...
evet, acıklı...
--- bir şarkı keşfettim. tiksinene kadar dinlemem lazım --- modu( bende de oluyor )
İnanır mısın? iki dakika önce aklıma geldin ama "ASLI daha gelmez , erken" dedim. :)
Allah razı olsun.Evet özellikle stresliyken üst üste, aynı şarkıyı günlerce dinlerim. İşim ve stresim bittiğinde bir daha o şarkının kıyısından bile geçmem. Nice güzel şarkıyı harcadım öyle:)
Senin için izin alıyorum:)))
itiraf ediyorum; ben çok detaylı okumadım.
yaşadık bir iki bir şey ama mütevazı sınırlar içinde...
Allah razı olsun.
Evet ya, insan o şarkıyı bir daha duymak istemiyor...
ama biz buyuz, diğer türlüsü bizi mutlu etmez. biz olmayız o zaman.Okumak moral bozuyor, okuma zaten:)
Bazen gereksiz mi mütevazı olduk diyorum.
evet ya demiştin. Allah razı olsun canım. Allah'ım kabul buyursun. duaların hayırlısıyla kabul olsun inşallah...:)
Türbede dua ettim hepimize.
ama biz buyuz, diğer türlüsü bizi mutlu etmez. biz olmayız o zaman.
evet ya demiştin. Allah razı olsun canım. Allah'ım kabul buyursun. duaların hayırlısıyla kabul olsun inşallah...
Anladım da seni, işte yapamadık. olamadık. olamayız da... :)Zorlama olmaz tabi. Ama biraz da hayatı başka türlü görmek yaşamak lazım arada. Benim dediğim şeyler uçuk şeyler değil bu arada:)
aaa, birkaç gün ya da hafta önce olan sandım. sağ ol.Sağol inş. Yok yeni bu:)
Arada olalım ya, kırlarda koşalım mesela, bulursak tabi:))Anladım da seni, işte yapamadık. olamadık. olamayız da... :)
kır bulsam koşarım ben, burada kır yokArada olalım ya, kırlarda koşalım mesela, bulursak tabi:))
aaa, birkaç gün ya da hafta önce olan sandım. sağ ol.
ben de aklıma geldikçe bu gruptaki arkadaşlarıma dua ediyorum.
kır bulsam koşarım ben, burada kır yok
Selam hoşgeldiniz. 30 olmaya gerek yok zaten buraya yazmak için.30 yaş die arattım burası çıktıaralıkta 30 olucam da bi slm vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?