- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.361
Ben geldim sen gidiyorsun galiba:)
sanki otuz olunca ermiş oluyorsun ya da nirvanaya ulaşıyorsun gibi mi?Evet ama hata payı vermemişler hayatla ilgili, sanki otuz olunca feleğin çemberinden geçiyorsun:)
evet, erken geldin bugün iyi oldu gördüm seni (yazdıklarını yani :) )Ben geldim sen gidiyorsun galiba:)
sanki otuz olunca ermiş oluyorsun ya da nirvanaya ulaşıyorsun gibi mi?
Evet iyi oldu:)evet, erken geldin bugün iyi oldu gördüm seni (yazdıklarını yani :) )
otuz olduğum sene bir şey fark ettim ama o da şu; daha bir dinginlik geldi.Evet otuzu da aştık ama bir numarasını göremedik daha:)
otuz olduğum sene bir şey fark ettim ama o da şu; daha bir dinginlik geldi.
şöyle ki; tamam ben zaten çok zıpçıktı bir tip değilim ama kendimle kavgam konusunda ya da hayata karşı daha bir dinginlik geldi bana...
dediğine katılıyorum. otuz olduk diye birden sihirli bir değnek değmedi. :))Olgunluk oluyor tabi, hakkını yemeyeyim yaşımızın:)) ama sırf yaşımız otuz oldu diye bir dönüm noktası da sayılmamalı. Her yaşın getirisi götürüsü ayrı.
vedalaşmadan gitmemGittin mi filooo
Apar topar çıktı mı dedim saat 18.00 olunca. Kendine iyi bak. Görüşmek üzere.dediğine katılıyorum. otuz olduk diye birden sihirli bir değnek değmedi. :))
vedalaşmadan gitmem
şimdi gidiyorum aslı, hoşça kal
Apar topar çıktı mı dedim saat 18.00 olunca. Kendine iyi bak. Görüşmek üzere.
söle gülüm :)
ahaha tek ünlü sen kaldınDoğrudur. Sen bir benimle tanışamadın zaten
lay lay lay loy oy loy goy goy goy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?