- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.341
çok güzel Aslı, paylaşım için sağ ol
Aslı bir de vakitli uyumak önemli.
23.00 - 02.00 arası bir hormon salgılanıyormuş ve uyurken karanlıkta salgılanıyormuş.
Onu kaçırmamak lazım.
Çok uyumak değil kaliteli (saatlerde) uyumak da önemli
Evet canım, sen daha dikkat et. Zaten çalışan insansın bari akşamları dinlen rahat et ki bebiko da güzelce sağlıkla büyüsün inşallah.sana katılıyorum filozof
eğer 23:00 den gece yarısına (00:30 gibi) olan zaman dilimini kaçırmaz yatarsam, hemen uykuya dalıyorum.
ama 12'yi geçtikten sonra 1 e doğru özellikle yatsam da dalamıyorum ya da saat zaten geçti deyip yatmayı unutuyorum.
O yüzden en geç uyku saatim 23:30 civarı.. tabii bebişten dolayı daha erken de olabiliyor. koltukta dalıyorum çoğu zaman.
Evet canım, sen daha dikkat et. Zaten çalışan insansın bari akşamları dinlen rahat et ki bebiko da güzelce sağlıkla büyüsün inşallah.
normaldir annesi, yolu yarıladınız Allah'ın izniyle... Hatta yarıyı geçtiniz bile :) günden güne büyüyor paşacık. :)inşallah prenses, dikkat etmeye çalışıyorum, ama erken yorulmaya başladım şimdiden
Bunu geçen gün okudum ve üzüldümhttp://www.kadinlarkulubu.com/porta...-birakmaniz-gereken-aliskanliklar-110895.html
30 Yaşına Geldiğinizde Arkanızda Bırakmanız Gereken Alışkanlıklar
çok güzel Aslı, paylaşım için sağ ol
Doğrudur. Sen bir benimle tanışamadın zatençok tatlı çok doğal bi adam :)) modada gördüm gittim tanıştım :)
Doğru..."Hangimiz sabah kalktığında gözüm görüyor, aklım başımda, midem sağlıklı, zevkle kahvaltı edeceğim diye şükrediyor? Herkes suratları on karış asık kalkıyor. Pazartesi sendromu diyorlar -ki Pazartesi Peygamber’in günüdür, en kıymetli gündür."
Cemâlnur Sargut – Ya Allah’ın Sevdikleri
günaydın kızlar..Hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın.
en ler ne cnmFilo en'ler başlamış, ben senden önce katıldım, sen bugün katılmadıysan tabi:)
Niye ki Aslı?Bunu geçen gün okudum ve üzüldüm
Yok canım görmemiştim.Filo en'ler başlamış, ben senden önce katıldım, sen bugün katılmadıysan tabi:)
Niye ki Aslı?
Artık yirmili yaşları geride bıraktığımız için mi?
Ben düşünüyorum da yirmili yaşlarda da bunları yapmazdım (bazılarını istesek de yapamazdık bizim zamanımızda yoktu. --- eskiden buralar hep dutluktu)
Yok canım görmemiştim.
bakayım.
Beni yazmışsındır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?