- 29 Ağustos 2015
- 206
- 257
- 23
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.141
Aman ya kendime sözüm var.. Koca bulmadan çeyiz almicamşimdiden sizz renkli renkli çeyiz dizin
Aman ya kendime sözüm var.. Koca bulmadan çeyiz almicam
Allah için güzellerSayfa altında bulunan memeli hatunlar fenalık geldi.Her an iki meme görmek zorundamıyım güzel olsa bariiii((
Sayfa altında bulunan memeli hatunlar fenalık geldi.Her an iki meme görmek zorundamıyım güzel olsa bariiii((
Annem benim ceyizleri hep tamam etti.Şimdi baktıkça üzülüyorum. Çürüdüler dolapta offff offff.Aman ya kendime sözüm var.. Koca bulmadan çeyiz almicam
ooo ben buna karsıyımOffff yaaa efkarlaninca şimdi elmalı kurabiye olsada yesrydimmm. SİZDE OLSAYXİNİZDA beraber yiyeydik.
:)))))))))o değilde ben şu yıkamadan giymeyin olayını anlamadım
Annem benim ceyizleri hep tamam etti.Şimdi baktıkça üzülüyorum. Çürüdüler dolapta offff offff.
kırmayın annelerınızıBen de annemin eskiden yaptığı dikiş nakış tarzı olanları başkalarına hediye etsin diye ikna edemiyorum.. Modası mı kaldı onların diyorum ama yok :) evlenmemden umudu kesti ama yaptıklarına kıyamıyor
Ben de yanlışlıkla sürekli gönülden sevenlere tıklıyorum bu bir işaret olabilir mi?o değilde ben şu yıkamadan giymeyin olayını anlamadım
Benımkıne umudu kesti.Buarada sendika çokk Küçüksun ben yaşlandım resmen.Ben beğeniyorum halen jherseyi .Allah tez zamanda hepimize inşBen de annemin eskiden yaptığı dikiş nakış tarzı olanları başkalarına hediye etsin diye ikna edemiyorum.. Modası mı kaldı onların diyorum ama yok :) evlenmemden umudu kesti ama yaptıklarına kıyamıyor
Hayırlısı olsun. En yakın arkadaşım boşanma arifesindeBenımkıne umudu kesti.Buarada sendika çokk Küçüksun ben yaşlandım resmen.Ben beğeniyorum halen jherseyi .Allah tez zamanda hepimize inş
sacmalamayın ne yaslılıgıBenımkıne umudu kesti.Buarada sendika çokk Küçüksun ben yaşlandım resmen.Ben beğeniyorum halen jherseyi .Allah tez zamanda hepimize inş
Hayırlısı olsun. En yakın arkadaşım boşanma arifesindeAllah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Tabii ki hata tek taraflı değildir ama fedakarlık da tek taraflı olmuyorbak en iyi arkadasında olsa
4 duvar arasında neler oldugunu kımse bılemez
Allah hayırlısını versın
Hahahaha çok sekersinsacmalamayın ne yaslılıgı
olmeyen kadın yaslı degıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?