- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.021
ben kenzo flower kullanıyo
dürüst olmak gerekirse parfüm öyle birşeydir ki
günden güne ortamdan ortama farkeder
yani bazen hafif istersin
bazense herkes sana baksın istersin
ben kenzo flower kullanıyo
dürüst olmak gerekirse parfüm öyle birşeydir ki
günden güne ortamdan ortama farkeder
o zaman çok hafif kokular alma,Erkekleri çekici içerikli ya da çok iddialı parfüm istemem. Kullandığım parfümler orijinal ve markalı ama neredeyse dışarıdan bile fark edilmiyor. Verdiğim paraya değsin, biraz fark edilsin hiç olmazsa:)
o zaman çok hafif kokular alma,
biraz baharatlı kokular al
yanından geçerken kokunu içlerine çeksinler
Çok ağır koku almıyorum ama çok hafif de almıyorum. Yok ya masumca istiyorum parfüm.[/QUOTE
bence iddialı bir şeyler denesene
Çok ağır koku almıyorum ama çok hafif de almıyorum. Yok ya masumca istiyorum parfüm.
Çok ağır ya da iddialı istemem, tarzım değil:)iddialı bir şeyler denesene
Çok ağır ya da iddialı istemem, tarzım değil:)
Benim için büyük bir adım, atmam:))silikon taktır demiyoruz canım
parfüm değiştirecen
belli bir süre
erkekler arkanda kuyruk olacakkBenim için büyük bir adım, atmam:))
İstemem, doğru insan yanımda olsun yetererkekler arkanda kuyruk olacakk
katalizör etkisi bunlarİstemem, doğru insan yanımda olsun yeter
hiç o tarzda diilim :)) gayet spor takılıyorum. topuklu okula giymek yürek isteryerınde olmak ıstemezdım valla
sen sımdı döpyes ve topuklu ile tüm gün ayakta burnundan gelmştir
işte beni tanıyoo :)O kadar kasmamıştır sanmam:))
onların geleceğini bilmiyodum ki gayet etnik taytımsı pantolan üzerime sıfır kollu gömlek ve kot ceket :)kaymakam gelmiş resmi tören diyor kız
valla harıtadan yer begendırırler
ben ders gunlerı takım gıyıyorunhiç o tarzda diilim :)) gayet spor takılıyorum. topuklu okula giymek yürek ister
yok artıkonların geleceğini bilmiyodum ki gayet etnik taytımsı pantolan üzerime sıfır kollu gömlek ve kot ceket :)
evett :) en şık halim böle. takım ilk atandığımda almıştım bi tane o da büyük geliyo. 2 yıldır kumaş giymiyorum. şu yüksek belli pantolanalrdan üstüne de tişört oldu da bitti :))yok artık
ay kaldıramam beyza birde yakışmaz bana ya kendimi kötü hisseidyorum ilk atandığım yıl müdür takıktı kumaş pantolandan nefret ettim resmenben ders gunlerı takım gıyıyorun
Kıyafet serbestisi öğrencilerle birlikte öğretmenleri de vurmuş sanırım:))evett :) en şık halim böle. takım ilk atandığımda almıştım bi tane o da büyük geliyo. 2 yıldır kumaş giymiyorum. şu yüksek belli pantolanalrdan üstüne de tişört oldu da bitti :))
tam serbest diil ama geçen yıl çok esnekti başörtüsü serbestliği geldi. sendikam olmadığı için biraz kasıyorum. spor ayakkabı ve kot giymiyorum. ya çok klasik takılanlarda var ama benim ruhuma aykırı :)Kıyafet serbestisi öğrencilerle birlikte öğretmenleri de vurmuş sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?