- Konu Sahibi AngelHeart
- #44.901
Ben bir kez bir erkek falcıya gitmiştim tesadüf, o normal sayılmazdı pek:))taksımde arkadaslarla zaman zaman fal baktırıyorduk ogrencıyken
denk geldıgımız tum erkek falcılar kırıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir kez bir erkek falcıya gitmiştim tesadüf, o normal sayılmazdı pek:))taksımde arkadaslarla zaman zaman fal baktırıyorduk ogrencıyken
Ahahhhaaa sağlam erkek yapmaz diyosun yani?taksımde arkadaslarla zaman zaman fal baktırıyorduk ogrencıyken
meslek rajonu demekkıBen bir kez bir erkek falcıya gitmiştim tesadüf, normal sayılmazdı pek:))
Cnm ben kahve için demedim her konu var cümlemde.Biz de anne oturur evin kızı hizmet yapar.Bu böyledir hep.Misafir gelir çay kahve meyve tatlı bitmez hizmet.Gelen kalabalik gelir birde.Ben istemem kızım olsun. AH şu çay faslı hele deli eder adamı. Herkes altı yedi bardak içer .en az beş kişi olsalar hesap et.ooo ne olacak
bir kahveden ezılırmı ınsan
Yok
Cnm ben kahve için demedim her konu var cümlemde.Biz de anne oturur evin kızı hizmet yapar.Bu böyledir hep.Misafir gelir çay kahve meyve tatlı bitmez hizmet.Gelen kalabalik gelir birde.Ben istemem kızım olsun. AH şu çay faslı hele deli eder adamı. Herkes altı yedi bardak içer .en az beş kişi olsalar hesap et.![]()
Ama evli olsan yine sen hizmet etmeyecek miydin. Misafirler ya da evde birilerinin yardımcı olması lazım biraz. Ben misafirlikte yardım ederim kalabalık olmasa bile.
senı içmeye götürelim aslıy laEvli mutlu hamile çocuklu zehirlenme si yaşadın bu bayram. KİSKANMADİM kimseyi allah sevdikleriyle mutlu etsin. Ama koydu içime dert.Hele hamileler yokmu geldiler bayramlaşmaya içim acıdı ,boğazım düğümlendi.
Ben yatak odası sanıyordum:)))ben mutfak muhabbetını daha cok sevıyorum
Evli mutlu hamile çocuklu zehirlenme si yaşadın bu bayram. KİSKANMADİM kimseyi allah sevdikleriyle mutlu etsin. Ama koydu içime dert.Hele hamileler yokmu geldiler bayramlaşmaya içim acıdı ,boğazım düğümlendi.
onu kocamla sevıyorumBen yatak odası sanıyordum:)))
O kadar efkarlanmadım, hem ben de kullanmam.senı içmeye götürelim aslıy la
ama ben su içerim
Bizimle de severdin önceden:))onu kocamla sevıyorum
Şaka bir yana mutfak muhabbeti en samimi muhabbettir. Salondaki yapmacıklık mutfakta olmaz :)onu kocamla sevıyorum
Kadın kadına daha rahat muhabbet edilir mutfakta.Şaka bir yana mutfak muhabbeti en samimi muhabbettir. Salondaki yapmacıklık mutfakta olmaz :)
Ben içki içmem ki ,efkarlaninca çok güzel yemek yerim şuursuzca. .senı içmeye götürelim aslıy la
ama ben su içerim
Dedikodunun dibine vurulur :))Kadın kadına daha rahat muhabbet edilir mutfakta.
sızıBizimle de severdin önceden:))
aslı acılıyor yavas yavasDedikodunun dibine vurulur :))