bir senedir böyleyimBu kaybolmusluk ve boşvermislik surekliyse normal değil bence..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir senedir böyleyimBu kaybolmusluk ve boşvermislik surekliyse normal değil bence..
ben anlayamadım şimdi siz gerçekten yürüme engelli misiniz? yoksa başlığa engelli ifadesini latife yapmak amacıyla mı koydunuz?onu örnek olarak verdim oda elimde patladı ailem izin vermedi isim çok yoğun idari izinli olmama rağmen çalışmam isteniyor kimse anlamıyor ne istiyon diye sormuyor insanlardan biktim evde oturmak istiyorum kimseyle görusmek istemiyorum
aynen neye elimi attıysam elimde patladı kimse anlamıyor ne istiyorsun diye sormuyor daraldım bunaldim.sadece evde oturmak istiyorum çalışmakta istemiyorum normalde çalışıyorum idari izinli olmama rağmenneden peki?olumsuz giden şeyler mi var hayatınızda?
sebep ne ?herşeyin üstüme geldiği hayallerimin elinde patladığı çok yoğun çalıştığım anlayanamin olmadığı zamanlar yaşadım yasiyorum 5 sene önceki bn degilim yani
engelliyim yürüyemiyorumben anlayamadım şimdi siz gerçekten yürüme engelli misiniz? yoksa başlığa engelli ifadesini latife yapmak amacıyla mı koydunuz?
çoğu insan kötü durumda aslında burda gülüp eğlendiğimize bakma.15 aydır eve hapsoldum ben de.hiç yaşamadım sanki o 15 ayı.kendinizi izole etmeyin zorlayın.gerçek hayatta iyi arkadaşlarınız yoksa buradan edinin ama kendinizi dinlemeyin.dinledikçe daha fazla psikolojiniz bozulur.ne zaman isterseniz konuşuruz arkadaş oluruz memnuniyetle.bir çok üyede aynını yapar.is hayatım var çok yoğun çalışıyorum boğuluyorum sonra bir aydır evdeyim covid nedeniyle ama haftasonlari gidiyorum is birikmesin diye
Birinden hoşlanmış ve red cevabı mahiyetinde tavırlarla karşılaşmış olabilir misinizaynen öyle herşeyin üstüme geldiği hayallerimin elinde patladigi zamanlar yaşadım gerçekleşmeyecegini biliyorum insanlardan biktim anlasilamamaktan biktim evde oturmak istiyorum sadece tükendim sadece
isimden memnun degilim artik evlenmek istemiyorum önceden ailem izin vermedi engel oldu hala istemiyorlarsebep ne ?
İşinizden mi memnun değilsiniz ?
Yaşadığınız hayattan mı sıkıldınız ?
Yoksa yaş 30 oldu evlenemedim modu mu ?
Mutlaka bir sebep olmalı
malesef istemiyorCanin alisveris yapmak da mi istemiyor?
Ben yapinca gözüm aciliyor da![]()
iş hayatın büyük bir bölümünü kapsıyor.isimden memnun degilim artik evlenmek istemiyorum önceden ailem izin vermedi engel oldu hala istemiyorlar
ağır bir depresyonun başındasınız o zaman.bir psikiyatra gidin o ilaç verir size rahatlarsınız.ben de gitmiştim ameliyatım sonrası çok iyi gelmişti.kendi kendinize çözemezsiniz.kitap okuyun sevdiğiniz tür film dizi izleyin örgü örün ama boş boş düşünmeyin daha da kötü yapar siziaynen neye elimi attıysam elimde patladı kimse anlamıyor ne istiyorsun diye sormuyor daraldım bunaldim.sadece evde oturmak istiyorum çalışmakta istemiyorum normalde çalışıyorum idari izinli olmama rağmen
Engellilerle kimse arkadas sevgili olmak istemiyor. Arkadas olanlarla da her zaman ve her sartta takilamiyorsun. Ben de bedensel engelliyim. Basima internette son gelen olay da o yuzden oldu zaten icime eve kapandigim icin.engelli olmakla olan ilişki ve alakayı anlamadım desem?![]()
tapudur %99 :)is hayatım var çok yoğun çalışıyorum boğuluyorum sonra bir aydır evdeyim covid nedeniyle ama haftasonlari gidiyorum is birikmesin diye
yaa lütfen öyle düşünmeyinnn . ben evden zor çıkan zor yürüyen yaşlı bir teyzeyle yıllardır dostum apartmanımda aramızda 30 yaştan fazla var ama sohbetini seviyorum dertleşiyoruz.iyi arkadaşlara denk gelmemiş olabilirsiniz bugüne dek ama denemeye devam edinn lütfen.engelsiz insanlarda el üstünde tutulmuyorlar ki.güvenin kendinizeEngellilerle kimse arkadas sevgili olmak istemiyor. Arkadas olanlarla da her zaman ve her sartta takilamiyorsun. Ben de bedensel engelliyim. Basima internette son gelen olay da o yuzden oldu zaten icime eve kapandigim icin.
Arkadasi anliyorum, süs püs benim neyime kafasinda oluyoruz hayal kurarken bile ne haddime dedigim oluyor.
Şimdi üniversite bitmiştir.Kariyer planlaması yapilmistirbir senedir böyleyim
Ben kısmete çok inanıyorum. Hiç bir engeli olmayan insanlar mutlu olamıyor, kısmetini bulamıyor, ya da her şey yolunda gitse de iç huzurunu bulamıyor olabiliyor. Ama instagram da takip ettiğim engelli bir çift var, o kadar mutlular, elindekilerin kıymetini bilip, hayatı o kadar güzel yaşıyorlar ki, neden ben böyle mutlu değilim diye sorguluyorum bazen. Hayal kurarken ne haddime demeniz çok yanlış, inanın mutlu olmak bir seçim aslında, her şeyi kafama takıp yediğim yemeğin tadını alamamak benim seçimim, dostlarıyla neşe içinde simit yiyerek iyi ki hayattayım diyenin de kendi seçimi. Artık kilolarımı takmıyorum mesela, insanlar garip gözlerle bakabilir ama ben hamburger yemeyi seviyorum, mutlu oluyorum. Arkadaş, dost bulmak engele bağlı bir durum değil, inanın benim de şu an arayıp dertleşecek, boş anımda buluşacak bir arkadaşım yok. Kitaplarla da zaman geçiyor diyorum.Engellilerle kimse arkadas sevgili olmak istemiyor. Arkadas olanlarla da her zaman ve her sartta takilamiyorsun. Ben de bedensel engelliyim. Basima internette son gelen olay da o yuzden oldu zaten icime eve kapandigim icin.
Arkadasi anliyorum, süs püs benim neyime kafasinda oluyoruz hayal kurarken bile ne haddime dedigim oluyor.
Bir şey olmuş olmali ki hevesiniz kalmamışönceden aşk arkadaşlarla görüşmek gezmek okumak makyaj vs bir bayanın isteyebileceği herşeyi isterdim şimdi hic birşey yapmak istemiyorum ne gezmek ne kimseyle görüşmek ne ışte çalışmak ne makyaj yapmak elim kalkmıyor artik hiç birseye ibadetlerimi de tam yapmaya çalışıyorum ama hayallerimden isteklerimden vazgeçtim artik doğru yoldamiyim bilmiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
Çok üzücü olsa da bu söylediğinize katılıyorum.Engellilerle kimse arkadas sevgili olmak istemiyor. Arkadas olanlarla da her zaman ve her sartta takilamiyorsun.
tamamdır kusura bakmayın,ben bilmediğim için durumunuzu,konuda da engelliyim yazmadığınız için,başlıkla alakasını anlamaya çalışıyordum :) şimdi oldu,teşekkür ederim :)engelliyim yürüyemiyorum