• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş sonrasi engelli bayan sendromu normalmiyim😁

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
35
İstanbul
önceden aşk arkadaşlarla görüşmek gezmek okumak makyaj vs bir bayanın isteyebileceği herşeyi isterdim şimdi hic birşey yapmak istemiyorum ne gezmek ne kimseyle görüşmek ne ışte çalışmak ne makyaj yapmak elim kalkmıyor artik hiç birseye ibadetlerimi de tam yapmaya çalışıyorum ama hayallerimden isteklerimden vazgeçtim artik doğru yoldamiyim bilmiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum

önceden aşk arkadaşlarla görüşmek gezmek okumak makyaj vs bir bayanın isteyebileceği herşeyi isterdim şimdi hic birşey yapmak istemiyorum ne gezmek ne kimseyle görüşmek ne ışte çalışmak ne makyaj yapmak elim kalkmıyor artik hiç birseye ibadetlerimi de tam yapmaya çalışıyorum ama hayallerimden isteklerimden vazgeçtim artik doğru yoldamiyim bilmiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
neden peki?olumsuz giden şeyler mi var hayatınızda?

Bu kaybolmusluk ve boşvermislik surekliyse normal değil bence..

Dönem dönem insanların psikolojik durumları değişebiliyor. Tekrar canlanmak icin motivasyon gerekiyordur. Belki ansızın bir karşınıza çıkar ve aşık olursunuz . Yada yeni bir iş imkanı doğar vs. Bence sizde biraz gayret edin , öyle kendini salarak birseylerin değişmesini beklemezsiniz ...

Başlıkta bunu belirttiğinize göre engelinizin engel olduğunu düşündüğünüz birtakım girişim veya istekler dolayısıyla hevesiniz kırılmış moraliniz bozulmuş doğru mu
aynen öyle herşeyin üstüme geldiği hayallerimin elinde patladigi zamanlar yaşadım gerçekleşmeyecegini biliyorum insanlardan biktim anlasilamamaktan biktim evde oturmak istiyorum sadece tükendim sadece

ok.hep evdemisiniz yoksa bir iş hayatınız var mı?ona göre yorum yapar arkadaşlar
is hayatım var çok yoğun çalışıyorum boğuluyorum sonra bir aydır evdeyim covid nedeniyle ama haftasonlari gidiyorum is birikmesin diye

engelli olmakla olan ilişki ve alakayı anlamadım desem? :KK64:
onu örnek olarak verdim oda elimde patladı ailem izin vermedi isim çok yoğun idari izinli olmama rağmen çalışmam isteniyor kimse anlamıyor ne istiyon diye sormuyor insanlardan biktim evde oturmak istiyorum kimseyle görusmek istemiyorum

Back
X