• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yas sendromu.

UcanRuh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
966
134
133
30 yas olmaya 20 gun kaldi.

ISTEMIYORUMMM...
Bir an bile aklimdan cikmiyor.
Gunlerdir durup durup agliyorum.
Sanki dunyanin sonu gelmis gibi hissediyorum.

Gunde 4 defa dusa giriyorum,
Dogal olmayi seven ben abartili makyaj yapiyorum.
Cirtlak kirmizi ojelerle dolasiyorum,

Asabiyette sinir tanimiyorum.
Kimsenin telefonuna cevap vermiyorum.
Kapi calarsa acmiyorum.
Yolda tanidiklarimi gormezden geliyorum.

Dogum gununde yapmak istedigin ozel bir sey varmi diye soran kocaya iki gundur ters ters bakiyorum ne ima etti bu bana diye....

Ne yapmam lazim lutfen yardim edin.
Benim gibi yas sendromu yasayanlar neler tavsiye edebilir?

ISTEMIYORUMMM...

Kapi calarsa acmiyorum.

Dogum gununde yapmak istedigin ozel bir sey varmi diye soran kocaya iki gundur ters ters bakiyorum ne ima etti bu bana diye....

Her yasin bir guzelligi var ani yasa kadinlarin seksepalitesinin en yuksek oldugu ve en cok yasanmasi gereken yas 30 lu yaslarmis birak zaman aksin kendine saracak baska dertmi bulamadin ruhun yas almasin bedenin alsa ne olacak

Son düzenleme:
Her yasin bir guzelligi var ani yasa kadinlarin seksepalitesinin en yuksek oldugu ve en cok yasanmasi gereken yas 30 lu yaslarmis birak zaman aksin kendine saracak baska dertmi bulamadin ruhun yas almasin bedenin alsa ne olacak

Bak benim ruh 60 yasinda hic sorun ediyormuyum

Hayalimdeki yas 35 di hep.
Hem olgun hem genc tam ortasi:)

Ama su anda oyle bir doneme girdim ki kendi dogrularim bile bana ters geliyor. Kendimle savasiyorum resmen.

Sorunlarmi var onlarimi kafana cok takiyosun yoksa bu o kadar buyutulecek bisey degil hani biseylermi etki ediyorda tepkini bu sekilde ortaya cikariyosun

Son düzenleme:
Oyle ufak tefek gunluk sorunlar disinda bir sorunum yok sukur.

O zaman derin nefes al veee 30 yasina hosgeldin de sorana kliselesmis kadin cumlesi 29 yasindayim dersin allah mutlulugunu huzurunu daim eysin yeni yadin sana guzellikler getirsin rahat birak kendini bizlerde buyuyoruz demi.

O zaman derin nefes al veee 30 yasina hosgeldin de sorana kliselesmis kadin cumlesi 29 yasindayim dersin allah mutlulugunu huzurunu daim eysin yeni yadin sana guzellikler getirsin rahat birak kendini bizlerde buyuyoruz demi.

Cok saol canim guzel dileklerin icin.

Şöyle bir şey var kadınların en güzel oldugu yaş 30muş:31:

bugün oturdum ben 30 yaşına gelmek istemiyorum diye ağladım

off yapacak hiçbir şey yok :50:
yaşlanmak istemiyorum 30-40 yaşlarına gelmek istemiyorum :14::14::14:

bugün oturdum ben 30 yaşına gelmek istemiyorum diye ağladım

off yapacak hiçbir şey yok :50:
yaşlanmak istemiyorum 30-40 yaşlarına gelmek istemiyorum :14::14::14:

Bence Şanslısınız gecliginizin en guzel zamanindasiniz ne az ne cok hayat tecrusi ,orta karar.herseyi bilen ama ögreneceginiz seylerde var.ama bildikleriniz bu yaşinizn sermayesi eminim kararli ne istedigini bilen emin adimlarda ileryen bi bayansiniz.. Yeni yasiniz size saglik mutluluk getirsn inş..

Bence Şanslısınız gecliginizin en guzel zamanindasiniz ne az ne cok hayat tecrusi ,orta karar.herseyi bilen ama ögreneceginiz seylerde var.ama bildikleriniz bu yaşinizn sermayesi eminim kararli ne istedigini bilen emin adimlarda ileryen bi bayansiniz.. Yeni yasiniz size saglik mutluluk getirsn inş..

alıntı yanlış oldu sanırım :9:

Pencereyi aç, temiz havayı teneffüs et beynine oksijen gitsin . Bumu derdin be kardeşim ya ben ne yapayım 36 ya merdiven dayadım intihar mı edeyim?

daha 21 yaşımdayım ya, şimdiden oturup ağlıyorum
ama ne biliyim daha dün 14 yaşındaydım liseye başlamıştım
ne ara 21 oldum anlamadım :31:
ama seni anlıyorum sanırım
yani bu düşüncen duygun hiç saçma değil bence :31:

bende 20 yasima girdimde resmen bunalim gecirmistim 60 yasina girdim hisse kapilmistim :9::9:

5,6ay sonra gecti simdi 30 üstündeyim artik umrumda degil :9:

ISTEMIYORUMMM...

Kapi calarsa acmiyorum.

Ne güzel bir yaşta olduğunu bilseydin sızlanacağına tadını çıkarırdın. Zaman geriye doğtu akmıyor ne yazık ki.

Ne demek istediğimi bu yaşları (da) geride bıraktığında anlayacaksın maalesef.

Back
X