engin geçtan insan olmak30 yaşıma çok yakınım biraz da sorgulama sürecindeyim hayatım konusunda bana iyi gelecek bu dönemi işleyen psikoloji ya da roman önerisi olan var mı? Buna gerçekten ihtiyacım var. Farklı video içerikler iş de olabilir konuyla örtüşen
Gülseren Budayıcıoğlu,kırmızı pelerin,beğendim30 yaşıma çok yakınım biraz da sorgulama sürecindeyim hayatım konusunda bana iyi gelecek bu dönemi işleyen psikoloji ya da roman önerisi olan var mı? Buna gerçekten ihtiyacım var. Farklı video içerikler iş de olabilir konuyla örtüşen
Ben de psikoloğuma geçmişe dönüp sürekli onu mu yapsaydım, bunu yapsam farklı olur muydu diye düşündüğümü söylediğimde Gece Yarısı Kütüphanesi'ni önerdi direkt.30 yaşıma çok yakınım biraz da sorgulama sürecindeyim hayatım konusunda bana iyi gelecek bu dönemi işleyen psikoloji ya da roman önerisi olan var mı? Buna gerçekten ihtiyacım var. Farklı video içerikler iş de olabilir konuyla örtüşen
İyi hissetmek kitabını tavsiye ederim faydasını görürsünüz30 yaşıma çok yakınım biraz da sorgulama sürecindeyim hayatım konusunda bana iyi gelecek bu dönemi işleyen psikoloji ya da roman önerisi olan var mı? Buna gerçekten ihtiyacım var. Farklı video içerikler iş de olabilir konuyla örtüşen
Benimde yakın zamanda keyifle okuduğum bir kitap... Gerçekten konu sahibesi için nokta atışı bir tavsiye olmuş...Gece Yarısı Kütüphanesi tam bu konularlık bence de, tavsiye ederim
Bilime araştırmaya vs yonelmen iyi olur ya, uyar mı sana??30 yaşıma çok yakınım biraz da sorgulama sürecindeyim hayatım konusunda bana iyi gelecek bu dönemi işleyen psikoloji ya da roman önerisi olan var mı? Buna gerçekten ihtiyacım var. Farklı video içerikler iş de olabilir konuyla örtüşen