• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Mart, Elektrik Kesintilerinin Sebebi: Trafoya Kedi Girdi

Mart ayında dişisinden elektrik alamayan kediler TRAFO ya girermiş.

:60::60::60:

Ama söyle bir durumda var, elektirik kesilen yerlerin cogunda MHP ve CHP kazandi:)))

Yani Elektirik kesilmesi ile kazanan lehine bir hile oldugu düsünülüyorsa bencede tekrar sayim yapilsin yani..

HEm kazanip hemde secime hile düsürmeye calismak baya bir komik olmus:))

yok onlara dikkat edilmez weiss bence bunlar olmali ki adanada ki olaydan alikoymak lazim hani bir torba dolusu pusulari odaya koydular ya ama talihsizlik iste kamera da o an ceki vermis :))))

ELEKTRİK KESİLDİ BÖYLE OLDU!...
Seçim günü elektrik kesilen yerler..
Adana: MHP
Mersin: MHP
Hatay: CHP
Osmaniye: MHP
Gaziantep: AK PARTİ...
Hala "komplo var, oy çalındı" diyorlar!

Trafoya kedi girmiş diye açıklama mı olur yahu kaç ilde örgütlenmiş mi bunlar. Eskişehirde ne olaylar oldu. Şu an eskişehirde tekrar oylar sayılsa büyükerşen hocamız daha da açar arayı ama gerek yok neyse ki fırsat verilmedi.

millete de eğlence çıkmış, cemaatçi kedi mikemmel :52:

Kedilere birşey olmadıysa gerisi mühim değil:ssz:

Yalnız capslere çok güldüm, hepsi birbirinden komikti, ben bu kedilerin hepsini yerim :60:

$image.jpg

Ama söyle bir durumda var, elektirik kesilen yerlerin cogunda MHP ve CHP kazandi:)))

Yani Elektirik kesilmesi ile kazanan lehine bir hile oldugu düsünülüyorsa bencede tekrar sayim yapilsin yani..

HEm kazanip hemde secime hile düsürmeye calismak baya bir komik olmus:))

40 ilde kesinti yaşandı örnek verir misin hangi çoğunlukmuş o iller?

Komikler. Ama komik olmayan kısmı buna gerçekten inanan bir kesim var. Güler misin Ağlar mısın

Son düzenleme:
algıda seçicilik işte
bugünde Türkiyenin dört bir yanında kesinti olmuştur pekala :27:

41 ili aynı kedi mi dolaşmış, yoksa 41 ayrı kedi mi örgütlenmiş? Sarışınım ya anlamadım.
Berna Laçin

Sevgili Berna Laçin ben de esmerim ama ben de anlamadım benim suçum ne :27:

41 ili aynı kedi mi dolaşmış, yoksa 41 ayrı kedi mi örgütlenmiş? Sarışınım ya anlamadım.
Berna Laçin

Sevgili Berna Laçin ben de esmerim ama ben de anlamadım benim suçum ne :27:
bende sarışınım ama inan sarışın değil kıpkızıl olsam bu bilmeceyi çözemem hayalim..:1:

ELEKTRİK KESİLDİ BÖYLE OLDU!...
Seçim günü elektrik kesilen yerler..
Adana: MHP
Mersin: MHP
Hatay: CHP
Osmaniye: MHP
Gaziantep: AK PARTİ...
Hala "komplo var, oy çalındı" diyorlar!

Mersin de yaşıyorum mersin de herhangi bir elektrik kesintisi olmadı,ve mersinde o gün çok kötü bir fırtına vardı.

Son düzenleme:
$1979696_471785879615181_1914874627_n.jpg
Açılan sandık yüzde 97

Kedilerin trafolara göre dağılımı:

Tekir: %32
Sarman: %26
Van: %18
Ankara: %17
Diğer: %4
:1::1::1:

Son düzenleme:
Back