• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 lu yaşlarda erken menepoz sürecinegiren varmı ?

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
35
Puanlar
683
Varsa durumu paylaşa bilir mi tedavi ile geri gidiş oluyo mu başlangıç nasıl oluyo

aynı şekilde konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..

Bende dün öğrendim erken menepoZ belirtilerim varmış. 27 yaşındayım. Bazı rahatsızlıklardan hormon tahlili yaptırdım ve usg ile bakıldı. Zaten annem teyzem ve birçok akrabam 30'lu yaşta girdi bekliyordum böyle birşeyi :(

ben 30 yasındayım adet düzensizliğiiçin gittiğim dr erken menepoza giriş evresi dendi süre bile veremiyorlar 3 aydada gire bilirsin 1 yıldada dedi hazırlıklı ol dedi ailede veya akrabalarda böyle bi sorunda yok ilk benim oldu bekarımda

Bende dün öğrendim erken menepoZ belirtilerim varmış. 27 yaşındayım. Bazı rahatsızlıklardan hormon tahlili yaptırdım ve usg ile bakıldı. Zaten annem teyzem ve birçok akrabam 30'lu yaşta girdi bekliyordum böyle birşeyi :KK43:
Benim ailemde böyle bi durum yok a.ben 33 yasinda girdim.peki onlar ilaç kullandı mı su anki durumları nedir.erken menapozun etkilerini hissettirlermi vevaplarsaniz sevinirim

Benim ailemde böyle bi durum yok a.ben 33 yasinda girdim.peki onlar ilaç kullandı mı su anki durumları nedir.erken menapozun etkilerini hissettirlermi vevaplarsaniz sevinirim
Evet hormon ilacı vardı annemin hergün içerdi sanırım 41-42 yaşına kadar içti. Sonra rahim kanseri oldu komple alındı rahim yumurtslık duvarı bile kazıdı dr. Kemoterapiler bitince iki üç kutu ilaç içti daha bitti. Şuan 50 yaşında annem ile ilaç kullanmıyor.
Kendimden bahsetmem gerekirse. Sigortadaki dr öyle deyince çok çok üzülmüştüm. Bidaha gitmedim ilaçta almadım. Kapattım kendimi. Adetim iki güne düştü kaç aydır. DEdim tamam giriyorum menapoza. Bi gideyim dr.a. Özele gittim. İLgilendi sağolsun. Herşey süper hiç bir sorun yok. ANlattım genetikten bahsettim hatta. Yok dedi daha uzun yıllar yumurtalıkların sağlam işler dedi. Adet azalması için hormon tiroid guatr bakılsın dedi. Kadın hastalıkları ile ilgili bi sorunun yok dedi :)
Allah herkese şifa versin

Evet hormon ilacı vardı annemin hergün içerdi sanırım 41-42 yaşına kadar içti. Sonra rahim kanseri oldu komple alındı rahim yumurtslık duvarı bile kazıdı dr. Kemoterapiler bitince iki üç kutu ilaç içti daha bitti. Şuan 50 yaşında annem ile ilaç kullanmıyor.
Kendimden bahsetmem gerekirse. Sigortadaki dr öyle deyince çok çok üzülmüştüm. Bidaha gitmedim ilaçta almadım. Kapattım kendimi. Adetim iki güne düştü kaç aydır. DEdim tamam giriyorum menapoza. Bi gideyim dr.a. Özele gittim. İLgilendi sağolsun. Herşey süper hiç bir sorun yok. ANlattım genetikten bahsettim hatta. Yok dedi daha uzun yıllar yumurtalıkların sağlam işler dedi. Adet azalması için hormon tiroid guatr bakılsın dedi. Kadın hastalıkları ile ilgili bi sorunun yok dedi :)
annen için üzüldüm allah şifa versin peki bu ilaç altın etkisiyle mi oldu aceba

annen için üzüldüm allah şifa versin peki bu ilaç altın etkisiyle mi oldu aceba

Back