30 kilo verdim tekrar bu diyete basliyorum

Gencecik insansın, ilerde zararını görürsün. Böyle keskin kurallar koyma, sağlıklı beslenerek kilo vermelisin. Hiç beslenerek değil :KK43:

Zayıflycam derken sağlığınızdan olacaksınız.
Tabi ki geri alırsınız tek düze beslenme ile.
2 haftada 15 kilo kas ve su kaybıdır.
En normali ayda 4-6 kilo vermek.

Kas ve kilo kaybi demissiniz de gobek cevresin de yag kalmamisti ayrica fitnesa da gidiyorum tabiki biraz zorlaniyorum ama iyi oluyor zararli oldugunu bende biliyorum ama bilinmeyen ha0lardan kullanmak yerine daha iyi bu

Bakın ''ben de,sağlık o kadar da önemli değil,kilo vereyim de ne olursa olsun''diyenlerdenim.Ama insan yaşamayınca anlamıyor.Bir kere bu dönemdeki beyin fonksiyonlarının yavaşlamasıyla hiçbir şeye odaklanamıyorsunuz,sürekli yemek düşünüyorsunuz.Bir zamanlar günde 3-4 kez yediğiniz yemek sizin için bir hayal oluyor.Yemek sizin için eskisinden daha önemli bir hale geliyor.Hiç yoktan bir mahrumiyet doğuruyorsunuz.Bunları kendimden biliyorum.Ve aynı zamanda cildinizin,saçlarınızın göreceği zarar da var.Ama illa 3 ana 3 ara öğün yapacaksınız diye bir kural yok.Uzun açlık istiyorsanız;benim gibi 2 öğün yapın.Bu öğünlerde dengeli ve doyana kadar beslenin.Aralarda çay,kahve,yoğurt dışında birşey tüketmeyin.Böylece vücut kendini kilitlemez.Tam aksine eskisinden daha hızlı yağ yakar ve kendini onarır.

Bu yaptığınız resmen ihtihar...
Yıllar önce tv-de bir kız vardı, o da sanırım saçma sapan diyetler yapmıştı..
Sonuç hüsran tabi ki...
Kızın değil güzelliği insana benzerliği kalmamıştı bir süre sonra..
İşin kötü yanı nasıl zarar vermişse artık kendine yemek yeyip kilo alamıyordu..
Bir deri bir kemik deyiminin tam karşılığı olmuştu..
Yapmayın, sağlığınızdan olduğunuz zaman göreceğiniz tedavilerden, alacağınız ilaçlardan şimdiki halinizi 2 katı olursunuz ve de hayatınıza hasta olarak devam edersiniz..

Yaptiginiz yorumlar size gore mantikli gelebilir arkadaslar en son ne zaman kan tahlili yaptirdiniz? Ben her ay yaptiriyorum hic bir sikinti yok benim uyguladigim diyet biraz da bunyeye gore cok halsiz kalırsam 1 bardak corba iciyorum tanesiz cok iyiyim yani sporuma da dikkat ediyorum sarkma olmamasi icin 1. Haftam bitti 6 kilo verdim yola devam dip not gecmek istiyorum benim uyguladigim sey intihar degil ben yasamak icin yiyenlerdenim yemege asik biri degilim yani bu hafta da diyete devam hayirlisi

Diyetisyen yardımı alın bu şekilde kalp kaslarinixa zarar veriyorsunuz ve çabuk yaslanirsiniz

Mune Mune sizcede cok zararli ve bir o kadarda sacma bir konu degil mi? Arkadas ne dogru duzgun bilgi paylasmis nede saglikli bir yol gostermis. Ben kotu birsey yapacagim ama siz sakin yapmayin diye konu acarak neyi hedeflemis anlayamadim? Normal sartlar altinda aslinda mantikli sayilabilecek konular bile kapanirken bunu gormeniz gerektigini dusundum.

Lütfen altını çizerek önermediğiniz zararlı diyet yöntemlerini burada paylaşmayınız.
Kilo sorunu yaşayan yaşı sizden genç okuyuculara bilmeden fenalık edersiniz.

Kilo problemi yaşayan bireylerin ayda 4 ila 6 kilo vermesi idealdir der uzmanlar, tek tip beslenmek, aç kalarak zayıflamak uzun vadede kas kaybı, böbrek yetmezliği, karaciğer, böbrek ve kalp kaslarının erimesine, kemik yoğunluğunun azalmasına, dolaşım sistemi bozukluklarına neden olmakla birlikte, sağlıksız diyet yöntemlerini bıraktığınızda yeniden hızlı kilo alma sorunlarına sebep olur.

Kilo sorunu yaşıyorsanız yaşınız, kilonuz ve sosyal yaşamınız göz önünde bulundurularak kişiye özel beslenme programıyla sağlıklı kilo verme yolunu seçmelisiniz.

Konunuzu paylaştığınız içeriğin sağlığa zararlı olduğu gerekçesiyle kapatıyorum.

Son düzenleme:
X