30 kilo verdim, polikistik overden kurtuldum...

harikasin ya benimde vermem gerek ama olmuyor,olurda yapamiyorum :))neler yaptn ki sen

harikasin ya benimde vermem gerek ama olmuyor,olurda yapamiyorum :))neler yaptn ki sen

Aydasu'nun başarı öyküsü / fotoğraflı
konularımdan bunu aratabilirsiniz...
Detaylı olarak anlattım canım...

Destek istersen her zaman

Günaydın kızlar
ya bişe polikistik over kilodan mı kaynaklanıor
nasıl ya
ben şimdi boyum 1.68 kılom 68 ve polikistik over yüzünden bebeğim olmuyor kılo vermem gerekir mi

Günaydın kızlar
ya bişe polikistik over kilodan mı kaynaklanıor
nasıl ya
ben şimdi boyum 1.68 kılom 68 ve polikistik over yüzünden bebeğim olmuyor kılo vermem gerekir mi

Merhabalar...
Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermek istemem...
Polikistikover kilodan kaynaklanıyor diye birşey diyemem, dezavantajlarından biri sadece...

arkadaşlar tamamı değil ama şöle bir durum var kilo alınca yağ hücreleri besleniyor ve östrojen hormonu salgılamayı engelliyor buda düzenli yumurta oluşturmayı engelliyor malesef pcolu olan kilolu bayanlar için bişey sölemek isterim ben 56 kilodan sınav zamanlrında sürekli alarak 90 kiloya ulaşmış bir insanım ve tabiki bebek tedavisi gördüm ama kaybettim neyse ki doktorumun desteği ile diyet yapıyorum ve 4 günde iki kilo vermiş bulunmaktayım bu daha başlangıc bılıyorum ama glukofen kullanıyorsanız öğünleriniz sık sık ve az yemekten oluşuyorsa bi de spor yürüyüş faln yapıyorsanız oluyor bundan sonrası daha zorlayacak beni biliyorum ama kilonuzun yüzde 2- 7 si arasında verirseniz işe yarayabiliyo zayıflar için bişey diyemem ama benim adet düzensizliklerim malesef 80 in üstüne çıkınca oldu daha öncesinde saat aksamazdı pco uyuyordu herhalde

merhaba.ben de polikistik over hastasıyım.aynı problemleri ben de yaşadım ve yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum. bu hapların da zararlı olduğu söyleniyor, o yüzden bir ay önce hap kullanmayı bırktım. kilo problemim yok. ilacı bıraktığım için aynı kabusu yaşayacağım diye korkuyorum ama artık hap kullanmakta istemiyorum. senin kullandığın ilacın ismini paylaşırsan çok sevinirim.bu hastalıktan kurtulmana sevindim, umarım ben de senin kadar şanslı olurum.

ne kadar güzel. .. kilo dert gerçekten darısı kilolu pkolu hanımlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…