- 22 Nisan 2019
- 4
- 2
- 41
-
- Konu Sahibi melodiyennn
Biz bugün düzeltmiş 4 aylık olacağız bakalım doktor gittiğimizde başlayın diyecek mı bende merak ediyorum yani kronolojik 6 aylık olacak Mayıs 15 teMerhaba arkadaşlar. Prematüre bebeklerde ek gidaya ne zaman başlanır. Tam olarak anlayamadım araştırmama ragmen
Biz doğuma göre 6 ay 29 gün düzeltilmiş 4 ay 29 günlüğü nöroloji olarak kaşıkla yemeye hazırsa ufak ufak baslayabikiyorsunuz. İlkin ev yoğurdu ile başlıyormuşuz. Ben 3 gün kuralın auyarak iki gün tek yemek kaşığı bir öğün olarak verdim ama sevmedik yemiyoruz. Bende arım mama almak istiyorum ama dışarıdan bakıldığı gibi iç organlarda gelişimi rahatsız eder i şüphem varBiz bugün düzeltmiş 4 aylık olacağız bakalım doktor gittiğimizde başlayın diyecek mı bende merak ediyorum yani kronolojik 6 aylık olacak Mayıs 15 te
Merhaba bende suan hastanedeyim 30 haftalik dogum yaptim kacinci haftada emzirmenize izin verdiler bilgi verirmisinizMerhaba kızlar 15 Kasım da 30 haftalık bir bebek dünyaya getirdim 1540 Gr ve 40 gün küvezde kaldiktan sonra taburcu olduk şuan 1 ayimiz dolmak üzere fakat ilk günler bu kadar takıntılı değilken şuan takmaya basladim benim gibi olup cocugunu buyutenler bana destek olur musunuz? Ne kadar sürede yasitlarini yakaladı ne zaman size baktı güldü yurudu vs gibi özellikle zihinsel gelişimi çok merak ediyorum ve kafaya takıyorum hep geri mi kalacaklar
Merhaba hastaneden çıkmadan 2-3 gün önceydi diye hatırlıyorum yani 5 hafta sonra felan ama bebeğin durumuna göre devisebilir umarım sağlıkla en kisa zamanda kucağınıza alırsınız birde emzirmek için izin verdikten sonra memeyi tutup tutamamasina bakıyorlar hemen kavrarsa bebek sonra da taburcu ediyorlar rabbim hemen kucağınıza sağlıkla aldirsinMerhaba bende suan hastanedeyim 30 haftalik dogum yaptim kacinci haftada emzirmenize izin verdiler bilgi verirmisinizer
Amin insallahMerhaba hastaneden çıkmadan 2-3 gün önceydi diye hatırlıyorum yani 5 hafta sonra felan ama bebeğin durumuna göre devisebilir umarım sağlıkla en kisa zamanda kucağınıza alırsınız birde emzirmek için izin verdikten sonra memeyi tutup tutamamasina bakıyorlar hemen kavrarsa bebek sonra da taburcu ediyorlar rabbim hemen kucağınıza sağlıkla aldirsin
ben 28 haftalık doğmuşum. 1500gr. uzun ekmekten kısaymışım. kafam rakı bardağı ağzı kadarmış annemle babam demese inanmazdım... her gören ay yaşamaz bu bu ne böyle demiş. annem az ağlamamış başımda. sene 95 o zamanların doktor tedavileriyle ki tedaviden kastım mama takviyeleriyle şuan 29 yaşında kendi bebeğini bekleyen kocaman kadın oldum. zayıflıktan ölecek demişler şuan kilo veremiyorum etli butlu mutluyumMerhaba kızlar 15 Kasım da 30 haftalık bir bebek dünyaya getirdim 1540 Gr ve 40 gün küvezde kaldiktan sonra taburcu olduk şuan 1 ayimiz dolmak üzere fakat ilk günler bu kadar takıntılı değilken şuan takmaya basladim benim gibi olup cocugunu buyutenler bana destek olur musunuz? Ne kadar sürede yasitlarini yakaladı ne zaman size baktı güldü yurudu vs gibi özellikle zihinsel gelişimi çok merak ediyorum ve kafaya takıyorum hep geri mi kalacaklar
Ne kadar güzel bir örneksiniz bizler gibi olanlara moral:) benim kızımda şuan 5.5 yaşında anaokuluna gidiyor özel okula gidiyor ve işte bu sene 4 yaşlarla gitsin seneye anaokulu diye baskı yaptılar 1 sene daha fazla para almak için mi bilmiyorum ama şükür iyi gidiyor kızımda sınıfın en küçüğü ve biz seneye 1 e başlasın istiyoruz kendisi de çünkü öyle istiyor sizde erken başlamışsıniz çok sevindim böyle böyle ön yargılar yıkılacak sanırımben 28 haftalık doğmuşum. 1500gr. uzun ekmekten kısaymışım. kafam rakı bardağı ağzı kadarmış annemle babam demese inanmazdım... her gören ay yaşamaz bu bu ne böyle demiş. annem az ağlamamış başımda. sene 95 o zamanların doktor tedavileriyle ki tedaviden kastım mama takviyeleriyle şuan 29 yaşında kendi bebeğini bekleyen kocaman kadın oldum. zayıflıktan ölecek demişler şuan kilo veremiyorum etli butlu mutluyumve 5,5 yaşında ağlamalarımla okula başladım erkenden. 4 yaşında alfabe sayılar yazmayı vs öğrenmişim hep sınıfın en küçüğü bendim ama derslerim çok iyiydi zihnimde herhangi bi sorun olmadı. içiniz rahat olsun asla geri kalmayacak bebeğiniz:)