- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
- Konu Sahibi melodiyennn
canim ben senin yerinde olsam dvt3 baslardim belkide baslmistr. biraz miktar olrak fazla mesela benm oglu 41 haftalik 3100 grdim boyu cok iyid 54 cm dogdu. aksilik buya dogumda ikinmadan dolayi. su yutmustu 6 7 gun kuvezde yatti doktot. bana hemen. dvt3 basladi masallah tam doysun diye gun1 kerw mamada verdim o kadar asiri kilo ve boyu iyi gelisti ki anlatamam .birdr yapiyla alakali. 3 bebegim 3. 500 kilo gibiydi mamda verdim emzirdim. neler neler yaptim kilo alimi. iyidi ama minyondu en son 6 aylikken 67 cm di 7200 du aslinda iyi ama etraf cok zatif diyor simdi 8 aylik. kontrolu asisi var bisey deyimmi. benm kizimda normal haftalarda dogmasina ragmen hala oturamiyor geri geri 1 kac .emekleme hareketi yapiyyor takiyor muyum hayir cunku dunyaua gelen buyuyor her bebek erken yureyeck emekletecek yada tombik olacak diye bise yok siz mutlu olun ki bebegenizde mutlu olsn ben. 6 aylikken emzirmeyi kestim ne yazk hamilleik dolayi devam sutu mama takviyesu ve ek gida kahvalt corbayla. elimden geleni yapiyorm. size son olrak tavsiyem. bulgur pilavi yapin yiyin cok sutuniz ve kaliteli .sutuniz oliyor yumurta ve et. tuketin sutuniz yagli olsun saglicakla kalinAaa birde zeytinyağı ver dedi günde 4-6 çay kaşıgi sizlerde verdiniz mi ise yaradi mi