Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım istersen doktorunu ara. Seni yanlış yönlendirmek istemem tabiki erken doğum riskin varmıydı? Ben de senle berdeyse aynı haftadayım dün gece tekmeleri canımı yaktı ve kasıklarımda hafif ağrılar var. 13 aralıkta doktor kontrolüm vardı ve ilerleyen haftalarda bjnların olabileceğini korkma dedi. Ben de o sebepten panik olmuyorum. Sadece arada karnım sertleşio ve bi süre öyle kalıo. Bilmem nedendir acaba?Kızlarr.. bugün bebeğimin hareketi canını acıtıyo.. sol kasığım ağrıyo baağıma wuruyo ağrısı.. şimdi uzandım rahatladı.. bu aylar böle oluyo mu..??
3 saat öyle oldu benimde sonradan geöti şükür.. erken doğum riskim yokdu kontrolum 10nunda bıgün sadece kemiğim ağrıyo.. makat kemiğim nedendir bilmemCanım istersen doktorunu ara. Seni yanlış yönlendirmek istemem tabiki erken doğum riskin varmıydı? Ben de senle berdeyse aynı haftadayım dün gece tekmeleri canımı yaktı ve kasıklarımda hafif ağrılar var. 13 aralıkta doktor kontrolüm vardı ve ilerleyen haftalarda bjnların olabileceğini korkma dedi. Ben de o sebepten panik olmuyorum. Sadece arada karnım sertleşio ve bi süre öyle kalıo. Bilmem nedendir acaba?
Bende oluyor. 5-6 haftadır hatta... doktor o bölgede damar yumağı vardır dürttükçe canın acır önemli bi şey değil dedi. Ben haftalardır çekiyorum O bölgeye vurunca çığlık atıyorum hatta.Kızlarr.. bugün bebeğimin hareketi canını acıtıyo.. sol kasığım ağrıyo baağıma wuruyo ağrısı.. şimdi uzandım rahatladı.. bu aylar böle oluyo mu..??
Cati agrisi!!!! Hemde nasilKızlar bacaklarınızda ağrı var mı? Ben acayip bacak ağrısı ve uyuşması çekiyorum. Zaten çatı ağrısını söylemiyorum bile.. Adım atamıyorum bazen kitleniyorum. Var mı sizde de böyle bi durum?
War olmaz mı..Kızlar bacaklarınızda ağrı var mı? Ben acayip bacak ağrısı ve uyuşması çekiyorum. Zaten çatı ağrısını söylemiyorum bile.. Adım atamıyorum bazen kitleniyorum. Var mı sizde de böyle bi durum?
Allah yardımcımız olsun.. çekeceğiz demekkiBende oluyor. 5-6 haftadır hatta... doktor plasentanın o bölgesinde damar yumağı vardır dürttükçe canın acır önemli bi şey değil dedi. Ben haftalardır çekiyorum O bölgeye vurunca çığlık atıyorum hatta.
Siz kaç haftalıksınız.. ödem yok şükür ama çok kilo alıyorumCati agrisi!!!! Hemde nasilbirde tuvaletim geldiyse sorma, bacak agrisi pek yokta ellerim sabahlari uyusuk sekilde uyaniyorum birde odem basladi yavastan
Şu kilo olayı gerçekten çok can sıkıcı. Dikkat etmektne bunaldım artık. Dikkat etsem de biraz hızlandı gibiSiz kaç haftalıksınız.. ödem yok şükür ama çok kilo alıyorum
Aynen 2 ayım kalmış koywerdim.. bebeğimde faydalansın içimde ne olacak sanki..Şu kilo olayı gerçekten çok can sıkıcı. Dikkat etmektne bunaldım artık. Dikkat etsem de biraz hızlandı gibi
32.hafta bitmek uzere sabahlari kalktığımda avuclarimi yumruk yapamiyorum birde yerde oturunca fark ediyorum.bacaklarım da sis. Ayakları sormayın zatenSiz kaç haftalıksınız.. ödem yok şükür ama çok kilo alıyorum
BEnde 32. Haftadayım.. Allah yardımcımız olsun32.hafta bitmek uzere sabahlari kalktığımda avuclarimi yumruk yapamiyorum birde yerde oturunca fark ediyorum.bacaklarım da sis. Ayakları sormayın zaten![]()
tuzu azaltin odem icin32.hafta bitmek uzere sabahlari kalktığımda avuclarimi yumruk yapamiyorum birde yerde oturunca fark ediyorum.bacaklarım da sis. Ayakları sormayın zaten![]()
Alakası Yok.. tuzu nerdeyse Yok gibi tüketen çok insan var etrafımda hamileliklerinde ödemden çok çektiler.. ödem olmasının başlıca nedeni kan akışının son aylarda çok daha fazlalaşması ve birde az su içiyorsanız vay halinize.. ben tuzu severek kullanıyorum hiç ödemim olmadı.. suyu 4 litre tüketiyorum gündetuzu azaltin odem icin
Alakası Yok.. tuzu nerdeyse Yok gibi tüketen çok insan var etrafımda hamileliklerinde ödemden çok çektiler.. ödem olmasının başlıca nedeni kan akışının son aylarda çok daha fazlalaşması ve birde az su içiyorsanız vay halinize.. ben tuzu severek kullanıyorum hiç ödemim olmadı.. suyu 4 litre tüketiyorum günde
Suyu Zaten hamile kalmadan önce de günde 3 litre olarak tüketiyordum diyet zamanımdan alışkanlık kalmıştı.. hamile kalınca 4e çıkarttım4 litreyi nasıl içebiliyosun maşallah subhanallah ben iki litreyi zor bitiriyorm( sofrada içtiklerim hariç)