Çok tşk ederim. Yazdıkların o kadar kıymetliki benim için. Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Benide kızıma sağlıkla kavuştursunSakın korkma, öncelikle Sakin ve güçlü olmalısın, ben de bebegimi 28 haftalık ( 27 ile uyumlu , bir hafta geriden geliyordu) 860 gr doğurdum, 2 buçuk ay sabırla savaştık kızımla beraber, kah ağladım kah umutla bekledim , gece gündüz süt sağdım asla kızımı sütsüz bırakmadım, moralimi yüksek tuttum , evde dinlendim hergun bebeğimi görmeye ve süt bırakmaya gittim , kızıma ninniler söyledim ( beni hissediyordu ve gülümsüyordu) dualar ettim, asla umudumu yitirmedim, kızıma hep moral verdim , inan bana senin bebeğin benim kızımdan daha şanslı, bir kiloyu aşmışsa sakın korkma , ekstra bir hastalığı yok ise çok çabuk büyüyecektir ve hastahaneden çıkacaktır inşallah , rabbime binlerce şükür ediyorum, kızım suanda ayağımda minderde mışıl mışıl uyuyor, rabbim seni de evladına kavuştursun inşallah, moralini yüksek tut ve asla süt sagmayı bırakma lütfen, iyi beslen ve toparlanmaya bak , bebek eve gelince enerjik olman gerekecek
Yoğun bakımda olduğu için doktorlar olumlu olumsuz bisey konuşmuyorlar bu çok normal ablam 32.haftada doğum yaptı farkedildigi için ciger geliştirici yapılmıştı onun sayesinde kuvezde 16 gün kaldı doktor en az 1 ay demişti ama 16 günde çıktı şimdi 9 aylik oldu belki sizin bebeğiniz ciğerleri için biraz daha fazla kalabilir ama sağ salim çıkar Allah in izniyle modunuzu düşürmeyin ki sütünüz de gelsin şu an en iyi gelecek olan ona o .Merhaba arkadaşalar. Geçen hafta aniden suyumun azalmasıyla beraber 30 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım. Bebeğim şuan küveste. Hiç bişey belli değil zaman diyor doktorlar. Şuan onun için süt sağıp götürmekten başka bişy gelmiyor elimden. Sadece bi kere dokunabildim. Canım yanıyor. Özlüyorum. Erken doğum yaşayıpta sağlıkla bebeğine kavuşan varmı aranızda. Olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var
Bebişin hayırlı olsun Allah tez zamanda sağlıkla mis kokulu miniğe kavuşturmayı nasip etsin.. Güzelce dinlen iyileştir kendini ki çıktığında ona daha fazla enerji ile bakabil. Çok şanslısın suyunun azaldığını bilmesen belki de bebiş zarar görecek veya ölecekti. Şu an olabilecek en güvenli yerde hastanede ... evet anne karnı daha üstün faydalı bir ortam ama senin gebeliğinde bir takım talihsiz olaylar olmuş ama hiç üzülme müdahale edilmiş. Bebeğin kalabileceği kadar olsa idi amniyon sıvısı eminim almak istemezdi doktorun. Şöyle biraz daha sabret güçlensin kuzucuğun annesi kavuşacaksınız Allahın izni ile. Rabbim evladına güç kuvvet hayırlı sağlıklı bereketli uzun ömürler versin , tez zamanda kavuştursunMerhaba arkadaşalar. Geçen hafta aniden suyumun azalmasıyla beraber 30 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım. Bebeğim şuan küveste. Hiç bişey belli değil zaman diyor doktorlar. Şuan onun için süt sağıp götürmekten başka bişy gelmiyor elimden. Sadece bi kere dokunabildim. Canım yanıyor. Özlüyorum. Erken doğum yaşayıpta sağlıkla bebeğine kavuşan varmı aranızda. Olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var
bende erken doğum yaptım 26 haftalık doğum yaptım ikiz bebeklerim doğdu ilk bebeğim vefat etti 2 gün yaşadı ikinci bebeğim küveste yatıyor şuan iki ay oldu daha olumlu bir şey yok hiç iyi değilim 12 Nisan'da doğum yaptımMerhaba arkadaşalar. Geçen hafta aniden suyumun azalmasıyla beraber 30 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım. Bebeğim şuan küveste. Hiç bişey belli değil zaman diyor doktorlar. Şuan onun için süt sağıp götürmekten başka bişy gelmiyor elimden. Sadece bi kere dokunabildim. Canım yanıyor. Özlüyorum. Erken doğum yaşayıpta sağlıkla bebeğine kavuşan varmı aranızda. Olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var
Bana da ciğer geliştiri iğne yaptılar. Ardından sezeryana alındım. Umarım dediğiniz gibi olur. Gece gündüz ağlıyorum elimde değil. Yattığı hastane bize 1 saatlik uzaklıkta. Hergün gitme şansımızda olmuyor. Sütümü sağıyorum ama çok gelmiyor. Lütfen dua edin. Yavruma sağlıkla kavuşayım. Çok özlüyorumYoğun bakımda olduğu için doktorlar olumlu olumsuz bisey konuşmuyorlar bu çok normal ablam 32.haftada doğum yaptı farkedildigi için ciger geliştirici yapılmıştı onun sayesinde kuvezde 16 gün kaldı doktor en az 1 ay demişti ama 16 günde çıktı şimdi 9 aylik oldu belki sizin bebeğiniz ciğerleri için biraz daha fazla kalabilir ama sağ salim çıkar Allah in izniyle modunuzu düşürmeyin ki sütünüz de gelsin şu an en iyi gelecek olan ona o .
Merhaba doğumunuz sezeryan mı normal mi oldu ben 37. Haftamdayım suyu biraz azalmış 5 gün sonra tekrar gidicem doktor yine az olursa yatış veririm dedi .Merhaba arkadaşalar. Geçen hafta aniden suyumun azalmasıyla beraber 30 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım. Bebeğim şuan küveste. Hiç bişey belli değil zaman diyor doktorlar. Şuan onun için süt sağıp götürmekten başka bişy gelmiyor elimden. Sadece bi kere dokunabildim. Canım yanıyor. Özlüyorum. Erken doğum yaşayıpta sağlıkla bebeğine kavuşan varmı aranızda. Olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var
37.haftada benim de suyumda azalma fark edildi. Size dediği gibi dedi bana da. bir sonraki muayenede azalma devam ederse yatış yapılacaktı. 2 günde 1 kontrol ve nst oldu. 40+1de kasılmalar olunca suni sancıyla normal doğum oldu. İçinizi ferah tutun, sağlıkla gelsin yavrunuzMerhaba doğumunuz sezeryan mı normal mi oldu ben 37. Haftamdayım suyu biraz azalmış 5 gün sonra tekrar gidicem doktor yine az olursa yatış veririm dedi .