• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30.haftalık bebeğimi kaybettim lütfen yardım:((((

eksenem

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
9
0
16
İzmir
annemi 9 ay önce kaybettim annemin acısını biraz olsun dindirmek için bebek yapmaya karar verdim ilk denememizde oldu çok şükür dediğim gibi bu bebek hem bana hemde aileme çok iyi gelmişti taki 30.uncu haftam bitmek üzereydi doktor kontrolüm vardı doktora gittğimde doktor bebeğimin karnımda öldüğünü söyledi dünya başıma yıkılmıştı daha 1 hafta önce almıştık bütün kıyafetlerini odasını herşeyi hazırdı sadece onu bekliyordum sezaryen doğumla bebeğimi aldılar otopsiye göndermek istemedik çünkü annem ölmeden önce çok istedi torununu görmeyi eşimde bebeği annemin üzerine gömdü doktor 6 ay sonra tekrar bebek yaparsın dedi benim sormak istediğim aranızda yada cevrenizde varmı sezaryenla ölü doğum yaparak tekrardan bebek sahibi olanlar 2 .inci gebeliğinde dikişinde doğumunda skıntı yaşayanınız varmı öyle çok ihtiyacım varki bebeğe bian önce anne olmak bütün acılarımı onunla dindirmek istiyorum 6 ay nasıl gecer bilmiyorum daha kısa sürece etrafınızda varmı doğum yapan cevaplarınıza çok ihtiyacım var

canım yazını okuyunca çok üzüldm inan rabbim hayırlısını versin bol bol dua et inşallah en kısa zmanda tekrardan annelik duygusnu tadarsın.. benim bi arkadaşmda senin durumundaydı 7 ay sonra tekrar hamile kaldı şuan 2 yaşıan grdi bebişi hiç canını sıkma lütfen hayırlısını dile sadece. anneciğin torununu yanına almış öyle düşün tarifi imkansız bir acı eminim.. allahım birdaha yaşatmasın...

başın sağ olsun şuanda sana ne desem hepsi boş gelır çok büyük acı içindesın bende eylül ayında 8 haftalıktı bebegim düşük yaptım dünyam yıkıldı ama senın durumun daha ağır 30 haftalıkmış ama herşey kader kismet kendını üzme senin bir suçun yok ALLAH böyle istemış... benım kuzenımde sezeryanla doğum yaptı maalesef bebek 2 saat sonra öldü doktoru 3 sene sonra tekrar hamile kalmasını önerdı tabi o da çok yıprandı intihara bile kalkıştı zamanla alıştı işe girdi hayatını yola koydu ve 3 sene sonra takrar hamile kaldı şuanda dünya tatlısı 4 aylık oğlu var şuanda senın aklın fikrin hep tekrar hamile kalmakta bende aynı durumdaydım düşük yaptıgımda doktor 3 ay korun demesıne ragmen korunmadım ama ALLAH daha nasip etmedı artık oluruna bıraktım sende çok usteleme aklından çikarmaya çalış İNŞALLAH hayırlı bir zamanda sağlıklı bebeğin olur.

merhaba ..canım sakın üzülme ben 38.hafta da yani doğuma 1 hafta kala kaybettim bebeğimi..bende şu malum 6 ayı bekliyorum..rabbim sabrını versin bizlere..inşaallah yeni mutluluklar yaşarız.benimde sezeryan oldu..ölüm sebebi yok otopsiye de göndemedim.kalbi durmuş denildi bana.

annemi 9 ay önce kaybettim annemin acısını biraz olsun dindirmek için bebek yapmaya karar verdim ilk denememizde oldu çok şükür dediğim gibi bu bebek hem bana hemde aileme çok iyi gelmişti taki 30.uncu haftam bitmek üzereydi doktor kontrolüm vardı doktora gittğimde doktor bebeğimin karnımda öldüğünü söyledi dünya başıma yıkılmıştı daha 1 hafta önce almıştık bütün kıyafetlerini odasını herşeyi hazırdı sadece onu bekliyordum sezaryen doğumla bebeğimi aldılar otopsiye göndermek istemedik çünkü annem ölmeden önce çok istedi torununu görmeyi eşimde bebeği annemin üzerine gömdü doktor 6 ay sonra tekrar bebek yaparsın dedi benim sormak istediğim aranızda yada cevrenizde varmı sezaryenla ölü doğum yaparak tekrardan bebek sahibi olanlar 2 .inci gebeliğinde dikişinde doğumunda skıntı yaşayanınız varmı öyle çok ihtiyacım varki bebeğe bian önce anne olmak bütün acılarımı onunla dindirmek istiyorum 6 ay nasıl gecer bilmiyorum daha kısa sürece etrafınızda varmı doğum yapan cevaplarınıza çok ihtiyacım var

merhaba ..canım sakın üzülme ben 38.hafta da yani doğuma 1 hafta kala kaybettim bebeğimi..bende şu malum 6 ayı bekliyorum..rabbim sabrını versin bizlere..inşaallah yeni mutluluklar yaşarız.benimde sezeryan oldu..ölüm sebebi yok otopsiye de göndemedim.kalbi durmuş denildi bana.

canım öncelikle geçmiş olsun,allahım sabır versin inş.
inş bidahaki bebeiğini sağlıkla sıhhatle alısın kucağına:emir_bebek:

merak ettim 2. hamileliğn miydi yani daha evvel sezeryan olduğun için mi
buda sezeryanle alındı...normal doğumla olmaz mıydı
bende ilk bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim
şimdi 2. düşünüyorum ama çok korkuyorum niyese
bi problem çıkarmı diye sonuçta ameliyat oluyosun,bide üstüne bebeği kaybetmek
çok üzücü....
allah sabır versin sana inş.....

4 ay önce annesini kaybetmiş ve aynı sebeplerden ötürü bebek için çırpınıp duran birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. Kucağına alamadan toprağa vermişsin. Anacığınla buluşturmuşsun. Bu kadar zorluğu veren Rabbim sana bu 6 ay sonrasında emin olki o kolaylığı da verecektir. Sadece doktorların dediğinden çıkma. Allah' a emanet de...

4 ay önce annesini kaybetmiş ve aynı sebeplerden ötürü bebek için çırpınıp duran birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. Kucağına alamadan toprağa vermişsin. Anacığınla buluşturmuşsun. Bu kadar zorluğu veren Rabbim sana bu 6 ay sonrasında emin olki o kolaylığı da verecektir. Sadece doktorların dediğinden çıkma. Allah' a emanet de...[/Q

inşallah arkadaşım inşallah dediğin gibi olur inan en ufak bi söz dahi acımı azda olsa dindiriyor sende Allaha emanet ol inşallah burada güzel haberleri veririz birbirimize

Canim oncelikle cok cok gecmis olsun. benimde ablam doguma 3 hafta kala karninda olmus.tam 1 sene sonra tekrar hamile kaldi ve cok sukur simdi saglikli bebegi insallah RABBİM en kisa zamanda bende dshil olmak uzere hepimize hayirli saglikli bi bebek nasip eder

Cok üzüldüm canim allah sabir versin sana hem annen hem bebegin. Bende 6 ay öncebebegimi sezeryanla dogurdum ve maalesef bebegim sadece iki gün yasadi. 4 ay sonra, korundugumuz halde ben yine hamile kaldim. Su an yani 7. haftanin icindeyim. Panikledim ve bebegi aldirmayi düsündüm daha bir seneye cok vardi cünkü. Doktora gittim ve doktorum bana hic sorun degil dedi, hatta onun esi 6 hafta sonra yine hamile kalmis ve hic bir sorun yasamamis. Icini ferah tut canim. Ve alti ay o kadar cabuk gecerki hic merak etme.

canım ya allah sabır versin bende 8 ay önce 21 haftalık ikizlerimi kaybettim doktor bana 6 ay korun dedi ama ben 4 ay korundum bir türlü hamile kalamadım her işte vardır bir hayır allah tez zamanda bebeğini kaybetmiş tüm annelere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebekler versin benimki normal doğum olmasına rağmen 6 ay dedi bence sen en az 1 yıl korun sezeryan biraz geç iyileşiyor. insan kaybedince deli gibi istiyor seni çok iyi anlıyorum allah yardımcımız olsun......

:( hem annen hem evladın için başın sağolsun rabbim acını hafifletsin.. bende 2 martta 10 günlük bebeğimi kaybettim :( senin gibi sezeryanla doğum yaptım bende bekleme sürecindeyim ama 6 ay dayanacak sabrım yok benim.. 3 yada 4 ay beklemeyi düşünüyorum doktorumlada konuştum o sadece kafanı toparlaman için bekle dedi rahmime falan baktı istediğin zaman kalabilirsin dedi hayırlısı bakalım ne kadar sabredebilirsem bekleyeceğim
sende çok dert etme bu bekleme sürecini canım sabret edebildiğin kadar doktorun ne diyor o da önemli, bir engelin yok çok şükür ... inşallah rabbim yine versin kucağımız boş kalmasın

canım öncelikle geçmiş olsun,allahım sabır versin inş.
Inş bidahaki bebeiğini sağlıkla sıhhatle alısın kucağına:emir_bebek:

Merak ettim 2. Hamileliğn miydi yani daha evvel sezeryan olduğun için mi
buda sezeryanle alındı...normal doğumla olmaz mıydı
bende ilk bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim
şimdi 2. Düşünüyorum ama çok korkuyorum niyese
bi problem çıkarmı diye sonuçta ameliyat oluyosun,bide üstüne bebeği kaybetmek
çok üzücü....
Allah sabır versin sana inş.....

yok benim ilk bebeğimdi..12 saat normal doğum sancısı çektim..ama olmadı..sezeryana aldılar..allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

canım başın sağolsun.Allah sabır versin.Dr lar sezeryandan sonra 2 yıl bekleyin diyorlar,yeri açılmasın tam kaynaşsın diye 6 ay erken diilmi?Başka bi dr a da sorsaydın.Hemen çocuk olsun derken daha kötü olmasın iyice araştır canım

Çok geçmiş olsun tatlım çok acı birşey olsa gerek dünyaya geleceği günleri beklerken böyle bi olay yaşamak :S

mrhba bende bebeğimi 3 ay önce doğduktan 4 saat sonra kaybettim.çok acı birşey seni anlıyorum.ama doktorum bana 3 ay sonra tekrar yapabilirsiniz dedi.ayrıca aşılamayla hamile kalanlardanım bende.sezeryanla doğum yaptım.. Allah tan hayırlısını dile bol bol dua et.allah sanada sabır versin arkadaşım zor bi durum.ama sakın umudunu yitirme başka şeylerle meşgul olmaya çalış.sürekli kafana takarsan allah korusun psikolojin bozulur..bu bi imtihan olabilir.sakın kendini bırakma..bak görürüsün sabrın sonunda meleğin allahın izniyle kucağını zı doldurucak.bu arada başın saolsun canım ...

Back