annemi 9 ay önce kaybettim annemin acısını biraz olsun dindirmek için bebek yapmaya karar verdim ilk denememizde oldu çok şükür dediğim gibi bu bebek hem bana hemde aileme çok iyi gelmişti taki 30.uncu haftam bitmek üzereydi doktor kontrolüm vardı doktora gittğimde doktor bebeğimin karnımda öldüğünü söyledi dünya başıma yıkılmıştı daha 1 hafta önce almıştık bütün kıyafetlerini odasını herşeyi hazırdı sadece onu bekliyordum sezaryen doğumla bebeğimi aldılar otopsiye göndermek istemedik çünkü annem ölmeden önce çok istedi torununu görmeyi eşimde bebeği annemin üzerine gömdü doktor 6 ay sonra tekrar bebek yaparsın dedi benim sormak istediğim aranızda yada cevrenizde varmı sezaryenla ölü doğum yaparak tekrardan bebek sahibi olanlar 2 .inci gebeliğinde dikişinde doğumunda skıntı yaşayanınız varmı öyle çok ihtiyacım varki bebeğe bian önce anne olmak bütün acılarımı onunla dindirmek istiyorum 6 ay nasıl gecer bilmiyorum daha kısa sürece etrafınızda varmı doğum yapan cevaplarınıza çok ihtiyacım var