30. Haftada bebek hareketi azalıyor mu

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
34
Sanki daha az hareketleri artık 30 da azalıyor mu varmı bu haftalarda olan sizde nasıl kızlar

Canm 30. Haftada benmde azalmisti hatta korkmuştum baya. Ama sonrs tekrar düzene giriyor. Sen istersen doktoruna da gozuk bi icin rahat etsin

Canm 30. Haftada benmde azalmisti hatta korkmuştum baya. Ama sonrs tekrar düzene giriyor. Sen istersen doktoruna da gozuk bi icin rahat etsin
Canım doktorum çok uzakta :-( hareket ediyor ama eskiye nazaran çok uyuşuk uyuşuk o yüzden icim rahat etmedi hiç

Can'ım benim son ana kadar azalmam olamamıştı kızım normal yaşıtlarına göre biraz fazla hareketli hala genetikmiş. Ama bana hep azalma olursa gel falan demişlerdi. Ben sancılandığım için o dönemlerde .

Sanki daha az hareketleri artık 30 da azalıyor mu varmı bu haftalarda olan sizde nasıl kızlar
Canm arkdsma sordm onla ayni haftadsnz hrmem hemen dedi simdi azda olsa sorn yokms sen icn rahat etsn dysn dr sor cnm

29. hafta başında azalma hissettim hemen doktora gittim. bir sıkıntı yokmuş. günde 15 kez hareket ediyorsa iyidir dedi doktor. arada bebekler fazla uyuyabilirmiş. Hiç hareket etmezse endişelenmek gerekirmiş.

Benim de 3 gündür baya azalmıştı hareketleri kafaya takmıştım biraz ama dün akşam ve bu sabah eskiye döndü. Belki pozisyonu belki fazla uyuması, herşey etkili olabilir ama biz hep en kötüyü düşünmeye odaklıyız maalesef :) doktorunla görüşemiyorsan sağlık ocaklarında kalp sesini dinliyorlar canım oraya gidebilirsin. İçin rahat etsin en azından.

Back
X