- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sermin3694
Sanki daha az hareketleri artık 30 da azalıyor mu varmı bu haftalarda olan sizde nasıl kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktorum çok uzakta :-( hareket ediyor ama eskiye nazaran çok uyuşuk uyuşuk o yüzden icim rahat etmedi hiçCanm 30. Haftada benmde azalmisti hatta korkmuştum baya. Ama sonrs tekrar düzene giriyor. Sen istersen doktoruna da gozuk bi icin rahat etsin
Canım doktorum çok uzakta :-( hareket ediyor ama eskiye nazaran çok uyuşuk uyuşuk o yüzden icim rahat etmedi hiç
Canm arkdsma sordm onla ayni haftadsnz hrmem hemen dedi simdi azda olsa sorn yokms sen icn rahat etsn dysn dr sor cnmSanki daha az hareketleri artık 30 da azalıyor mu varmı bu haftalarda olan sizde nasıl kızlar
Ayyy canım benim Allah razı olsun saolasinCanm arkdsma sordm onla ayni haftadsnz hrmem hemen dedi simdi azda olsa sorn yokms sen icn rahat etsn dysn dr sor cnm
Tamam canım saolasinBenimde oyleydi hatta sinirlerim iyice bozulmustu bir problem mi var diye. Ama boyle dusunecegine baska doktora gozuk bi olmadi.
Nw demek cnm ama sen yinede sor dr icin rahat etsin cnm :)Ayyy canım benim Allah razı olsun saolasin
Tamam canım saolasin tekrarNw demek cnm ama sen yinede sor dr icin rahat etsin cnm :)