Arkadaşlar,
malum derdimizi ingilizce olarak araştırdım. okuduğum makaleyi sizler için anlaşılacak şekilde çevirdim, hepsini yazmıyorum sadece gerekli kısımlardan bahsedeceğim.
Öncelikle hepimiz östrojeni artırmanın tek yol olacağını düşünürken, kalıcılığının sağlanmasının gerektiğini de biliyoruz. işte masajın nasıl yapıldığı burada önem arz ediyor. Şöyle ki;
Kan akışını göğüslerinize ne kadar çok sağlarsanız reseptörler büyümek için gerekli olan ihtiyacını o kadar kolay karşılıyormuş kandan. Bunu göğüslerinize mümkün olduğu kadar hızlı masaj yaparak sağlıyorsunuz. vucutta dolaşım sistemi olduğu için her zaman bildiğimizden farklı olarak sağ elimizle sol göğse, sol elimizle de sağ göğse masaj teorisi değerini kaybediyor. Çünkü, dolaşım sistemi bir çember gibidir ve göğsün birine masaj yaparken diğerine yapmamak sadece masaj yaptığımız göğsümüzü zorlamak anlamına gelir. Bu yüzden iki göğsümüzden geçen kan dolaşımı yönü göz önünde bulundurularak (gösterilen fotoğrafa göre) sağ el sağ, sol el sol göğsün üstünde olmak üzere yukarıdan aşağıya ve yanlardan iki göğsün ortasına doğru dairesel hareketlerle 20 dk ve olabildiğince hızlı masaj uygulanmalıdır deniyor. Düzenli olarak uygulama artık büyüme hormonu olan prolaktinin vücut tarafından salgılanmasını artıyor.
amacımız olabildiğince ısı enerjisi açığa çıkarmak. bunun için ellerinizi ısınana kadar birbirine sürtün masaj yapmadan önce. ellerinizi göğüslerinize anlattığım şekilde koyun ve masaja başlayın. Dediğim gibi çok hızlı, her iki dk için minimum 100-300 dairesel masaj, durun ve ellerinizi tekrar ısıtın sonra tekrarlayın böyle dura-ellerinizi ısıta 15-20 dk tekrarlayın. sabah ve gece yatmadan önce olmak üzere günde iki kez masajı doğru uygulayın.
sadece masaj etkisini bir ayda gösteriyor derken yağ kullanmak isteyenler içinde tarif verilmiş. gayet kolay bulunan ve bilinen malzemeler şöyle;
9 damla ıtır yağı
16 damla ylang ylang
50 mL badem yağı
bunları karıştırıp masaj yağı olarak kullanın denilmiş.
!!Masaj yaparken göğüs uçlarınıza dokunmaktan sakının!! uyarıda bulunulmuş çok hassaslaşacaklar hissedeceksiniz denilmiş.
aybaşı kanamanızda azalma olabileceği belirtilmiş (vücudunuzda kan daha çok göğüslerin büyümesi için kullanılacak diye açıklanmış) ve de PMS (bu adet öncesi gerginlik demektir) azalacaktır diye iyi etkileri olarak belirtilmiş. (Ben iyi etki mi bilemem, sitede öyle denmiş)
hadi kızlar bol şans, ben de deneyeceğim bakalım neler olacak. bir ayda kesin etkisini gösteriyor gözle görülecek derece de denilmiş. Pes etmeyin sakın bir hafta da iki hafta da denilmiş. Kesinlikle bir ay en az gerekli kendinize zaman tanıyın iki ayda neredeyse istediğiniz ölçülere kavuşursunuz diye yazışmalarında söylemiş.
VAZGEÇMEK YOK!!! DURMAK YOK!!