30 dan sonra cinsellik

Volkan gibi 20li yaşlarını herkes don dener gibi penis deneyerek geçirmek zorunda mı ?
Ha bunu tercih edenlere saygım var kendi kararı da ben tercih etmedim mesela, kocamla geçirdim 20 li yaşlarımı ve de pişman değilim. Sinemada, arabada, Ankara'nın bağlarında bile deneyimim oldu yani, bu biraz insanın içinin geçip geçmemesiyle alakalı

Sinemadamı?

Ya katip olarak atanmak isteyen bir kullanıcı vardı. Sürekli bu tarz kayıtları sorup duruyordu memuriyetine engel olmasın diye
Galiba aynı kişiden bahs ediyoruzOteli bırakıp sinema da yapmak istiyordu milletin olduğu yerde karanlik diye yakalanmayacak sanki millet kör sağır.Bu akılla memur olmasa iyi

30 yaşından bildiriyorum, eskiden yok aman ilişkiye hazırlanalım ön sevişme olsun vs. durumu vardi. Artık bir an önce penetrasyona geçelim istiyorum.

benim de 35 yasına girince son bir yıldır tavan yaptı istedigm.20-25 yası arasındaki istedigm 25-35 yas arasındakinden fazla idi ama son bir yıldır hayatımın en cok istekli oldugu yıl diyebilirim belki dönemseldir. ne zamana kadar böyle devam eder bilemem devam ederse de kocamda aynı şekilde cevap verebilir mi onu da bilemem.anı yaşamak lazım kafaya takamdan

Bekarken çok istekliydim evlenince geçti benimde 31 yaşındayım. Bence yirmili yaşlarda daha çok anlam yukluyorduk. Ben şu anda gebeyim, gebe kaldigimdan beri cinsel isteğm yok hiç yok. Mecburiyetten yapıyorum. Bu da çok canımı sıkıyor. Çünkü ben sekse aşık biriyim. Doğuma iki aydan kısa süre kaldı diye Gratis indiriminden kondom aldım sırf doğum sonrası cinsellik yasayamiycam korkusu yüzünden umarım isteğim geri gelir ama yirmili yaslar iyiydi ya iyiki o zamanlar da gebe kalmadım ya da evlenmedim.

20 li yaşlardada aynıydım şimdide bende değişen birsey yok hergun olsa keşke 2 nci olsa diyecek ruh halim var bazen rahatsızlık bile yapıyor bu durum

Bilenler bilir demişsin kız nerden bilcez senin squirtingini bacım bünye 30dan sonra daha mana ihtiva eden seks arıyor, herkesle olmuyor. Sen sanıyorsunki hala vur geç devam edebilir ama hayır kadın ruhun o aradıgın vahşi seksin yanında bir ruhuna da dokunan kişi olsun onunla bunları yaşa istiyor. Ruhun farkında ama sen değilsin.

Normal doğum mu yapmıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…