• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 ağustos sevda.webp

Tuna Nehri' nin serin kıyılarında aldigi abdestin namazini, Afrika' 'nin kızgın çöllerinde eda eden bir milletin çocukları olarak
30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMINIZI KUTLARIM..
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

IMG_0126.webp

"30 Ağustos Zaferi, Türk Tarihi'nin en önemli dönüm noktasıdır. Ulusal tarihimiz çok büyük, parlak zaferlerle doludur, ama Türk Ulusu'nun burada kazandığı zafer kadar kesin sonuçlu, yalnız bizim tarihimize değil, dünya tarihine yeni bir akım vermekte kesin etkili bir meydan savaşı hatırlamıyorum. Besbelli ki yeni Türk Devleti'nin, genç Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli burada sağlamlaştırıldı, ölümsüz yaşayışı burada taçlandırıldı. Bu alanda akan Türk kanları, bu göklerde uçuşan şehit ruhları, devletimizin, cumhuriyetimizin ölümsüz koruyucularıdır." M. Kemal ATATÜRK

Başta Başkomutanım, Başöğretmenim, önderim, vatanımın kurucusu Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarının, vatanımı kurtarmak için canını hiçe sayan ecdadımın ruhu şad olsun.

Bugün bu topraklarda Türk bayrağımızın altında özgürce yaşıyorsam onlara borçluyum, ölünceye kadar minnettar kalacağım.

Sen de zaferlerinde ebediyyen unutulmayacaksın AtamEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Zafer bayramımızın 97. yılı kutlu olsun:KK9::KK9::KK9:

Tam da Neside Gokbudak'ın Feraye adli kitabini bitirdigim gun... Isgal altindaki bir aşki anlatiyor kitap. Gercek yasam oykusunden kurgulanmis. Kitapta kurtulus savasini, isgal yillarini anlatirken halkin yasadiklarindan, mucadelesinden, yaptiklari fedakarliktan, cektikleri sıkıntılardan bahsediyor. Gercekten kelimelerle anlatilamayacak kadar buyuk bir fedakarlik.. Bizlere bu vatani birakmak icin sehit olanlarin ruhlari şad olsun. Mekanlari cennet olsun. Nur icinde yatsinlar...Ataturk ve silah arkadaslarini rahmet ve minnetle aniyorum.
Zafer bayramimiz kutlu olsun.

çok geç yazıyorum ama çok güzel paylaşımlar yapmışsınız her birini tek tek okudum tek tek izledim. bu kadar medeni aydın insanın bu sitede toplanmış olması beni çok mutlu etti. nice güzel gururlu zafer bayramları geçirmek dilekleriyle. biz belki orta yaşlıyız 30 larda 40lardayız ama burada birçok genç kızımız var, farklı alanlarda nice güzel zaferler kazandırmaları temennisiyle

Back
X