- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinizin asıl meselesi ne peki esnaflığı yapabilecek mi sonuçta esnaflık kolay değil ,vergisi,Sigorta'sı ,maliyesi,muhasebesi,Yanınızda eleman olursa onun Sigorta'sı yemeği,yeri gelecek iş yapmadığınız gün olacak misal o zaman bile elamanın parasını vermek zorundasınız iyi düşünün iyi karar verin bence.takı işini bende düsündüm ama simdi heryer takıcı yani kazanabilirmiyim bide cevredeki dükkan kirası ic dizayn ne biliyim kiralık bş dükkan 4 bin civarı aylık ne kazancanki bakırköydekii sado gibi bi yer acmayı düsünüyordum ki actılar gecende istedigim semtte
Evet var galiba,Bulunduğum semtte yemek işi yapanlar var ayrı ayrı işlek ve aynı zamanda güzel bir semt ama bir lokanta kapandı mesela lokanta dediğime bakma aslında restoran gibi birşeydi ama Etrafında ki Çiğ Köfteci gayet güzel işliyor hatta bir tane daha açıldı Çiğ Köfteci oda işliyor.İddia bayisi açabilirsin bence. Ben Mecidiyeköy'de gördüm cafe gibi bir yer yapmış adam masalar, çay kahve falanda var. Çok güzeldi. Sayısal loto bbayiliğini de araştırın bence. İkisi bir arada olursa süper olur.
Çok alakasız olacak ama çiğ köfte işinde de para var sanırım açılan daha kapanmıyor. :)
iddia bayı falan olursa isindne cıkmayı düsünüyor halk ekmek olursa ben durmak istiyorum takıcı acmak cokr zor ve daha külfetli gibi geliyo sanki bilmiyorum takı dükkanı actıgın zaman kiralik olarak kira dısında vergi falan ne kadar dırEşinizin asıl meselesi ne peki esnaflığı yapabilecek mi sonuçta esnaflık kolay değil ,vergisi,Sigorta'sı ,maliyesi,muhasebesi,Yanınızda eleman olursa onun Sigorta'sı yemeği,yeri gelecek iş yapmadığınız gün olacak misal o zaman bile elamanın parasını vermek zorundasınız iyi düşünün iyi karar verin bence.
Vergi hakkında fikrim yok ama sadece Takı olursa kira paranızı vs çıkaramazsınız sonuçta aylık ödenen vergi var,yıllık ödenen vergi var çeşit çeşit vergi var.İddia bayiliği parası da 30 binden fazlamıdır?iddia bayı falan olursa isindne cıkmayı düsünüyor halk ekmek olursa ben durmak istiyorum takıcı acmak cokr zor ve daha külfetli gibi geliyo sanki bilmiyorum takı dükkanı actıgın zaman kiralik olarak kira dısında vergi falan ne kadar dır
100bin istiyolarmısVergi hakkında fikrim yok ama sadece Takı olursa kira paranızı vs çıkaramazsınız sonuçta aylık ödenen vergi var,yıllık ödenen vergi var çeşit çeşit vergi var.İddia bayiliği parası da 30 binden fazlamıdır?
Çokmuş,bence siz gıda üzerine yoğunlanın Cafe tarzı bir yer olabilir ya da Çiğ Köfteci olabilir onların da bayiliği var Çiğ köftecilerin çevremde ki çiğ köfteciler işliyor.100bin istiyolarmıs
artık heryer cig köfteci bizim sokak ve tbileri saysam ooo cafede anlamadıgımz buyuk isler yani büilicyük isler kendi basıam calıstırabilicegim bi yer olsa halk ekmegi cok istedim ama oda yaklasık 100 bine mal oluyorÇokmuş,benace siz gıda üzerine yoğunlanın Cafe tarzı bir yer olabilir ya da Çiğ Köfteci olabilir onların da bayiliği var Çiğ köftecilerin çevremde ki çiğ köfteciler işliyor.
Tuhafiye gibi birşey açsan,Takı,Çanta,bayan iç giyim,makyaj malzemeleri,Yün,ip,Şiş,hatta el becerin varsa örgü işleri bile satabilirsin sadece Takı olmasın kalabalık olsun,yelek işleyebilirsin,lif,çocuklara etek,elbise işleyip koyabilirsiniz şal vb oyalı yazma Türleri,siz bilmiyorsanız Başkasına yaptırırsınız oda payını alır siz de alırsınız.artık heryer cig köfteci bizim sokak ve tbileri saysam ooo cafede anlamadıgımz buyuk isler yani büilicyük isler kendi basıam calıstırabilicegim bi yer olsa halk ekmegi cok istedim ama oda yaklasık 100 bine mal oluyor
baska fikirler verin kızlar kısa zamanda az parayla ne yapılır
Evet var galiba,Bulunduğum semtte yemek işi yapanlar var ayrı ayrı işlek ve aynı zamanda güzel bir semt ama bir lokanta kapandı mesela lokanta dediğime bakma aslında restoran gibi birşeydi ama Etrafında ki Çiğ Köfteci gayet güzel işliyor hatta bir tane daha açıldı Çiğ Köfteci oda işliyor.