30 40 bine ne dükkanı acılır

takı işini bende düsündüm ama simdi heryer takıcı yani kazanabilirmiyim bide cevredeki dükkan kirası ic dizayn ne biliyim kiralık bş dükkan 4 bin civarı aylık ne kazancanki bakırköydekii sado gibi bi yer acmayı düsünüyordum ki actılar gecende istedigim semtte

takı işini bende düsündüm ama simdi heryer takıcı yani kazanabilirmiyim bide cevredeki dükkan kirası ic dizayn ne biliyim kiralık bş dükkan 4 bin civarı aylık ne kazancanki bakırköydekii sado gibi bi yer acmayı düsünüyordum ki actılar gecende istedigim semtte
Eşinizin asıl meselesi ne peki esnaflığı yapabilecek mi sonuçta esnaflık kolay değil ,vergisi,Sigorta'sı ,maliyesi,muhasebesi,Yanınızda eleman olursa onun Sigorta'sı yemeği,yeri gelecek iş yapmadığınız gün olacak misal o zaman bile elamanın parasını vermek zorundasınız iyi düşünün iyi karar verin bence.

İddia bayisi açabilirsin bence. Ben Mecidiyeköy'de gördüm cafe gibi bir yer yapmış adam masalar, çay kahve falanda var. Çok güzeldi. Sayısal loto bbayiliğini de araştırın bence. İkisi bir arada olursa süper olur.
Çok alakasız olacak ama çiğ köfte işinde de para var sanırım açılan daha kapanmıyor. :)

İddia bayisi açabilirsin bence. Ben Mecidiyeköy'de gördüm cafe gibi bir yer yapmış adam masalar, çay kahve falanda var. Çok güzeldi. Sayısal loto bbayiliğini de araştırın bence. İkisi bir arada olursa süper olur.
Çok alakasız olacak ama çiğ köfte işinde de para var sanırım açılan daha kapanmıyor. :)
Evet var galiba,Bulunduğum semtte yemek işi yapanlar var ayrı ayrı işlek ve aynı zamanda güzel bir semt ama bir lokanta kapandı mesela lokanta dediğime bakma aslında restoran gibi birşeydi ama Etrafında ki Çiğ Köfteci gayet güzel işliyor hatta bir tane daha açıldı Çiğ Köfteci oda işliyor.

çiğköfte dükkanı sermayesi en az olup en çok kazandıran işletme diye okumuştum bi çok yerde

okul çevresine unlu mamül açabilirsiniz, ben çalışıyodum günlük en az 4.500 cirosu vardı
tabi bunun için usta ve çırak tutmanız gerekecek

iddaa bayinin de sermayesiz çok fazla kazandırdığını yakın çevremden duymuştum
ne kadar sermaye gerektiğini bilmiyorum tutacağınız çevreye göre değişir çünkü

son olarak züccaciye işinde de iyi para var yaşadığım şehirde hatta babam da açmayı düşünüyor

Eşinizin asıl meselesi ne peki esnaflığı yapabilecek mi sonuçta esnaflık kolay değil ,vergisi,Sigorta'sı ,maliyesi,muhasebesi,Yanınızda eleman olursa onun Sigorta'sı yemeği,yeri gelecek iş yapmadığınız gün olacak misal o zaman bile elamanın parasını vermek zorundasınız iyi düşünün iyi karar verin bence.
iddia bayı falan olursa isindne cıkmayı düsünüyor halk ekmek olursa ben durmak istiyorum takıcı acmak cokr zor ve daha külfetli gibi geliyo sanki bilmiyorum takı dükkanı actıgın zaman kiralik olarak kira dısında vergi falan ne kadar dır

Ben olsam okullara yakın bir yerde ev yemekleri dükkanı açardım
hatta iş yeri müsaitse doğum günü vs gibi etkinliklerde olurdu

iddia bayı falan olursa isindne cıkmayı düsünüyor halk ekmek olursa ben durmak istiyorum takıcı acmak cokr zor ve daha külfetli gibi geliyo sanki bilmiyorum takı dükkanı actıgın zaman kiralik olarak kira dısında vergi falan ne kadar dır
Vergi hakkında fikrim yok ama sadece Takı olursa kira paranızı vs çıkaramazsınız sonuçta aylık ödenen vergi var,yıllık ödenen vergi var çeşit çeşit vergi var.İddia bayiliği parası da 30 binden fazlamıdır?

Vergi hakkında fikrim yok ama sadece Takı olursa kira paranızı vs çıkaramazsınız sonuçta aylık ödenen vergi var,yıllık ödenen vergi var çeşit çeşit vergi var.İddia bayiliği parası da 30 binden fazlamıdır?
100bin istiyolarmıs

Çokmuş,benace siz gıda üzerine yoğunlanın Cafe tarzı bir yer olabilir ya da Çiğ Köfteci olabilir onların da bayiliği var Çiğ köftecilerin çevremde ki çiğ köfteciler işliyor.
artık heryer cig köfteci bizim sokak ve tbileri saysam ooo cafede anlamadıgımz buyuk isler yani büilicyük isler kendi basıam calıstırabilicegim bi yer olsa halk ekmegi cok istedim ama oda yaklasık 100 bine mal oluyor

baska fikirler verin kızlar kısa zamanda az parayla ne yapılır

artık heryer cig köfteci bizim sokak ve tbileri saysam ooo cafede anlamadıgımz buyuk isler yani büilicyük isler kendi basıam calıstırabilicegim bi yer olsa halk ekmegi cok istedim ama oda yaklasık 100 bine mal oluyor

baska fikirler verin kızlar kısa zamanda az parayla ne yapılır
Tuhafiye gibi birşey açsan,Takı,Çanta,bayan iç giyim,makyaj malzemeleri,Yün,ip,Şiş,hatta el becerin varsa örgü işleri bile satabilirsin sadece Takı olmasın kalabalık olsun,yelek işleyebilirsin,lif,çocuklara etek,elbise işleyip koyabilirsiniz şal vb oyalı yazma Türleri,siz bilmiyorsanız Başkasına yaptırırsınız oda payını alır siz de alırsınız.

9gunluk bi girisimcilik kursu var belediye mi devlet mi karsiliyo ablam gitti belgenle bi yer actiginda 15 bin devlet yardim ediyo tam bilmiyorum ama bunu arastir o kursta girisimciligi ve is yeri acmayla ilgili herseyi ogreniyosun 30/40 bin az para degil. Az parayla cok para kazanmaya calisiyomussun gb yazmissin. Kimse klay zengin olmuyo o parasa buyuk bir para cogu kisiye gore. Ne yapacagini bilmiyosun hooop zengin olayim istiyosun hrkez istrde cocukca bence. GitGirisimcilk kursuna git ve kararini sonra ver bu arada kursa gifgiderkende gunluk 18 tl ucret veriyolar sana hem bisryler ogrenip hem para kazsniyosun 180 tl almisti ablam. Bunun gb hizlandirilmis turlu kurslar var armut pis agzima dus yapmayin elinizdekindende olurdunuz. Sakin olun ve once kendinizi bi yonde egitip sonra atilin is hayatina.

Evet var galiba,Bulunduğum semtte yemek işi yapanlar var ayrı ayrı işlek ve aynı zamanda güzel bir semt ama bir lokanta kapandı mesela lokanta dediğime bakma aslında restoran gibi birşeydi ama Etrafında ki Çiğ Köfteci gayet güzel işliyor hatta bir tane daha açıldı Çiğ Köfteci oda işliyor.

Bizim burada da var adam bir tane dükkan açtı küçücük zaten fazla masraf yapmadı. Şimdi kaç tane şubesi oldu. Arkadaşım komagene bayiiliğini aldı oda gayet iyi kazandı. Hala işletiyor... Kaç tane var burada. İki tane var burada senelerdir. Geçen sene bir tane daha açıldı pek işlek yer değil orası kapanır diyordum ama kapanmadı hala. Millette çiğ köfte hastalığı var resmen. :)

X